canım daha da güzel olucak inşallahbenim yaptığım gibi yapma amaa... bana geçen cuma yapılan iltifatlar bana hiç yaramadı ben şımardım yoldan çıktım .....ama gelicek güne kadar kendimi toparlamalıyım milleti karataycı yaptıydım rezil olucam böle gidersem
Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....
1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0
5.Gul63 %0
+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)
Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.
Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
bu muhabbet hepimize yarıyor canımAllahımmmmm bana sizleri verdi.Ben daha ne isterim.Kilolarımı ,sıkıntılarımı sizlerle attım.Kutup ayumla iki muhabbet edemediğimden günde 1 kitap bitiririm ben.Sizlerle muhabbetin dibine vurdum. evimde sizlerle oturuyorum,muhabbet ediyorum bundan güzeli yok.Kız sen Beşir bile doğurursun alimalahÇok mu oldu ne ???
Ben başladım stop.Beşiz diledim.Garanti olsun diye.Birinden biri tutar sonuçta
Kız bende mi alsam?Benim herkülle takım yaparım.Birde Herkül marka duş bataryası buldum mu tamamdır.He şunu demeden geçemeyeceğim,markasını Herkül demişler.Bende sandım Çelik'ten şöyle kalantor birşey.Ulen bu camdan ya
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun
İyi geceler .Allah rahatlık versin.Ayrıca tartıyı çok beğendim.En çoktan 0.0 yazan kısmını.Sanki 0 beden der gibi
sağol canım..daha iyileri sizlerin olsunkızlar hepinize iyi uykular
leylakcığım reyhancığım Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım
kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
melexin güzel iltifatlar almışsın tebrikler devamı gelir inşalllah
sersumcuğum aldıklarını iyigünlerde kullan canım
birdy hangi sigara topiğinde takılıyosun canım ben de geliyim
Uykum kaçtı. Gelip buraları kolaçan edeyim dedim. Asayiş berkemal. Rahat rahat uyuyun.
bugün erkenciyim nedense..:44::44:
ev ahalisi uyurkene giryim bakayım dedim topik ahalisi de uykudaymış.
günaydın bebeeemm..
Günaydın sersumum naber
Gül gelmişş ve kendini eklemiş
evet papiş de erkenci ben 8:00 itibarıyla kalktım kahvaltımız ettik kahvemizi bile içtikhepinize afiyet olsun
Bugün biz de sarıp sarmalanıp yürüyeceğiz bakam eşimle inş. totomuz donmadan döneriz inşıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa
kızlar artık melexin gibi benim de bir herkülüm var..
tartım f.kir hercules vücut analiz baskülü
Hepsini güle güle kullan canımcımhe kıss çok kıskandım ben melexini..ama kovasını değil baskülünü aldım ..h.si burada dan indirimliydi bakalım nasıl
bu arada ben size sölemeyi unuttum..hani ben tüy yolucu almıştım ya şajlı arkadaşlar şarjlısı çok kullanışsız dediydi bende iptal ettiydim.
baskülle birlikte şajsız tüy yolucu ve bi de k.rkmazın küçük çaydanlığını aldım..çaydanlığım akıtıyordu..ocak silsemde hep leşş gibin..bakalım çarşambaya gelir herelde
Hocamızın yeni kitabı ne üzerine olacakmış ?Bilen var mı?
günaydın bebişim..kalkıp kahvaltı hazırlıyacaktım seni gördüm..
afiyetler olsun bebişim..ohh maşallah..
bizimkiler hala uyuyor..kızın bugün dönüyor di mi hadi gözün aydın ..kızz bu soğukta kamp hasta olmaz inşallah:26::26:
ya hepsi tutarsaBeşiz dedim ki iş garanti olsun birinden biri tutsun
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Rüyanda bizi gör emiBende göreceğim,buluşuruz .
amin canım benim,inşallahkızlar hepinize iyi uykular
kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
üçüz müüükıss beşiz çok yazık kıza bari üçüz deseydin yavv
ben üçüz olsun bari dediydim.kıss beşiz doğurursan ikisini melexine yolla o baksın ceza olarak
afiyet olsun iyiniyetlimevet papiş de erkenci ben 8:00 itibarıyla kalktım kahvaltımız ettik kahvemizi bile içtikhepinize afiyet olsun
gül araya kaynak yapıp gidiyoGül gelmişş ve kendini eklemiş
dualarımız sizinle canım..Allahım isteyen herkese öncelikle leylakım ve sana sağlıklı bebişler versin inşallah
en çoktan bu :86: (86 ) kopardı beni
abooooooo .sana 1 yıl özel gün kutlamasını yasaklıyorum
1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorumAma deneyeceğim.Sen birde Sersuma başvur.Secret bu durumda daha muciZevi.2 gün önce benim popoda bir Secret denemesi yapmıştı,bugün sonucunu aldım.Herkes acayip zayıfladığımı konuşur oldu
Doğru diyorsun canım.Sen en iyi hangisiyse onu yaptır.Dediğin gibi sağlık bu.Ayrıca hamile kalmayı da planlıyorsun.Tam bir bakım yaptır kendine.İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ben kalpten edilen her duanın hayırlıysa kabul olacağını düşünüyorum.Yoksa o yazdıklarım biraz şaka mayetindeydi.Tabi ki kimse sadece benim sayemde doğurmadı.Ama yine de ben kalpten sizler için kalpten duamı yapacağım (hatta şuanda yapıyorum)Vallahi şimdiden bana "deze deze "diyen yeğenlerinin sesini bile duyar oldum.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.sizleri seviyorumkızlar hepinize iyi uykular
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun
günaydın.bu erkekler yok mu?kendileri hasta olunca nazlanırlar ilgi beklerler.biz hastalanınca da sanki iyiymişiz gibi davranırlar.hemen iyileşmemizi beklerler.günaydın karatayın güzel kızları
kociş grip oldu yandım bengörseniz grip değil sanki yatalak hasta olmuş sürekli bi kendini acındırma ve mızmızlanma içinde.bu erkekler neden böyle yaww
neyse,ben kahvaltımı yazayım
sucuklu yumurta
kesik kavurması(bizim buralarda çökeleğe kesik denir)
salam:26:
zeytin
1 muz
1 kivi
omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?