Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Doğru diyorsun canım:)))Ama ben daha dikkatli olmaya çalışacağım.Cıslardan uzak duracağım.Antibiyotikler beni mahvetti zaten:))Çok dikkat etmeliyim çokkkk

Filizciğim ben çıkıyorum.yatayımda sabaha bomba gibi kalkmalıyım.Spora başlasam hiç fena olmaz:)))Yat yat nereye kadar ???di mi ama :))))Sana iyi geceler dilerim

Ellerıne saglık canım gec de olsa ben kendımı ekledım .Devam kızlar asla pes etmek yok.

bu muhabbet hepimize yarıyor canım

kıss beşiz çok yazık kıza bari üçüz deseydin yavv

al kıss ikizler gibi aynı tartıyı da kullanırıss

çok dayanıklı cammıştır o uzay roketi camıymıştır..(fırat gibin konuştum yaww..)

aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun
ben üçüz olsun bari dediydim.kıss beşiz doğurursan ikisini melexine yolla o baksın ceza olarak
İyi geceler .Allah rahatlık versin.Ayrıca tartıyı çok beğendim.En çoktan 0.0 yazan kısmını.Sanki 0 beden der gibi

hee 0 beden nasıl olabilceemi de hesaplıyomuş bu tartı kıss..şaka değil haa günlük kalori hesaplaması bilem var..fiyatı da çok ucuz..bi bit yeniği var bu işin içinde ama gelince anlıycam artık
sağol canım..daha iyileri sizlerin olsun
Uykum kaçtı. Gelip buraları kolaçan edeyim dedim. Asayiş berkemal. Rahat rahat uyuyun.

çok rahat uyudum sayende canuumm..

bugün erkenciyim nedense..:44::44:

ev ahalisi uyurkene giryim bakayım dedim topik ahalisi de uykudaymış.

ben gidiyim hazırlayayım kahvaltıyı beyaa acıktım

sonra gelirim anacım..

ıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa
Bugün biz de sarıp sarmalanıp yürüyeceğiz bakam eşimle inş. totomuz donmadan döneriz inş
kızlar artık melexin gibi benim de bir herkülüm var..
tartım f.kir hercules vücut analiz baskülü

Hepsini güle güle kullan canımcım
Hocamızın yeni kitabı ne üzerine olacakmış ?Bilen var mı?

hocamız şekerin zararlarını daha kapsamlı ele alacağını söyledi meleksincim

günaydın bebişim..kalkıp kahvaltı hazırlıyacaktım seni gördüm..

afiyetler olsun bebişim..ohh maşallah..
bizimkiler hala uyuyor..kızın bugün dönüyor di mi hadi gözün aydın..kızz bu soğukta kamp hasta olmaz inşallah:26::26:

Afiyet olsun datlum size de
canımcım yatılı okuldalar çadır kampı değil kıss kaloriferli konforlu gayet:112: yalnız şu avea sözde her yerde çekiyo peh kızım yarım saat uzakta bizim tel çekmiyor iyi mi dün köye geziye gittiler akşam ateşin etrafında toğlanacaklardı gitar filan çalacaklarmış ohhh keyifler yerindedir

Son düzenleme:
Beşiz dedim ki iş garanti olsunbirinden biri tutsun

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Rüyanda bizi gör emi Bende göreceğim,buluşuruz .
ya hepsi tutarsa
bu gece gördüm yine kıssseee tabi saat 5 ten gece 12 ye kadar bilgisayar başında olursam böyle olur
amin canım benim,inşallah
kıss beşiz çok yazık kıza bari üçüz deseydin yavv

ben üçüz olsun bari dediydim.kıss beşiz doğurursan ikisini melexine yolla o baksın ceza olarak
üçüz müüüamanniiin,valla 2 den fazla olursa topikteki herkese veririm birer tane ona göre
evet papiş de erkenci ben 8:00 itibarıyla kalktım kahvaltımız ettik kahvemizi bile içtik hepinize afiyet olsun
afiyet olsun iyiniyetlim
Gül gelmişş ve kendini eklemiş
gül araya kaynak yapıp gidiyo

günaydın karatayın güzel kızları
kociş grip oldu yandım bengörseniz grip değil sanki yatalak hasta olmuşsürekli bi kendini acındırma ve mızmızlanma içinde.bu erkekler neden böyle yaww
neyse,ben kahvaltımı yazayım
sucuklu yumurta
kesik kavurması(bizim buralarda çökeleğe kesik denir)

salam:26:
zeytin
1 muz
1 kivi
omega 3

dualarımız sizinle canım..Allahım isteyen herkese öncelikle leylakım ve sana sağlıklı bebişler versin inşallah

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.sizleri seviyorum
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun

leylakım ben ikiz istiyorum be ya
günaydın.bu erkekler yok mu?kendileri hasta olunca nazlanırlar ilgi beklerler.biz hastalanınca da sanki iyiymişiz gibi davranırlar.hemen iyileşmemizi beklerler.

kahvaltı yapıldı.10.00
yumurtalı kıyma kavurma
beyaz peynir
10 tane zeytinyagında yüzen nazilli usulü s.zeytin
1 tk tereyaglı bal,
fındık,ceviz
2 kaşık kaymak (abattım ekşimeye başlamıştı yiyeyim dedim)
1 mandalina,ıhlamur

1 saat ütü yapıldı.şimdi kös kös oturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…