Ben Mart ortasında başladığım Karatay diyeti ile 3.5 ayda 14 kilo verdim temmuz başından beri kilomu korumaya çalışıyorum şuan yaş faktörünü hesaba kattığımda (45) beden kitle endeksim normal sınırlar içinde ama erken menepoz dönemindeyim bundan sonra kilo vermem zorlaşacağından tersine almamak için yaza kadar 3-4 kilo daha verip korumak için ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum.Yanisi Canan hocanın tüm kitaplarını alıp okudum Ahmet Aydın hocanın taş devrinide okudum kafama takılan soruların çoğuna kitaplardan bazılarının cevabını da doktor sitesine üye olup Canan hocaya sorulan sorulara verdiği cevaplardan bularak uygulamaya çalıştım ve halen kaçamaklı da olsa uygulamaya devam ediyorum.Şİmdilik aklıma gelenler bunlar arada sırada yine maydonoz olurum
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
Arkadasimiz banlanmis yaaa cok uzuldum:26:
Bilse zaten yapmazdi.,neyse ki 1 gun almis cezayi.
banlanan kım niye banlandı ki
Valla ben sadece 1 kisi saniyordum ama sanirim birkac kisi.Sersum icin oy istendi.Yasakmis oysaki.
evet kızzlar..bana yardım edeyim derken arkadaşlarımız 1 günlük ceza aldılar..
leylak84,ramaska ve melexin..çok üzüldüm çoookkk
arkadaşlar ben ılk kılo bıldırımı yapıcağım için cumayı bekleyemedım, kusurama bakmayın.Bugun dıyete başlayalı tam 17 gun oldu, 332yaşında ve 3 çocuk annesiyimbaşlangıçta 62 kıloydm, bugun 59.8 çıktım, inşallah böyle dewam eder,
Canım ben acemilikten yavaş yazarken vede mesaj gönderme konusunda problem yaşarken sende yanıt vermişsin yeni gördüm yinede ilgine teşekkür eder hedeflerinde başarılar dilerim
332 yas miAllah daha uzun omurler versin :)))
saka bi yana tebrik ederim canim,cok iyi gitmissin.Boyle devam eder insallah.
32 olucaktı, heycandan abartmışımm332 yas miAllah daha uzun omurler versin :)))
saka bi yana tebrik ederim canim,cok iyi gitmissin.Boyle devam eder insallah.
estafurullah aramıza hosgeldınız.tbrkler cok ta guzel kg vermıssınız
allah ıyılıgını versın bu moralsızlıkte guldurdun benı
32 olucaktı, heycandan abartmışımm
en dogrusu karatay dıyetı zaten.yıllarca bende bırcok yontem denedımsonuc koca bır sıfırdı ıyıkı hocayı tv de gormusum ıyıkı ınanmısım hayatım degıstı saglıklı bır bedene sahıp olmak harıka bır duyguymus.tekrar hosgeldınız.ha bu arada evet gul63 vardı ama artık cok seyrek ugruyo keske daha sık gelseÇok teşekkür ederim siz de maşallah gül63 den sonra 2.siniz yanlış hatırlamıyorsam sizede tebrikler işallah hedefinize ulaşırsınız.Ben daha önce lahana diyetiyle 10 günde 4 kilo vermiştim sonra zamanla doğumlarda çabası bayağı kilo almıştım tekrar lahana diyeti yapiim dedim olmadı az yiyim dedim olmadı en sonunda çin malı kırmızı biber hapıyla 3kilo verip fenelaşınca onuda bıraktım diyetisyen araştırırken Ayşe Arman'ın Canan hocayla röportajını okuyup kitabını alarak diyete başladım şimdi burdayım
oyyy azicik tebessum olduysa ne mutlu bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?