Valla ben arada kaçamak olsada bi hafta mı doldurdum bugün. regl olmama ragmen 1 kilo gitmiş gözüküyor. hap konusuna bakmadım daha. iyi bende öyle yemek düşünme falan olmuyor. oluyor da ne yaapsam da yesem oluyor. uygun değişik şeyler yapmak isteyince öyle oluyorum. kahvaltı beni çok tutuyor zaten. meyveyide hocamız sabahları kilo verme döneminde bi tane yiyebilirsiniz diyo bende bi tane yiyorum. şuan kahvaltı yapıyorum. Bozmasan iyiydi bence. ama sen bilirsinn.
anammm okaaa mı korkuttum hepinizi yaww..Kilo veren arkadaşları tebrik ederrim..
menülerim...sabah sadece omlet......
sersum beni pıçaklamasın diye sıkıyım dedim bugun....
Leylakım biz de 4 çeyrek bilet aldık genelde amorti bilem çıkmıyor biz de pek almıyorduk ama belki şans güler dedim meleksin şansı var bende şans oyunlarında
iyiniyetlim benim eşim de geçen yıllarda en az 4-5 tane alırdı sanki milyonlar bize çıkıyomuş gibibu sene ben hiç almamayı düşünüyodum ama eşim dayanamadı yine birer tane bari alalım dedi,aldık biz de...bugüne kadar kazandığmız en büyük para 16 tl.o da 2-3 yıl önceydi
ellerine sağlık canımboncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897
2.sersum % 1,266
3.akrep % 1,097
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757
öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0
teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış
iyiniyetli +0,809
tamam tamamiyiniyetliye uzanan parmağımı geri çektim ama bari bi tane çanta atsaydım ya da ayyyyy ne kötüyüüüüm biri + çıktı diye yaptığıma bak
biz de kahvaltı yaptık biz deyemek yapmaya üşendiğimden yine kahvaltı yaptım akşam
kizlar yatmadan bir goz atayim dedim....hemen cikicam.....:18::18::18::18:
igneoyam canim cok sevindim.gecmis olsun....gozun aydin....
elifezgi canim ellerine saglik.....
iyiniyetlim fbmy loove
kizlar herkese iyi geceler ....
sersum canim iyi geceler.....
merak etme asayis berkamel....
Ben geldim canlarım. Kavuştum evime, çocuklarıma ve sizlere çok şükür...
Aradaki bazı sayfalara bakabildim. Merak etmişsiniz beni... Sağolun ya... Çok duygulandım.Birdy, papadiya, sersum, iyiniyetlim, leylak, ve hepiniz...Sağolun
Hemen sadede geleyim: Çok iyiyim. Doktorum, artık kanser hastası olarak değil, tiroid hastası olarak görüşücez dedi. Çok mutluyum. Dualarınız işe yaradı.
Çarşamba dönücem demiştim ama radyasyon ölçümüm yeterli seviyede çıkmayınca eve göndermedi doktorum. Kös kös anneme döndüm Çarşamba günü. Bugün hem değerlendirmemi yaptı, hem de beni azad etti:) Eve geleli daha 1 saat olmadı. O yüzden hemen bi yazıverip çıkıcam.
Bu arada SERSUM, 1. liğin hayırlı olsun. Napmışsın öyle kızım??? Fark etmışsın resmen. Bu arada topiği de hizaya sokmuşsun. Tebrik ederim. Hem en komik seçilip, hem de bu otorite... Pes valla... Karizmana sağlık:))
Gördüğüm kadarıyla kilolar da güzel gitmiş. Melexin, sersum, burda olan herkes, tebrikler
Bu 5 günü özetle şöyle geçirdim:
1.gün: Evin duvarları için aksesuarlar aldım.
2.gün: Kendime 2 tane yüzük aldım.
3.gün: Pazardan çocuklara epeyce eşofman, kazak vs. aldım.
4.gün: Evin kırılan lambaları yerine 3 tane avize/lamba aldım.
5.gün: Zaten sabah doktordaydım.
Eşim doktora yalvardı:" Artık eve gelsin doktor. Ocağıma incir ağacı dikti!"
Yani, benim psikolojimi düzeltmem, tedavinin kendisinden daha pahalıya geldi
Ama hepsi de gerekli şeylerdi! Özellikle de yüzükler
Kızım okuldan geldi sanırım. Kapı çalıyor. Hepinizi öpüyorum.
dur bakalım leylakım size de bize de çıkarmışiyiniyetlim benim eşim de geçen yıllarda en az 4-5 tane alırdı sanki milyonlar bize çıkıyomuş gibibu sene ben hiç almamayı düşünüyodum ama eşim dayanamadı yine birer tane bari alalım dedi,aldık biz de...bugüne kadar kazandığmız en büyük para 16 tl.o da 2-3 yıl önceydi
elifçim liste için ellerine sağlık.. Canım bi gün önce ben 55.6 kiloydum ertesi gün 900 gr artı olması mümkün değil benceboncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897
2.sersum % 1,266
3.akrep % 1,097
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757
öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0
teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış
iyiniyetli +0,809
Ramaskam benimigneoyam hosgeldin.nasilsin.nasil gecti testlerin.saglik durumun nasil.ins.hersey yolundadir canim....
canim regli doneminde fazla cikiyor.bitince daha cok farkedecektir....
melexin canim tebrikler.....
kilo veren yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum.....
iyiniyetlimin zaten mazereti var...haftaya daha iyi olacaktir canim....
zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....
canım sağol(iyiniyetli arkadasimizin mazereti var )
Aradaki bazı sayfalara bakabildim. Merak etmişsiniz beni... Sağolun ya... Çok duygulandım.Birdy, papadiya, sersum, iyiniyetlim, leylak, ve hepiniz...Sağolun
Hemen sadede geleyim: Çok iyiyim. Doktorum, artık kanser hastası olarak değil, tiroid hastası olarak görüşücez dedi. Çok mutluyum. Dualarınız işe yaradı.
