Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın canım..
üzülme yaa kurtulursun mutlaka sabret..ben 4 ay 80 lerden kurtulamadım düşün

merhaba kızlar,
ben de epey okuyup kafama yattıktan sonra 2 gündür karatay diyetine başladım.boyum 1.72 kilo:82 :26::26:

genelde ana öğün ara öğün diyetlerinde kan şekerimin düşmesini engelleyemiyordum.kendimi yemeğe saldırırken buluyordum.bu diyette öyle olmadığı söylendiği için başladım. hala tereddütlüyüm insan bu kadar tok kalıp böyle yiyip zayıflayabilir mi diye? dünden beri yediklerimi yazsam bu konuda deneyimli arkadaşlar hata yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi acaba rica etsem!

sabah : 2yumurtalı omlet,beyaz peynir,3 ceviz,bir avuç kuru üzüm,5-6 az tuzlu zeytin,şekersiz çay
arada 1 tane kuru incir
öğlen : 1 tabak zeytinyağlı kuru fasulye,1 kase yoğurt
arada 1 ceviz 2 kuru incir
akşam : 3 ızgara köfte,1 kase yoğurt,lahana salatası

böyle bakınca normalde yediklerime oranla az geliyor ama arada çok az açlık hissettim kuru incir onu kesti.deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu bu liste.

Canım günaydın , nasılsın

Önce ankete bakayım dedim ve çok sevindim canım , açık ara Öndesin tebrik ederim, sonra da geçmişe bakarken üzüldüm canım yaa ve de çok şaşırdım,kk içinde olan bir link, farklı bir web site değil ki:26: , neyseki sadece 1 günlükmüş, kızlar akşama burada inşallah

herkese iyi uykular bol leptinler

Hoşgeldin canım aramıza , çok güzel kilo vermişsin tebrikler,

Canım aramıza hoşgeldin, kesinlikle doğru yerdesin

Canım ana öğünlerin çok güzel , sabah kahvaltına yeşillik de ekleyebilirsin, ara öğün yapmıyoruz canım, öğünlerimizin arası 4-5 saat olucak, sadece sıvı alabilirsin aralarda, süt, ayran, limonlu su, bitki çayları, Türk kahvesi

evet canım çok üzüldüm özellikle ben..kızlar bana oy toplarken bu hale geldiler..hiçbirimiz bilmiyorduk yasak olduğunu hatta nevreste bile geldi gördü bizi o da uyarırdı öyle birşey olsa o pro üye ne de olsa..melexinle mesaşlaşıyorum faceden ama diğerlerine( ramaska ve leylaka )ulaşamadık..sana selamı var..neyse ki 1 gün ceza aldılar..ama şok yaşadık valla ..çekemeyen birileri şikayet etti kesin topiğimize nazar ettiler..

Günaydın fbmy, eddoras, sersum

Sabah kahvaltım

2 haşlanmış yumurta ile yeşillikli salata, peynir, zeytin, ceviz, badem, gün kurusu ve 2 adet kestane

Canım üzme kendini, hiç birimiz böyle olsun istemezdik

Yasak olduğunu hiçbirimiz bilmiyorduk ve dediğim gibi kk içinde olan bir link , çok şaşırdım o yüzden

Ayrıca da bunu tüm anketlerin başında olan bir kısım var orada belirtebilirlerdi

Dediğin gibi olmuş zaten, bildirim yapmışlar

Sen de benden selam söyle canım

afiyet olsun canım..

Sağol canım

Canım geçmişi çok okuyamadım ama cuma listesi ile ilgili kararlarınıza tamamen katılıyorum, bu konuyu daha ciddiye alalım bence de , ilave olarak da yüzdelerin yanına geçen hafta ve bu haftaki kiloyu da yazsak nasıl olur, hem yeni gelenler için de daha açıklayıcı olabilir , motivasyonumuzu da artırabilir

Böyle bir öneri geldi mi canım bilemiyorum ama ben gene de yazayım dedim

biz de aynı şeyi düşündük canım..ama nafile..bunla gelsin geçsin bakalım..ama havamızı bozdular ençok ona kızıyorum..

Gunaydin Karataycilarrrrr,
Bugun tartida dun baslamama ragmen 700 gr gittigini gordum.Cok sevindirici cidden.
Sabah karatay kahvalti yaptim.Tek rafadan yumurta yedim,kuru uzum,ceviz ve incir.,bir avuc kadar peynir ve 1 tane tadimlik kasar.2 bardak maleseef sekerli cay.Gerci pek etkilememis 700 gr vermemi sasirdim.Sadece sabah icmeye dikkat ediyorum cayi.

hoşgeldin canım aramıza..
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

Evet canım gelmiş geçmiş olsun, sen sıkma canını ,

Günaydın sersum ficans ve diğer arkadaşlar

Kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı menemen
fındık ceviz
12 kadar yeşil kırma zeytin
çeçil ve beyaz peynir
2 hurma
üzerine kahvem az önce de adaçayımı içtim.
hepinize afiyet olsun

günaydın bebişim..afiyet olsun..

olanları duydun mu kıss..

Papişimmm sağol canımcımmmm

inşallah iyiniyetlim sağol

İnş. Leylakımmmm

Kızlar leylakım ramaska ve meleksin pasifler neden ama komik kk üyesi seçimi ile ilgili mi?

Sersumum görmedin mesajımı herhalde canım, ben de alıntıladım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…