olmasssssben size tazesinden hamsi göndersem..hakkaride de çok kar var yaww
vay anam anam deyım ben sagasadece ben mi ramaska ve melexin de süper çalışıyo papişim..4 kişiye 2 şer kutudan solgar marka omega 3..vay anam sen yandın sersumum
gecen yıl rastlamadım boyle bır yarısmaya sersumum.atsınlar onlar kaybeder karataykulubu dıye bır sıte kurarız bızdepampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıssnooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss
geçen yıl da var mıydı bu yarışma:44:
1. olanı ilk atıyolarmış kk dan..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye
sana hamsi onlara istavrit olsunEvettttt bizde varız. her nee kadar yarım yurum da olsa link veriyoz, gelenin paçasını bırakmıyoz.Allallahadi ben marincap alayım.Alıştım ona .Fazla masraf olmasın
Öyle olur mu dersin kız :18:Buluşma noktamızı şimdiden ayarlayalım o zaman.Her zaman ki yer saat (13:30)anlaştık mı ?not: yer havaalanı
olmasssss
vay anam anam deyım ben saga
gecen yıl rastlamadım boyle bır yarısmaya sersumum.atsınlar onlar kaybeder karataykulubu dıye bır sıte kurarız bızde
Evettttt bizde varız. her nee kadar yarım yurum da olsa link veriyoz, gelenin paçasını bırakmıyoz.Allallahadi ben marincap alayım.Alıştım ona .Fazla masraf olmasın
Öyle olur mu dersin kız :18:Buluşma noktamızı şimdiden ayarlayalım o zaman.Her zaman ki yer saat (13:30)anlaştık mı ?not: yer havaalanı
olmasssss
vay anam anam deyım ben saga
gecen yıl rastlamadım boyle bır yarısmaya sersumum.atsınlar onlar kaybeder karataykulubu dıye bır sıte kurarız bızde
sana hamsi onlara istavrit olsun
tamam stop..anlaşıldı stop.
size çinekop olsa:18::18:
kurarız kıs hee valla
lüfer veye somon da olabilüüüü
sana hamsi onlara istavrit olsun
tamam stop..anlaşıldı stop.
size çinekop olsa:18::18:
kurarız kıs hee valla
:18::18: ben çekiliyorum deeer mişim ..kutu mu açın o zaman
Vur anam sende vur.Vur diyoz öldürüyon bee .Kalkan istiyom Ulen ben hadi bakalım.Yok yok siyah havyar .heh
kızım ben de m.rincap kullanıyom onun muadili hamsiVur anam sende vur.Vur diyoz öldürüyon bee .Kalkan istiyom Ulen ben hadi bakalım.Yok yok siyah havyar .heh
olmasbi defa hamdi bey in teklifini kabul ettin geri dönüşü yok
kısslar sersum kaçar yarın iş başı..yokluğumu aratmazsınız biliyom ..hepinize tekrar teşekkürler ..sizi çook seviyom.
çinekopta anlaşalım
yeni gelen dostlar aşağıda vereceğim linkten sersum adına oy kullanırsanız çook sevinirizz..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
topiğimizi ziyaret eden arkadaşlar,SERSUM arkadaşımıza aşağıdaki linkten oy verirseniz seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?