leylakım fıkrım geldı
baska topıc den tanıdıgın varmı o topıge lınkı atıp durumu ızah etsen sersum bacımıza bırkac oy gelse olmamı kıs
sağol şekerimHadi hayırlısı bakalım, oy toplayalım sana ozaman
ben buldum çok şükür..Aynı sıkıntı bende de var ne yemek yapacağım bilmiyorum
Kolay gelsin , afiyet olsun cicim
evet datlum eski format düzenli oluyor..diğer dediklerinde güzel şişsekte regl de olsak tartılıp listeye girelim..not düşmekte iyi..hepiciğine katılıyorumKesinlikle katılıyorum. Kilo bildirim formatımız olmalı. Sersumun yukarıda yazdığı eski formatı hepimiz kopyalayalım.
Bir de,(daha önce de yazmıştım ama) listeye girdik mi her koşulda kilo bildiriminde bulunalım. Regl olanımız, bir sonraki hafta, görece olarak daha çok kilo vermiş olacağı için bence adil olacaktır. Yalnız + da olan arkadaşlar için, yanlarına parantez içi notlar yazalım. Regl oldu, kaçamağı var, spor yapmadı veya sebep yok gibi... Topiğe ilk kez göz atan biri, önce kim ne kadar kilo veriyor diye kilo bildirim listesine bakıyor. Onları yanıltmamak adına bu tarz notlar bence faydalı olur.
Ne dersiniz?
Bu arada, ben de aradaki molayı 2 güne indirdim. Bu cuma tartılıp, karatayıma başlıyorum. Kilo bildirimi yapıcam ama tabii ki liste için 2 hafta bekliycem. (Tabii doktorumun herşey yolunda diyeceği öngörüsüyle/umuduyla yazıyorum. Aksi durumda nolur bilmiyorum)
Bizim eski tartı sersumun tartısı gibi göstermeye başlayınca, sonunda eşim dellendi. Yazlığa giderken yanında götürdü. Tartıyı 15 metre öteye dikti. Üstüne 2 şarjör boşalttı. Bunu tartına oku sersum, ayağını denk alsın, efendi olsun.
Heee:))) Aslında Taksim meydanında sallandıracaktık ibret-i tartı olsun diye amaaaa, onu yapamadık:))
afiyet olsun bebeemm..2. öğünüm10.00 gibi kalkınca 2 öğün çok rahat oluyormuş
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon z.yağlı barbunya
1 bardak ayran
peynir peynir peynir
üzerine de kahvemhepimize afiyet olsuuunnn
Sabah kalkar kalkmaz 3 hurma ve su (sabah yazmayı unuttuydum)
Ooooo senin mesajı naapmışım ben ööle yaww , Wan Kenobi görmesin
sağol bebişimverdim şekerim
begenmem mi? seni beğenmeyen ölsün
ben de almıyorum eve artık.alınca abartıyorum.
doğru söylüyorsun
elimizden geleni yapıyoz canımsersum canim senin tavuklu pilavi bir ara deneyeyim bakalim nasil olacak....
bu arada masallah iyi calisiyoyorsun oy icin hadi bakalim....
arkadaslar oy vermeyen kalmasin....ozellikle yeni gelen arkadaslar...
Arkadaşlar, aşağıdaki gibi bişeyler yazdık sersumla... Ne dersiniz?
afiyetler olsun1 ÖĞÜN 09.30
tereyağlı çökelek kavurma 3kaşık kadar
beyaz peynir,tulum peyniri
7zeytin
sağlıklı yöntemle biber kızartma 1 tabak
ceviz
2.öğün 15.30
1 kase brokoli çorbası
12 tane bulgurlu-kıymalı karalahana dolması
1 kase yoğurt
yarım koçan mısır
omega3
spor:45 dk pilates yapıldı
aynen bebısım yaa
afiyet olsun bebişimaksam yemeem
karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna
yarım saaat yuruyus
menün pek güzel canımsen de elinin körü varmış bende de zıkkımın kökü ve ziftin peki var
bana yok mu
ben de ilk defa duydum kısss rakı-ayranı
eşimin tarafı geleydi listeyi daha da çoğaltmam mümkündü
afiyetler olsun datlum..3.öğünüm
5 dene çinekop
soğan-maydonoz salatası
brokoli
canım sevgiliebe nin topiği ve vajinismus topiği var arada takıldığım.oralara yazıyım..çok iyi fikir bebişim.süpersin valla
leylakım fıkrım geldı
baska topıc den tanıdıgın varmı o topıge lınkı atıp durumu ızah etsen sersum bacımıza bırkac oy gelse olmamı kıs
canım sevgiliebe nin topiği ve vajinismus topiği var arada takıldığım.oralara yazıyım..çok iyi fikir bebişim.süpersin valla
benım dıger topıclerden tanıdıgım olmamasına ragmen lınkı atıp oy ısteyım dıye dusundum tanımıyolar tepkı alırım dıye vazgectım ama senın varsa tanıdıklar sorun olmaz bebısım sersumumuzu 1.lıge tasıyan her yol mubahtır
senin çeşitler seçmeli olmuş kıss
olmamı bebişim şaka yazdım ya alta..ilk pastırmayı sana yolluycam kokusu kaçmadan
afiyetler olsun datlum..
