Evet kıss , içinden ben çıkmışım resmen , ne rahatlamışındır kimbilir ?
Olmassss , sen bu topiğin en komiğisin , gönüller şampiyonusun.En çok sana gülüyosss biz di mi kısslar , en çok Sersum'a gülmüyo muyusss ???Alooo kime diyommm
aynen
marıncapla avunmayız
sersuma iyilik mi yapıyoz kötülük mü belli değil
iyi akşamlar kızlar
ben yine çooook uyuyorum niye böle oluyo bilmiyorum nefret ediyom bu durumdan
yeme konusu da pek iyi değil bugün kuru biber dolması yedim malesef pirinçli
birdy d vitamini bilgilendirmeni bekliyorum
iyiniyetlim kızına sağlıcakla kavuş canım benim büyük oğlanda izciydi o da kampa gitmişti gelince de bayaa bi dinlemiştik maceralarını
seçim sonun da yeni bi topik kurucam adı da:
Rüşvetle oy alan en fakir komikler..
fakir ama gururluyum derim artık
he he öyle...bende en asabisiEvet kıss , içinden ben çıkmışım resmen , ne rahatlamışındır kimbilir ?he valla bacım senı dogurdum sankım:)))rahatlamaz olur muyum cekırge gıbıyım artık
Olmassss , sen bu topiğin en komiğisin , gönüller şampiyonusun.En çok sana gülüyosss biz di mi kısslar , en çok Sersum'a gülmüyo muyusss ???Alooo kime diyommm
tamam canımcım elıne saglıkher iki topikte de kimse yoktu o an,ama takip edicem bebişim
kendımıze yatırım yapıyohsersuma iyilik mi yapıyoz kötülük mü belli değil
Sağol ramaskam.. Hurmayı çok sayıca abartmadan ve de sabah kahvaltıdan önce yersen(wc ye birebir) ya da kahvaltıda kilo yapmaz canımcım..sersum canim senin tavuklu pilavi bir ara deneyeyim bakalim nasil olacak....
bu arada masallah iyi calisiyoyorsun oy icin hadi bakalim....
arkadaslar oy vermeyen kalmasin....ozellikle yeni gelen arkadaslar...
iyiniyetlim afiyet olsun.birsey sorucam.bili.bagirsaklari calistirsin diye hurma yiyorsunda.hurma yasak degildir diye dusunuyorum ama acaba kilo aldirirmi yada kilo verisini engellermi acaba....bilmedigim icin soruyorum canim....
ooooo plates yapılmış1 ÖĞÜN 09.30
tereyağlı çökelek kavurma 3kaşık kadar
beyaz peynir,tulum peyniri
7zeytin
sağlıklı yöntemle biber kızartma 1 tabak
ceviz
2.öğün 15.30
1 kase brokoli çorbası
12 tane bulgurlu-kıymalı karalahana dolması
1 kase yoğurt
yarım koçan mısır
omega3
spor:45 dk pilates yapıldı
Papişim bantta mı yürüdün? burası ööle soğuk ki dışarıda yürünmezaksam yemeem
karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna
yarım saaat yuruyus
Sağol AllahtanAllah kavuştursun canım. Eksiklikleri çok hissediliyor yavv...
Çekti gerçekten cezasını:))
iyi akşamlar kızlar
ben yine çooook uyuyorum niye böle oluyo bilmiyorum nefret ediyom bu durumdan
yeme konusu da pek iyi değil bugün kuru biber dolması yedim malesef pirinçli
birdy d vitamini bilgilendirmeni bekliyorum
iyiniyetlim kızına sağlıcakla kavuş canım benim büyük oğlanda izciydi o da kampa gitmişti gelince de bayaa bi dinlemiştik maceralarını
neden böyle oldu acaba filizim,ne güzel gidiyodun halbuki:105::105:burdan ayrılınca motivasyonun mu azaldı ki:26::26:
he he öyle...bende en asabisiama bu ara ısler kesat yok gelen gıden
tamam canımcım elıne saglık
kendımıze yatırım yapıyoh
değil mi ne güzel gidiyodum spora başlamıştım 68 görmüştüm şimdiyse berbat durumdayım asosyal olmak diyet açısından iyi bişiy o gün beni mahfetti okadar övgüyü kaldıramadım (çok güzel olmuşum harika vermişim neredeyse hepsi karataycı olmaya karar verdi) sonuç bu ....ama ben de çok güzel şeyler yapmışımonları yiyince bi hafta oldu hala karataya dönemedim
Haşa , en mücadeleci diyelim biz ona
seçim sonun da yeni bi topik kurucam adı da:
Rüşvetle oy alan en fakir komikler..
fakir ama gururluyum derim artık
He kesat , geçen biri vardı , o gün de sen yoktun , ben artık senden öğrendiğim kadar alaka gösterdim.Leylakımla Sersumum da destek çıktılar sağolsunlar , püskürttükhe he öyle...bende en asabisiama bu ara ısler kesat yok gelen gıden
he he öyle...bende en asabisiama bu ara ısler kesat yok gelen gıden
hoşgeldindeğil mi ne güzel gidiyodum spora başlamıştım 68 görmüştüm şimdiyse berbat durumdayım asosyal olmak diyet açısından iyi bişiy o gün beni mahfetti okadar övgüyü kaldıramadım (çok güzel olmuşum harika vermişim neredeyse hepsi karataycı olmaya karar verdi) sonuç bu ....ama ben de çok güzel şeyler yapmışımonları yiyince bi hafta oldu hala karataya dönemedim
He kesat , geçen biri vardı , o gün de sen yoktun , ben artık senden öğrendiğim kadar alaka gösterdim.Leylakımla Sersumum da destek çıktılar sağolsunlar , püskürttük
Kızım biz dedik o kadar hazırlık yapma diyedeğil mi ne güzel gidiyodum spora başlamıştım 68 görmüştüm şimdiyse berbat durumdayım asosyal olmak diyet açısından iyi bişiy o gün beni mahfetti okadar övgüyü kaldıramadım (çok güzel olmuşum harika vermişim neredeyse hepsi karataycı olmaya karar verdi) sonuç bu ....ama ben de çok güzel şeyler yapmışımonları yiyince bi hafta oldu hala karataya dönemedim
Hee az daha salon kadını çizgimden çıkacaktım Leylakımben daha neler yazacaktım o günde boşver dedimzaten kk dan da atılmış sanursam
he kıss zor tuttuk kendimizi..ben daha neler yazacaktım o günde boşver dedimzaten kk dan da atılmış sanursam
He kesat , geçen biri vardı , o gün de sen yoktun , ben artık senden öğrendiğim kadar alaka gösterdim.Leylakımla Sersumum da destek çıktılar sağolsunlar , püskürttük
ooooo o soğukta yürümüşsen çok alkış sanaıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa
ben daha neler yazacaktım o günde boşver dedimzaten kk dan da atılmış sanursam
Kızım biz dedik o kadar hazırlık yapma diye
Hee az daha salon kadını çizgimden çıkacaktım Leylakım
he kıss zor tuttuk kendimizi..
silik silik yazılıyor o zaman atılmış mı oluyor kk dan:44::44:
ben de niye öyle diyordum:44:
Evet leylakım Sersumum en sonunda kaçtıbirdy accuk sertti iyice sinirleri bozuldu zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?