Bir sınıftan içi bi sürü cıss dolu tabak geldi koccaman
eve götüreceğim millet paylaşsın bir iki bişey de ben yerim:112:
kızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorumkızlar bana el atın
kızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorumkızlar bana el atın
tatlıya inanılmaz duskunum ama kendımı tutuyorum yazayım tatlım saat 8 40 ta sabah 1 yumurta yedım 4 zeytın 4 kucuk dılım peynir 1 domates 1 salatalı ıcıne dereotu doğradım aslında mevsımı olmadığı ıcın domates salatalık yemek ıstemıyorum ama doymuyorum bırde cevız 5 -6 butun cevız 2 bardak sekersız cay ıctım bırde 11 gıbı bıtkı cayı ıctım sımdı oğlen yemegımı hazırlayı yıcem tavuk yapayım salata ve yoğurt dusunuyorum ama dıyette tavuk gormedım ılgımı cektı bırde yumurta bende sıvılce yapıyor ından 1 tane yedım bu omga hapı almayı dusunuyorumda nasıl kullanmamız lazım gunde kac kere onerebılecegınız bır marka var mı cok uzun oldu ama teşekkürler sımdıden:)))
merhaba hanımlar..
bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay
aralarda
şekersiz limonlu çay
öğle yemeği
yarım kase mercimek çorbası
çok çok çok az pilav üstü nohut -işteyim ve mecbur kaldım-
turşu ve bi kase yoğurt
işte böyleee...
umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?
benim hiç uymadığım kural serbest gezmiş tavuk kuralı ve haftada 2-3 defa tavuk yiyen bir aileyiz.çok da hızlı kilo veremeyince aklıma da geliyor hani hormonlu tavuklar yüzünden mi diye!!! çünkü bir tanıdığım 6-7 yaşındaki kızında erken ergenlik gelişince çocuk endokrin uzmanına gittiler ve doktor tavuğu yasakladı, tavuk yemeyi bıraktıktan sonra hormonlar kendiliğinden düzelmiş!!! şimdi merak ediyorum listeye çok güzel uyan arkadaşlar var açıkcası listelerinde tavuğa da pek rastladığımı hatırlamıyorum.
papadiya ve leylak84 arkadaşlar siz tavuk yemiyor musunuz hiç:44: cevabınız hayati önem taşıyor
dünkü menümü de yazayım
malumunuz oruçluydum
sahur gece 11de yapıp yattım:3-4 dilim çörekotlu peynir, 1 domates, 1 yumurta, 3yk yulaf ezmesi
iftar: az maydanoz, 6-7 gün kurusu kayısı, 1 avuç fındık (markette canım cukulata istedi kuru kayısı-fındık ile çözdük olayı)
eve gidince :1 yumurta tavada, yemek pişince 1 köle tavuğun kalçalı budu:26:, 1 bardak kefir, 3yk yulaf ezmesi
yatana kadar bol su
+1 yk zerdeçal
+1 yk keçiboynuzu tozu
+1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu
.....
kilom aynı, günde 2 defa tartılıyorum baskülüm hep aynı diyorama ben bugün giyinirken bi süzülmüşlük hissettim arkadaşlar da zayıfladın dediler. inşallah inşallah bu cumaya bi 64lü rakam görsem kendime naza boncuğu verecem bol keseden listeyi ben yapıcam ya eeee
merhaba hanımlar..
bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay
aralarda
şekersiz limonlu çay
öğle yemeği
yarım kase mercimek çorbası
çok çok çok az pilav üstü nohut -işteyim ve mecbur kaldım-
turşu ve bi kase yoğurt
işte böyleee...
umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?
öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?
öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?
Bos msj atmissin canim.
Neyse 10 dk.engeline takiliriz simdi yollayamassin.10 dk.sonra yazarsan sevinirim.Simdiden sagol.
Hoşgeldiniz.
Süt Soda akşam 8 den sonra birsey yemedigimiz için içebiliriz diye biliyorum ben. aralarda bitki çayı normal çay falan. menünüz bence güzel. tabi daha iyi yorum yapacaklarda var elbet :) Kolay gelsin.
Sen de hoşgeldin aramıza , menün güzel, kuruyemişin 1 çay bardağı da olabilir, bu bir diyet değil sağlıklı yaşam şekil, o yüzden hamilelikte de devam edebilirsin , bizim de hamiş bir arkadaşımız var, süt içebilirsin serbest, sodayı önermiyor Canan hoca
teşekkür ederim. ben işyerine süt getirdim aralarda kazınırsam içeyim diye o nedenle sordum. akşam sekizden sonra atıştırma alışkanlığı fena vardı. artık bu açığı sütle ve maden suyu ile kapatacağız.
soda derken maden suyu demek istedim canım. ya ben akşam sekizden sonra istediğimiz kadar içebiliriz diye okudumdu sanki.. :44:hatırlayamadım baakk. en çok ta zihnim açılırsa mutlu olcam vallabu arada balık yağı günde dört kapsül mü şoktayım battık resmen
09 kahvaltı:
2 yumurta
2 ceryy domates salatalık
6 zeytin
1 avuç peynir
1 ç.b ceviz
saat 13 de
1 s.b kefir
1ç.b antep fıştığı
1 küçük trabzon hurması
akşam saat 18 de
3 kaşıl bulgur pilavı
kereviz yemeği
1 tavuk but
aralarda rezene ve yeşil çay ve boll su
benim bugünkü menüm kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?