Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Super yurumussunuz iyiniyetlim,
sağol Leylakımm
yürüyüş süper canım..
sağol canımcım
Canım inş. sonuçların temiz çıkar dualarım seninle
sağol reyhanım sen de plates yapıyosun yine

bu aralar okulda kendimi öğrencilerime adadım yaw wc ye bile zor gidiyorum eve gitmeden geçmişi okudum bazen evde net gidiyo sorun oluyo
Sersum bakam 1. olacak mı haydiiiiii oy vermeyen kalmasın

canim sen sersum a oy vermismiydin...balikla yogurt yemeden sorayim......

papadiya canim geyik yapiyorum...sakin alinma....bugun oy meselesine kaptirdim gidiyorum....

arkadaslar kirdiysan veya yanlis birsey yazdiysam kusura bakmayin.amacim kimseyi kirmak degil......

durun ben bir toparlanip geleyim....

terecıye tere mı satıyon bacım

ya bırsey dıycem burda esprı yapıpta pısman olupta kusura bakmayın falan fılan dıye yazmayın yaw espırı yapmakta ona gulmekte zeka ısıdır alınganlık yapacak olanlar gırmesın o muhabbetlere zaten..kendı adıma her turlu şakaya acıgım dıyerekten satırlarıma son verıyorum ramaska kız sen oyunu sersuma verdın dımı

merhaba canım.bır tencere corbadakı ıkı kasık undan senın kasene dusen mıktar baya bır az olacaktır bence yıyebılırsın

saol canım.
yaaa ne güzel kilo vermişin.neler yaptın kaç ayda verdin?spor olarak sanırım bantta yürüyorsun.bende koşu bandı sipariş verdim.ne kadar süre yürüyorsun.

görüntüdeki değişim eminim harika olmuştur.azmine hayranım.

meleksin şu yazdığın çok komikti yaw hala gülüyorum kıss
papiş naber canımcım karizmam benim
Leylakım yeni yılda sana sağlıklı bi bebek getirsin inş...

ben kaçtım eve kızlarr

ben kaçtım eve kızlarr
inşallah iyiniyetlim sağol

Kizlar pc yi benim kiz kapti .(lazlar gibi oldu ama ne yapayim cepteen yaziyorum da) usaklar. Gözüm üstünüzde.Yalnız oyları göremiyorum.Maç kaç kaç:))Uşaklar kendinize iyi bakın.Bilgisayarı Kapinca gelicem da

Son düzenleme:
melexin,ramaska,papadiya noldu kıslar yoruldunuz mu sesiniz çıkmıyo
propaganda calısmaları eccük yordu zaarsersum bızımle guru duyacak

tesekkur ederım canım1 senede verdım karataya tam uymak sart.20 dk ıle baslar zamanla arttırırsın canım.degısımım harıka oldu eve neredeyse annem tanıyamıyodu

ben kaçtım eve kızlarr
bıtanem ozluyoruz daha sık gel lutfeennnnkızın sag salım geldı dımı neler anlatıyo fıstık

ben yokken naaptınız siz böyle ortalığın tozunu dumanını attırmışsınız kıss..

1. olmamışım hatuna da 10 oy fark atmışım..

maç 52 -42 kısss.

yerlerdeyim şu anda..siz var ya siz korkulur sizden

sabah bi gittim noolmuş buralarda.geçmişi okumadan bi oylara bakem dedim ki ne görem..

valla arkadaşlar müthişsiniz diyom da başka birşey diyemiyom..kal geldi çünkü

hepinize

şimdi bi geçmişe gideyim de bakiimm propaganda çalışmalarınıza gelicem anacım

ramaska melexın selam kıslar nasılsınız kahvaltımı yaptım cay ıcıp sızlere bakıyorum sersumumuz 1. sırada su an.zaten bızım el attıgımız hıcbır ıs yarım kalmazdı
kesinlikle bizden kimse kurtulamaz bunu birkez daha anladım
sersum canim bu arada 1 oy farkla suan ondesin....
merak etme canim biz burdayiz...

Afiyet olsun Papadia,sana da iyi bir hafta olsun.Ben Sersum için diğer topiklerden de oy toplamaya çalışıyorum.Sence bu sorun yaratır mı ?kaş yapayım derken göz çıkarmayayım da

İşe yaradı okey 45 oldu

kız oyle calısıyonkı omega3 kesmez senı bence sersum senın mutfak tadılatını ustlensın

Yok kız ben ona başka görev verdim 1. Olunca uçağa atlayıp bana gelecek.Evi moklar götürüyor.Ona oy toplayacağım diye saldım çayıra mevlam kayıra

bak aklıma ne geldı temızlık gunu yapalım.haftada bır bırımızın evıne toplanıp dıp kose gırelım olmamı
iyi fikirrr...

dün benim de öyle olmuştu,hatta rüyamda sersum için başka bi topik açmışım sırf oy toplamak için yazıp duruyodum

15 topiğe link yolladım.Bir çoğuna özel mesaj attım.Uleyyynnnn 1. Olmazsa yerim ben çikolata, ekmek , küp küp şeker yerim Uleyyynnnn
süpersin yawwww
cezam da böyle datlu olur diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…