Çarşamba dönücem demiştim ama radyasyon ölçümüm yeterli seviyede çıkmayınca eve göndermedi doktorum. Kös kös anneme döndüm Çarşamba günü. Bugün hem değerlendirmemi yaptı, hem de beni azad etti:) Eve geleli daha 1 saat olmadı. O yüzden hemen bi yazıverip çıkıcam.
Bu arada SERSUM, 1. liğin hayırlı olsun. Napmışsın öyle kızım??? Fark etmışsın resmen. Bu arada topiği de hizaya sokmuşsun. Tebrik ederim. Hem en komik seçilip, hem de bu otorite... Pes valla... Karizmana sağlık:))
Gördüğüm kadarıyla kilolar da güzel gitmiş. Melexin, sersum, burda olan herkes, tebrikler
Elifezgi canim beni listeye almayi unuttun mu.? Bildirim yapmistim.
2 kg- gösterdi tartim yaaa bana tebrik yok, listede adim yok. Anlamdim ama alindim . sana özelden mi bildircektim yoksa canim ben kacirdim orayi. eger öyleyse
anammm okaaa mı korkuttum hepinizi yaww..
hep yaptıklarım sizler için canlarım..ben okaa kötü değilimm
bizde 4 çeyrek aldık bebeemmm. .
ben 1 kere 100 tl kazandım o da çeyrek olunca 25 tl aldım beyaa
ellerine sağlık canım..sivasın gülünden sonra 3. olmuşum beyaa..
ben yazmıştım sana mazeretlileri ama gözünden kaçtı sanursam
biz de kahvaltı yaptık biz de
iyi geceler tatlı rüyalar canımm..
inşallah canımsersumum inş. size de çıkar kıss
2. öğünüm
tavuk sote
çorba
3.öğünüm
kahvaltı
tandır ekmeği..
78 i görünce yine dayanamadım tandır ekmeği aldım..ama geçen hafta da yemiştim hafta sonunda sonra sıkınca erittim yine ona güvendim
Canııııım sen 78 mi olmuşsuuuuunnÇok sevindiiim , gözün aydın hayatım.Herkül geldi dertler bitti.Yaşasın Herkülllll
sağol ficanscımAfiyet olsun canim
sana da iyi geceler,rahat uykular bebişimkizlar yatmadan bir goz atayim dedim....hemen cikicam.....:18::18::18::18:
igneoyam canim cok sevindim.gecmis olsun....gozun aydin....
elifezgi canim ellerine saglik.....
iyiniyetlim fbmy loove
kizlar herkese iyi geceler ....
sizin ikramiye bizimkinden daha iyiymiş bacımbizde 4 çeyrek aldık bebeemmm. .
ben 1 kere 100 tl kazandım o da çeyrek olunca 25 tl aldım beyaa
biz de kahvaltı yaptık biz de
çok şükür canım..iyi haberlerini de aldık çookkkk mutlu oldum..pazartesi hep aklımdaydın.:26:.aklıma geldikçe dua ettim hayırlı sonuçlar alsın oyam diye çok şükür hepimizin duaları kabul oldu..
kocanı da batırmışsın ohhh güle güle kullan aldıklarını..özellikle de hepsinin içinde en gerekli olan yüzüklerini
hee 1. olduk emme burnumuzdan getirdiler..heves meves kalmadı
yanlış dalda aday olduğumu düşünüyorlar..
topikte estirdiğim sıkıyönetim fırtınasından sonra oyları veren herkes pişman oldu galiba sanursam
dur bakalım leylakım size de bize de çıkarmış
Canlarım selam ,
Geçmiş çok birikmiş gene , kilo bildirimimden sonrasına bakamadım.Kilo veren herkese benden koca bir BRAVOSSSS
Veremeyenlere sağlık olsun
Benim gibi alanlara da önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum.
Kızlar bugün şekerim deli gibiydi , sabahtan beri bi indi bi çıktı , beni mankafaya çevirdi.Doğru şeyler yiyorum ama niye böyle oldu anlamadım , neyse alışıcam inşallah.Biraz mutfak ve banyo temizliği yaptım.Kalanları yarın yapıcam artık
Sizden ne var ne yok? Günün flaş gelişmeleri neler? Oya'dan haber var mı?
evet canım oldum beyaaçizelgemi de yanar dönerli yaptım bak..
..ondan ötürü gördüğün gibi seni dinledim ve tandır ekmeği yedim
güzel slogan..Herkül geldi dertler bitti
ohh en zorlarını bitirmişsin canım ellerine sağlık..çok zevk aldın di mi temizlerken
şekerine üzüldüm..umarım düzene girer
oyam geldi..iyiymiş çok şükür..yukarıda ben cevap yazdım 1-2 sayfa önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?