Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben sizin şu yönteminizi anlamadım gitti yahu menu paylaşimi, nerdeyse hiç yok ama yinede ben paylaşayım dünki menumu
ılık limunlu su
sabah 1 yumurta 1 çay bardaği findik 8 zeytin biraz peynir 4 kayısı
ara bir bardak şekersiz sütlü kahve yeşil çay
ikindi et haşlama cacık turşu
2 litre su spor çok az

inşallah ikiz bebişlerin olur reyhanım
aynen,hastalık konusunda çok benciller
afiyet olsun canımben de abartısız 1 saat ütü yaptım
herkes kahvaltıdan itibaren tüm yediklerini yazıyo,hatta kaçamaklı olsa bile..bir tek sen görmüyosun galiba

herkes kahvaltıdan itibaren tüm yediklerini yazıyo,hatta kaçamaklı olsa bile..bir tek sen görmüyosun galiba[/QUOTE]

son üç sayfayı okudum bir kişi vardı sadece o yüzden böyle yazdım

bu sabah ki menum sabah 2 yumurta 1 bardak çerez bir mandalina ve hurma 6 zeytin biraz peynir domates şekersiz çay

Vallahi artıkın geç kaldınız.Ben üçüz -beşiz ne varsa hayırlısını diledim. Şimdiden bez stokuna başlamak gerek( bizim zamanımızda pahalı olduğundan öyle yapıyorduk.hamilelikte Her ay altın alır gibi bez alıp,kenara atıyorduk )
Tartının özellikleri hoşuma gitti.Benim tartıda tefalinkinden 10 senelik.O da yağ kas su kemik iç organlar filan tartıyordu emme baya bir sapıttı son zaman.Yeni vücuda yeni bir tartı şart.Helede Herkül markaysa tamamdır.Sana tavsiyem konu komşuyu tartına çıkarma.Sadece ailen kullansın.Dengesi bozuluyor sonra.Komşular bozulursa da sallama Ne zaman gelecek bu tartı ?

Ben zaten 3 'e kadar buralardaydım.Rüya ile gerçeği karıştırmaya başladımBebiş konusuna gelince 2 'den fazla tutarsa birini bana verebilirsin.Benim 1 kızım var.Sersumunda bir kızı var.Belki o da birini alır.Sen üzülme canım hallederiz .Teyze değilmiyiz kızım hallederiz dedik ya allaalla
Evet Gül arada Hicaz geçiyor.Sanırım çalıştığı için topiğe giremiyor.Neyse sonuçta kilosunu koruyor.Allahım bize de o günleri nasip eylesin.

Reyhanım sana ikiz diledim.

durum özeti gibi değil mi..

eşine geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 585231

Kızlar şaka maka kendimi şeyh filan (tövbeeeeee) gibi hissetmeye başladım.Yani böyle diledim ,şöyle olacak filan demeye başladım.Biri kafama çantayı vursun.Tövbee ya.

son 3 sayfayı okursan öyle gelebilir Ben kendi adıma söyleyeyim kilo korumadayım bu yüzden sabah kahvaltımda cıs vardı canınız çekmesin diye yazmadım..

hayalet gibi gelip kaçıyor

herkese 2 aylığına liste sırası yaparım ben merak etme sen dattlummm..

herkes ayrıntılı olarak yayınlıyor menüleri..son 3 sayfa dediğin gece zaten yada menülerden sonraki sayfalar..valla biz memnunuz halimizden

benimki yatak odamda zaten gelen giden de çok yok..yırttım yane..heralde çarşamba perşembeye gelir canım..

Aynen böyle oluyor be canım.Ne diyeyim kadınların kaderi bu.Bu kaderi değiştirmek bizim elimizde Nerde kız senin şu biz kimiz kadınız ne istiyoruz bilmiyoruz ne zaman karikatürün Çok gaza geldim çokkkkk

sana ithaf ediyorumm..

Son düzenleme:
sabah

yoğurtlu biber kavurma
zeytin peynir
ceviz badem
çeri
mantarlı omlet
omega 3

durum özeti gibi değil mi..

eşine geçmiş olsun canım

Eki Görüntüle 585231
sağol canımbi görseniz aynen eşim de böyle yatiyiiii
Aynen böyle oluyor be canım.Ne diyeyim kadınların kaderi bu.Bu kaderi değiştirmek bizim elimizde Nerde kız senin şu biz kimiz kadınız ne istiyoruz bilmiyoruz ne zaman karikatürün Çok gaza geldim çokkkkk

bayılıyorum bunlara yaw,aynı ben ve eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…