kısmen anladım sersumum dur şimdi okuycem geçmişi
Günaydın sersum ficans ve diğer arkadaşlar
Kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı tereyağlı menemen
fındık ceviz
12 kadar yeşil kırma zeytin
çeçil ve beyaz peynir
2 hurma
üzerine kahvem az önce de adaçayımı içtim.
hepinize afiyet olsun
Sersumum görmedin mesajımı herhalde canım, ben de alıntıladım tekrar
görmedim canım pardon..biryandan da face bakıyom da..
çok iyi fikir bence..sıkı yönetim ilan etmeliyiz artık ..çok saldık..ben perşembeden kilo bildirim formatı da yayınlıyacağım..o şekilde kilosunu bildirmeyenleri listeye almayacağız..
Yok canım , olsun
Format eskisi gibi olucak değil mi canım, sen hatırlatırsın ,liste de örnek olarak şu şekilde olabilir
Kilo verme yüzdesi Geçen haftaki Bu haftaki
Sersum. % 1.265 79 78
Ficans. %0 65 65
sayılar çok kafa karıştırmasın ..:44::44:
hem geçen haftaki kilo ve bu haftakini yazıyoruz..ama yine de diğer kızlara da soralım..
format eski format olsun dedik..alttaki..
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
haftalık yüzde:% 00
fark:0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
günaydın kızlar. ben de dün başladım karatay diyetine. kitap almadığım için henüz, bazı merak ettiğim şeyler var. ayçekirdeği ve kabak çekirdeği serbest mi? bulgur serbest sanırım.sınır var mı? her öğünde bulgur pilavı yiyebiliyoz mu mesela?
Yok canım , olsun
Format eskisi gibi olucak değil mi canım, sen hatırlatırsın ,liste de örnek olarak şu şekilde olabilir
Kilo verme yüzdesi ................... Geçen haftaki kilo ...................... Bu haftaki kilo
Sersum.................. % 1.265 ............................ 79 ................................. 78
Ficans....................... %0 ................................ 65 .............................. 65
böyle olmuşş
bence listenin en sonuna bilgi mahiyetinde yazılabilir bunlar canım..hem yeni katılanlara da fikir verir ama liste yapmakta zorlanan arkadaşlar var mesela..belki onlar zorlanır..:44::44:
perşembeden bi toplantı masası kurup karar verelim bence..
Tamam canım hep beraber kararlaştırırız
Sen işe geç kalmıyorsun inşallah
yok geç kalmam canım 10 dk sonra hazırlanmaya gidicem..buçuktan sonra çıkarım..
Merhaba Sersumcuğum,çok geçmiş olsun!sizler galiba nazara geldiniz Sevgiler
Selam canlar,
Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))
Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...
Sana da günaydın canım
Afiyet olsun
evet canım bana oy toplayayım derken banladılar..kk link paylaşımı yasak mışşş..sanki başka bi sitenin linkini paylaştık..haksızlık oldu bence..çok üzüldüm yaww..
melexinle faceden görüşebildik ama ramaska ve leylakımdan haber yok...akşam 21 e kadar pasifler maalesef...
hiç bir uyarı bile yapmadılar..birileri şikayet etmiş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?