benım dıger topıclerden tanıdıgım olmamasına ragmen lınkı atıp oy ısteyım dıye dusundum tanımıyolar tepkı alırım dıye vazgectım ama senın varsa tanıdıklar sorun olmaz bebısım sersumumuzu 1.lıge tasıyan her yol mubahtır
SERSUM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
siz varya siz..çok duygulandım valla yorum yok.
2. öğünüm
1 tabak az bulgurlu ıspanak yemeği
2 kaşık kabak yemeği
yoğurt
3 çiğköfte
bol salata
1 bardak şalgam suyu
Pampişim el-cevap yolladım cicimbırdy ozele lutfen
Tamam hayatım çok sağol , tekrar denicem bu haftalahananın yaprak boyutu onemlı degıl ama pazardan al taze olsun evet salca yok
Prof. Dr. Canan Karatay'dan Diyet Önerileri!.. - Video - SacitAslan.com
hocayı dınlıyorum kıtabıma 12 tl verıp 40 kg veren var dıyo benımı dıyo acep
bol kokulu ve çemenli olsun bebeğem
sağol bebişim
evet canım,tanıdığın olmadığı bi yerde tepki almak mümkün
benim hiç aklıma gelmemişti yazmak,sersum haklı..en çok ceviz ve günkurusunu sen hakediyon kısss
2. öğünüm
1 tabak az bulgurlu ıspanak yemeği
2 kaşık kabak yemeği
yoğurt
3 çiğköfte
bol salata
1 bardak şalgam suyu
Pampişim el-cevap yolladım cicim
Tamam hayatım çok sağol , tekrar denicem bu haftabenım tarıfın aynısını uygula mıkemmel olcak bıdenemm
Kesin sensin Pampiş , ben başka bir Pampiş olabileceğini zannetmiyorum valla , herkesin harcı diil o 40kg
boyle bomba fıkıre cevız ve gunkurusu yetmez 2 kutu omega3 isterük
her iki topiğe de yazdım papişim ve sersumum
SERSUM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
afiyet olsun canımcım
en kokulusundanbol kokulu ve çemenli olsun bebeğem
sağol bebişim
evet canım,tanıdığın olmadığı bi yerde tepki almak mümkün
benim hiç aklıma gelmemişti yazmak,sersum haklı..en çok ceviz ve günkurusunu sen hakediyon kısss
boyle bomba fıkıre cevız ve gunkurusu yetmez 2 kutu omega3 isterük
Afiyet olsun Sersumum , senin de menü şahana
sağol bebeemmm..her iki topiğe de yazdım papişim ve sersumum
hem de solgar marka
Evet kıss , içinden ben çıkmışım resmen , ne rahatlamışındır kimbilir ?he valla şaka gıbı ben bıle gerı donup baktıgımda oha falan oluyorum
en kokulusundan
anam anam batçam ben...
sağol bebeemmm..
ben 1. olunca topik mi değiştirsem ne
her iki topikte de kimse yoktu o an,ama takip edicem bebişimıyı yaptın bebısım ellerıne saglık bırsey dedılermı? takıp edıver bakalım kac oy gelecek oralardan
en kokulusundan
anam anam batçam ben...
sağol bebeemmm..
ben 1. olunca topik mi değiştirsem ne
sersuma iyilik mi yapıyoz kötülük mü belli değilaynen
marıncapla avunmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?