Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İşte budur.Liste başını ben çekerim .Anlaştık.
benimki yatak odamda zaten gelen giden de çok yok..yırttım yane..heralde çarşamba perşembeye gelir canım..
Kız benimkide yatak odasında ama istiyorlar ilahi tartılmak .Hem birde tartılmak isteyenlerin beden kütle indeksleri de malum baya bir yüksek.O tartıyı yer değiştirdin mi zaten iyice sapıtıyor.Anlatamıyorsun.Sen tartı gelince iyice etrafı kolacan et bir gören var mı diye Yakalanırsan salla birşeyler "memleketten saat yollamışlar "filan dersin.

işte bu yaaaaHeryerine gülüyorum ama şu "kaçta hayatım "diyor yaaa ,işte orda koyuveriyom gözyaşımı.Benim kutup ayumda Birgün bana öyle bir soru sorar mı acaba ???

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)

Naber bacım ??? geçen misafirlerin vardı?Nasıl geçti?Elinin körü sunumunu yapaydınÇok bi egzantirik olurdu Kalp çarpıntın nasıl ?

Leylakım bu arada kocana çok geçmiş olsun.İyi bak kız kocana Bebiş için o bize lazımManisa'nın mesir macunu hem gribe hem bebişe anlarsın ya kız

sağol canımcımkıss ben ona bakmasam da o bana kendini hatırlatıyo zaten
allah iyiliğini versin kısss:78::78:utandım bak şimcikben bi koşu mesir macunuyla keçiboynuzu alıp gelem bari

allah iyiliğini versin kısss:78::78:utandım bak şimcikben bi koşu mesir macunuyla keçiboynuzu alıp gelem bari

Kız seni utandırayım diye yazmadım.Bilgi paylaşımı yapıyoruz burda Hem bizim evde de 2 kavanoz var en organikinden ( satarlarken öyle demişlerdi )

He , bardak dayadım da duvardan dinledim Bana da yazmışmı ki özelden , ben bakmadım valla hiç
Eneeem Allah daha da mutlu etsin Melexin , mutluluğun daim olsun
Çok geçmiş olsun Reyhanım.Masraflı gerçekten ama bi kez yaptırıyosun , bi ömür gidiyo.Annem de yaptırdı , hiçbir problemi yok...
Melexinim duanın başına "İsteyenlere" diye bi şerh düşersen çok sevinirim , şuan en son lazım olan şey (hatta hiç lazım olmayan şey) o kerata
Filizim linki veriyorum : http://forum.donanimhaber.com/m_37418068/mpage_96/key_/tm.htm , orda da Birdy'yim zaten herhangibir yerde bi Birdy görürseniz muhtemelen benimdir
Ellerıne saglık canım gec de olsa ben kendımı ekledım .Devam kızlar asla pes etmek yok.
Sağol canımcım , daha sık bekliyoruz seni
Uykum kaçtı. Gelip buraları kolaçan edeyim dedim. Asayiş berkemal. Rahat rahat uyuyun.
Uyudum valla netekim
Benim koca naz yapmaz Allahtan , Allah sana kolaylık versin...
durum özeti gibi değil mi..

eşine geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 585231
Süpermiş valla

Bu vesileyle Leylakım ve Reyhanım ve bebek isteyen tüm diğer anne adaylarına Allahtan çok sağlıklı , çok akıllı , çok talihli , çok güzel-yakışıklı , çok hayırlı (kendi önem sırama göre dizdim) bebeler diliyorum.Herşey zamanını bekliyor kızlar.Hazır olunca gelecek o veletler , üzülmeyin

Kız seni utandırayım diye yazmadım.Bilgi paylaşımı yapıyoruz burda Hem bizim evde de 2 kavanoz var en organikinden ( satarlarken öyle demişlerdi )

bizim evde de olur çoğunlukla ama genelde ben yerimamannniiin bebişin niye olmadığı belli oldu

teşekkür ederim bebişim
amin canım inşallah
reyhanıııım arkadaşlarımızdan o kaa çok dua aldık ki yakında bebişlerimiz bizi bulacak görürsün bak
İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR,SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

