Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pampiş okudukça kulaklarım çınliyii size de oluyomu..nekaa yazdınız beyaa diyodur kesin

he tamam işte Dr olan (alıntı birdy)

o benim çekirgem döverim de severim de hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge
He he memnun zavallım ne yapsın bu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede
ee öyle diyorsan öyledir:)) Bulabililirim inş.

Bulursun canım.plastiçilerde mevcut.He birde banyo bataryalarına uyum sağlaması açısından gri renk olanı al.Bulamazsan ben veririm derdim ama canımı iste kovamı isteme yani .O kadar diyorum.

kızım birdye vura vura çantayı kıı bu hale soktun.Daha ne olsun

Kızım kararverin hangi doktor hangi özlem hangii özlem doktor Kartal yok karakartal

He, yoksa ben sülün gibi kız idim
He tamam işte Dr olan

he tamam işte Dr olan (alıntı birdy)

o benim çekirgem döverim de severim de hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge

Çok memnunun , ellerin dert görmesin Sersumum

Papadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.

He tamam işte Dr olan

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum

He he memnun zavallım ne yapsın bu hale gelmiş.Düşünecek Halmi bıraktın çekirgede
bu benim tarzım..özel dersi o istedi..ondan ötürü yanii alan memnun veren memnun yanee
He tamam işte Dr olan

boyun azcık kısalmış olabilür zannımca..galiba sanursam..ama bir star wars atasözü der ki eğitim şartt..

link yanlış canım..doğrusunu veriyomm

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

sabah: 1 yumurta
yağlı ezine peyniri
5 tane yeşil zetin turşu
bir avuç badem
çay

öğlen:yeşil mercimek yemeği bir kepçe
bir çorba kasesi ölçüsünde yeşil fasulye

akşam:sarıkanat balı ve salata
5- adet badem ve yine o kadar iç fıstık

bütün gün 1.5 lt su daha bitiremedim içimde bulantı oluyor zorluyorum, inşallah başarırım kendime fazla güvenim yok ama kilo kaybını görürsem belki moralim düzelir.

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum
Sana da canım benim
bu benim tarzım..özel dersi o istedi..ondan ötürü yanii alan memnun veren memnun yanee

boyun azcık kısalmış olabilür zannımca..galiba sanursam..ama bir star wars atasözü der ki eğitim şartt..

Evet yaaaa cinnet geçiriyorum.Nedense bir türlü tutturamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…