Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

he canım büyük patlamalar oluyor içimdee.
hakkımdı yedim pişman değilim
yazdım dı canım..ben şekerli suyla ıslatıyom bebeemm ama sütle de olur tabee

tahmin edebiliyorum aldığın hazzı..kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibin birşeyy:111::111:
yap şu şekere bişeyler de kafamızı bozmasın

sizin ikramiye bizimkinden daha iyiymiş bacım
afiyet olsun bebeğem

hee gülüm harca harca bitiremedik

Bugün tartıda gördüğüm -1400 gr bana verdiği yetkiyle midemi Bayram ettirdim
Sabah (07:45)3 dilim ıspanaklı börek 2 yumurta,2 s zeytin, çay
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık
Akşam (19:00) 2 dilim ıspanaklı börek
Gelsin kafama çantalar.

istanbul esnafına alarm vermek ilazım..yoğurt felan yeyin garii oya sizi ışınlamış diye..

kızlar bildirime yetişemedim,okuldan eve saaat 1 e doğru dönüyorum.öğleden sonra günümüz vardı.resmen koyverdim.o kadar yedim ki yaz yaz bitmez.

kilom:55 +++lardayım .spor yapmayınca,kaçamaklar da fazla olunca +lar kaçınılmaz

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

ohh ne güzel ben de ara tatili iple çekiliyorum çok yoruldum
az kaldı canım dinlenicez inşallah..valla tatilim geldi benim

sen o -1400 den çok yüz bulmuşsun bacıımm..ben bi tandır ekmeğiyle yetindim..
eh izninle sıkıyönetim direktörü olaraktan bi çanta vurmak hakkım diyorum

Yavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııım Eee geçen hafta kastın bana mıydı , hatta bi Kastamonulu olarak soruyorum sana ; Kastın neydi Moni ?
istanbul esnafına alarm vermek ilazım..yoğurt felan yeyin garii oya sizi ışınlamış diye..
Kadıköy Belediyesi esnafa bedava yoğurt dağıtsın

iyi fikir ihaleye biz de mi katılsak bayaa yoğurt gider bence okaa çok gezdiği düşünülünce iyi para getirir galiba sanursam

iyi aksamlar herkeze,

Ben de kilo veren herkezi tebrikk ediyorum tekrar, IGNEOYASI cok ama cok gecmis olsun,gözün aydin :)))
SERSUM destegin,tesellin icin cok sagol,ben de regl bitince fazlasiyla mükafatimi almayi umut ediyorum,bakalim...

2. ögünde yediklerim ise

döner+salat,ayran

Yarin görüsmek üzere,bol leptinli saatler diliyorum

yarın hemen toparlıyorum bugün koyverdim napalım.
toparlanırsın tabii reyhanım üzülme sen

rica ederim canım..sabırlı ol yeter ki mükafatını alırsın bence de

canım sen niye bildirim yapmadın bugün:44: artık regl olsak da bildirim yapacağız..kuralları okumadın galiba

iyi fikir ihaleye biz de mi katılsak bayaa yoğurt gider bence okaa çok gezdiği düşünülünce iyi para getirir galiba sanursam
Hee bu daha da iyi bi fikir.Evde yoğurdu benim kocam mayalar , hemen soriiim bakalım 100gr için ne kadar fiyat verelim
canım sen niye bildirim yapmadın bugün:44: artık regl olsak da bildirim yapacağız..kuralları okumadın galiba
Kurallara uyalım , uymayanları uyaralım
Yağmurda yürüdük kıslaarr
Romantik kadınsın vesselam

Ne bilem yahu.Benim gibi tartıda sapıttı .bu aralar hersey herşey herşey sapıttı Nasılsın canım ciğerim.? Özledim vallahi sizi .İki lafın belini kıramıyorum bu pcden dolayı .inşalah bu mesajı yollama girişimim siz yatmadan elinize Ulaşır

Hakkındır bacım indir gitsin.Bende yorgunluğum geçince ve beynimi toparlayınca yarın indireceğim kafama bir iki şey

İğneoyası :Çok geçmiş olsun canım.Adına sevindim.
Ramaskam: beni hep destekledin ,takip ettin ben değilde sen bir meleksin
Sersumum: sevgili ulağım ve ikizim,senin hakkını ödeyemem canımsın
Leylakım : Sende canımın.Geçmişi net okuyamıyorum ama bir yerde tayinden bahsetmişsin, tam anlayamadım ama hakkınızda hayırlı olsun
Birdyim : uleyyyyn şenlendim iki laf edemez olduk . Yanarımyanarım senin vereceğin tavsiyeleri kaçırıyorum ya ona yanarım seviyom lan seni
Sivas'ın Gül'ü : Ah ben gülüm kırk yılda bir şansın bacağını kırdım dedim.Tam 1. Olduk diye halay çekerkene araya giriverdin Allah seni davul etsin emi Şaka bir yana tebrik ederim seni
Papadia : tebrik ve taktirlerini çok taktir ettim Çok teşekkür ederim.Sizlerin sayesinde 8 kiloya yakın yağı salladım hayatımdan ohhhh bee . Sağolun var olun .
Kızlar tüm karataycılar iyiniyetlim ,fincans ,sadeceaşkım, (valla bu alana nokta nokta koyuyorum) ismini bir türlü çıkaramadıklarım (biliyorum mesajı yolladıktan sonra ay bunu unuttum ,vay şunu yazmadım olacağım ) sizleri seviyorum.Tüm güzel ve iyi dileklerinizi kalben duyuyor ve de hissediyorum.İyi varsınız.Hepinizi gönülden seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…