Naber bacım ??? geçen misafirlerin vardı?Nasıl geçti?Elinin körü sunumunu yapaydınÇok bi egzantirik olurdu Kalp çarpıntın nasıl ?
Günaydın bacım , bizim burdan bi arkadaş geldi , bizim de muhabbet edesimiz yoktu , Tv seyrettik sonra gitti.Çayla kuruyemiş verdim , iştahsızın önde gideni zaten.Yediğini de yarım bırakıyo , sinir oluyorum o bakımdan hizmette kusur ettim.
Kalp çarpıntısı olayını çözdük dün gece.Nasıl akıl edemediysek ; evde tansiyon aleti var ve bir de göğüs bandıyla nabız ölçen saat var.Benim çarpıntı başlayınca (fakat çarpıntı olduğunda nefesimde bi farklılık olmuyo , hatta o şekilde 35 dakka eşşek gibi koştum geçenlerde) her ikisiyle de nabız ölçtük , son derece normal , tansiyon da ha keza.Sonra kocam biraz araştırma yaptı ve aslında kalp atışımın değişmediği ama ilacın bana bunu sanki yaşıyomuşum gibi hissettirdiğine hükmetti.Ben de ikna oldum.Bu arada 2dir deniyorum , yeşilçay da iyi geliyor.İdare edicem gibi gözüküyor.
[COLOR="#008000"]Utanma utanma , sonuçta hepimiz çocuk nasıl yapılıyo biliyoruz.Akşamdan mesir macunu yiyip sipariş ediyoz sabaha ebe leylek getiriyo de mi? Öyle yapılıyodu de mi , cevap versenize [/COLOR]
Organik olması önemli binaenaleyh....

Sağol canım hepimiz mutlu olalım.Her zaman mutluluklarımızı paylaşalım bu sayfalarda inşallah.
Dua konusuna gelince benim de aklıma geldi "isteyenlere "demek .Yazıya dökmemiştim ama duada söyledim.Yok anam zaten nüfusu patlatmayalım.E sende artıkın Secret mı yaparsın dua mı edersin yoksa iş hallolduktan sonra bakım listesine mi girersin Yaparsın Di mi kız sende teyzelik o zaman tam da 37 olursun gibime geliyor
bizim evde de olur çoğunlukla ama genelde ben yerimamannniiin bebişin niye olmadığı belli oldu
Kız ye yeee bende yiyeceğimde Karataydayım diye yiyemiyorum.Yoksam o 2 kavanozun dibi çoktannnn görünürdü.

Son düzenleme:

Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir

Bizde seviyoruz dedik uleynnnnnn
Aman bacım senin koca senden akıllı.Sevindim kız psikolojikmiş Öyle iştahsız komşularla takılma kız Alla alla
He canım çocuk aynen öyle oluyor,
Organik şart tabi kızım yoksam çocuk senin saydığın özelliklere erişemez

Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir

Farkındayım bebişim .zaten bende aynen olurum.Bizde de bebiş isteniyor bu saatten sonra bende aynen kıvamına geliyorum.Eee ne yapcez katlanacaz artık.Madem teyzeyiz, Sersumun öngördüğü 2 haftalık sürelerde bakımı üstleneceğiz.2 hafta doldu mu kargocu enişteyle birbirimize kargolayacağız.(Uleynnnn şaka maka birde cidden olurmuş mu Beşiz )Bir bakarız Leylakım beşibiyerde tv de." Kadınlar kulübü üyelerine güvendim yaptım,nerede bu devlet ,nerede kadınlar kulübü "diye feryat ediyor

İki hafta bişi diilmiş be bakarım , ben aylarca bakıcaz sandımıdı.Evdeyim zaten bakarım sabiye nolucek iki haftadan

Arkadaşlar önceden tedbir olarak bez stokuna başlamanız tavsiyemdir.Yeni doğanlar genellikle çok mıcıyor.Bezler pahalı biliyonuz.Ayrıca topiğimize çocuk doktoru uzman bir arkadaşı ikna yoluyla olmadı iğne oyasının taktiğiyle üye yapalım.(Doktor bir Arkadaşımız vardı "özlem" o nerede ki ???)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…