herkese günaydıın,
yeni yıla şu 69lu sayıdan kurtularak girmek istiyorum...ama bunun için daha gayretli olmam lazım son zamanlar kendimi diyetimi hiiç beğenmiyorum. oof of uykusuzluk zayıflatsa şimdiye dal gibi olmuştum ama yok hala kütük gibiyim.
sabahları ramaskayı görememek çok üzücü..
arkadaşlar bugün saat 11 e kadar aranızdayım..sabah menümü yazayım..bu arada rüyamda hep topikle uğraştım.propicili bile gördüm..çok üzüldüm dün yaww..
neyse dostlarım..topiği hüzünlü havasından çıkartmamız lazım..sanırım arkadaşlarım da öyle olsun isterdi..hepsine akşam 21 de kavuşucaz inşallah
sabah(bu bir protein atağıdır karatayla alakası yoktur)
peynirli omlet
ezine peynir
1 kase yoğurt
maydanoz
herkese iyi uykular bol leptinler
merhaba kızlar,
ben de epey okuyup kafama yattıktan sonra 2 gündür karatay diyetine başladım.boyum 1.72 kilo:82 :26::26:
genelde ana öğün ara öğün diyetlerinde kan şekerimin düşmesini engelleyemiyordum.kendimi yemeğe saldırırken buluyordum.bu diyette öyle olmadığı söylendiği için başladım. hala tereddütlüyüm insan bu kadar tok kalıp böyle yiyip zayıflayabilir mi diye?dünden beri yediklerimi yazsam bu konuda deneyimli arkadaşlar hata yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi acaba rica etsem!
sabah : 2yumurtalı omlet,beyaz peynir,3 ceviz,bir avuç kuru üzüm,5-6 az tuzlu zeytin,şekersiz çay
arada 1 tane kuru incir
öğlen : 1 tabak zeytinyağlı kuru fasulye,1 kase yoğurt
arada 1 ceviz 2 kuru incir
akşam : 3 ızgara köfte,1 kase yoğurt,lahana salatası
böyle bakınca normalde yediklerime oranla az geliyor ama arada çok az açlık hissettim kuru incir onu kesti.deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu bu liste.
Canım günaydın , nasılsın
Önce ankete bakayım dedim ve çok sevindim canım , açık ara Öndesin tebrik ederim, sonra da geçmişe bakarken üzüldüm canım yaa ve de çok şaşırdım,kk içinde olan bir link, farklı bir web site değil ki:26: , neyseki sadece 1 günlükmüş, kızlar akşama burada inşallah
Günaydın fbmy, eddoras, sersum
Sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta ile yeşillikli salata, peynir, zeytin, ceviz, badem, gün kurusu ve 2 adet kestane
evet canım çok üzüldüm özellikle ben..kızlar bana oy toplarken bu hale geldiler..hiçbirimiz bilmiyorduk yasak olduğunu hatta nevreste bile geldi gördü bizi o da uyarırdı öyle birşey olsa o pro üye ne de olsa..melexinle mesaşlaşıyorum faceden ama diğerlerine( ramaska ve leylaka )ulaşamadık..sana selamı var ..neyse ki 1 gün ceza aldılar..ama şok yaşadık valla ..çekemeyen birileri şikayet etti kesin topiğimize nazar ettiler..
afiyet olsun canım..
Canım üzme kendini, hiç birimiz böyle olsun istemezdik
Yasak olduğunu hiçbirimiz bilmiyorduk ve dediğim gibi kk içinde olan bir link , çok şaşırdım o yüzden
Ayrıca da bunu tüm anketlerin başında olan bir kısım var orada belirtebilirlerdi
Dediğin gibi olmuş zaten, bildirim yapmışlar
Sen de benden selam söyle canım
biz de aynı şeyi düşündük canım..ama nafile..bunla gelsin geçsin bakalım..ama havamızı bozdular ençok ona kızıyorum..
hoşgeldin canım aramıza..merhaba kızlar,
ben de epey okuyup kafama yattıktan sonra 2 gündür karatay diyetine başladım.boyum 1.72 kilo:82 :26::26:
genelde ana öğün ara öğün diyetlerinde kan şekerimin düşmesini engelleyemiyordum.kendimi yemeğe saldırırken buluyordum.bu diyette öyle olmadığı söylendiği için başladım. hala tereddütlüyüm insan bu kadar tok kalıp böyle yiyip zayıflayabilir mi diye?dünden beri yediklerimi yazsam bu konuda deneyimli arkadaşlar hata yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi acaba rica etsem!
sabah : 2yumurtalı omlet,beyaz peynir,3 ceviz,bir avuç kuru üzüm,5-6 az tuzlu zeytin,şekersiz çay
arada 1 tane kuru incir
öğlen : 1 tabak zeytinyağlı kuru fasulye,1 kase yoğurt
arada 1 ceviz 2 kuru incir
akşam : 3 ızgara köfte,1 kase yoğurt,lahana salatası
böyle bakınca normalde yediklerime oranla az geliyor ama arada çok az açlık hissettim kuru incir onu kesti.deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu bu liste.
Evet canım gelmiş geçmiş olsun, sen sıkma canını ,
Gunaydin Karataycilarrrrr,
Bugun tartida dun baslamama ragmen 700 gr gittigini gordum.Cok sevindirici cidden.
Sabah karatay kahvalti yaptim.Tek rafadan yumurta yedim,kuru uzum,ceviz ve incir.,bir avuc kadar peynir ve 1 tane tadimlik kasar.2 bardak maleseef sekerli cay.Gerci pek etkilememis 700 gr vermemi sasirdim.Sadece sabah icmeye dikkat ediyorum cayi.
Günaydın sersum ficans ve diğer arkadaşlar
Kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı menemen
fındık ceviz
12 kadar yeşil kırma zeytin
çeçil ve beyaz peynir
2 hurma
üzerine kahvem az önce de adaçayımı içtim.
hepinize afiyet olsun
propaganda calısmaları eccük yordu zaarsersum bızımle guru duyacak
tesekkur ederım canım1 senede verdım karataya tam uymak sart.20 dk ıle baslar zamanla arttırırsın canım.degısımım harıka oldu eve neredeyse annem tanıyamıyodu
bıtanem ozluyoruz daha sık gel lutfeennnnkızın sag salım geldı dımı neler anlatıyo fıstık
inşallah iyiniyetlim sağol
günaydın bebişim..afiyet olsun..
olanları duydun mu kıss..
Sağol canım
Canım geçmişi çok okuyamadım ama cuma listesi ile ilgili kararlarınıza tamamen katılıyorum, bu konuyu daha ciddiye alalım bence de , ilave olarak da yüzdelerin yanına geçen hafta ve bu haftaki kiloyu da yazsak nasıl olur, hem yeni gelenler için de daha açıklayıcı olabilir , motivasyonumuzu da artırabilir
Böyle bir öneri geldi mi canım bilemiyorum ama ben gene de yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?