Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hosgeldın canımcım

2.öğün 16.30

4 tane büyük içli köfte(yeni yaptım sersumum senin tarifinden,biraz zahmetli emme)
bol salata,1 kase yoğurt

spor:karda kışta 1 saat yürüyüs yaptım.bir deli bendim sokakta
reyhanım karadenızlıyım ıcyaglı lahana muhlama kaygana tursu kavurva her yol var bende

He tamam işte Dr olan

He tamam işte Dr olan

Kızım kaçıncı kez soruyosun Çocuk ogün de yoktu bugün de yok

He tamam işte Dr olan
ne doktormus arkadas yaaa

birdy alıntıları doğru yapamadığı sürece dayak arsızı olacak zaten bu gidişle
koptum buna dayak arsızı he hocada dıyoya ekmek budalası dıye o geldı aklıma

pampiş okudukça kulaklarım çınliyii size de oluyomu..nekaa yazdınız beyaa diyodur kesin
hay cenenızın bagına omega3 ne kadar konusasınız varmıs arkadaş yaa

Papadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.
sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnak on parmak yazıyonuz ıkı goz okuyo onu dusunmuyonuz

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum
gıtmeeeeee bırdym lutfeeennnn

ıkı kaynatırız yaw

sonunda gelebildin mi papişimhoşgeldin sefalar getirdin
bu 21 aralık zımbırtısından sonra astrologların da dediği gibi kendimde bi uyanış bi canlılık hissediyorum.sanırsam kızlar da öyle ki yazdıkça yazasımız geliyiii

hosbuldum bıdenem.. oh sefamız olsun en hossohbet topıc secılseydı 1.lıgımız kesındı zatenallah muhabbetımızı arttırsın

pampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıss nooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss

geçen yıl da var mıydı bu yarışma:44:

1. olanı ilk atıyolarmış kk dan..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye

ben size tazesinden hamsi göndersem..hakkaride de çok kar var yaww

hosbuldum bıdenem.. oh sefamız olsun en hossohbet topıc secılseydı 1.lıgımız kesındı zatenallah muhabbetımızı arttırsın

hakketen ya neden öyle bi anket yapmadılar acaba:44::44:
aynen papişim,muhabbetimiz neşemiz 2013 te de devam etsin inşallah

yok kıss ilkokuldaki gibi kurşun kalem hediye ediyolarmış

Menün güzel canım.Böyle devam.Baş sayfaları okuduysan işi kapmışsındır Sersuma söyleyelim de seni de listeye alsın.Kilo kesinlikle kaybedeceksin.Kendine güvenmeden birşeyde başarı elde edemezsin.Bizim burası bir aile ortamı.Takıldıkça sende anlayacaksın.Burada sırf diyette olanlar yok.Hamile olanı da var.Öyle güzel ortam ki bizi bırakamıyorlar anlayacağın.
kısss haline şükretmek için mi buluyon bu videoları
He kız.Ben Ayu dedim ya Reyhan kızdı bana .Benden beteri de varmış yani.Camışşşşş

40 oldum bu arada.yarın ben işteyken de çalışın haaa..

geçmeliyiz en büyük bizim topiğimizz

sadece ben mi ramaska ve melexin de süper çalışıyo papişim..4 kişiye 2 şer kutudan solgar marka omega 3..vay anam sen yandın sersumum
Evettttt bizde varız. her nee kadar yarım yurum da olsa link veriyoz, gelenin paçasını bırakmıyoz.Allalla hadi ben marincap alayım.Alıştım ona .Fazla masraf olmasın

Öyle olur mu dersin kız :18:Buluşma noktamızı şimdiden ayarlayalım o zaman.Her zaman ki yer saat (13:30)anlaştık mı ?not: yer havaalanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…