he canım büyük patlamalar oluyor içimdee.Çizelgene bakarak bir "duygu patlaması" yaşadığını söyleyebilirizÇok güzel olmuş , tandır ekmeği de afiyet&sağlık olsun , hakkındır cicim
Sersum yaaa , bakamadım geçmişe , şu pandispanya ıslatma işine cevap yazmış mıydın canımcım ?
tahmin edebiliyorum aldığın hazzı..kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibin birşeyy:111::111:Yaaa kızım zevk almak ne demek , hele ki küveti , klozeti falan ovarken kendimi resmen cennette (cinette de olabilir tabe) gibi hissettim , o ne büyük hazdı beaaa
Şekere yapıcam bi şekil...
Hee Oya'ya çok sevindim, dur buliiiim bakim ne yazmışşş...
sizin ikramiye bizimkinden daha iyiymiş bacım
afiyet olsun bebeğem
Oyacıııııım o kadar sevindim ki iyi haberlerle döndüğüne anlatamam canııım , hepinizin ve hepimizin gözü aydınÇok çok geçmişler olsun , 2013 'e sağlıkla giriyosun
Ve fekat ; bu radyasyonu tuvalet yerine esnafa boşaltmak niye , neyin öcünü aldın bacım senHani annende oturacaktın , sen resmen fıskiye gibi radyasyonlamışsın önüne gelen tüm KOBİ'leri
SIZE]
3.yine kırmızı ışıkta bu sefer pilot çarptı..adam uçak kullanmaya alışmış tabee
:
ohh ne güzel ben de ara tatili iple çekiliyorum çok yoruldumkızzlarrr..3 haftam kaldı izne ayrılıcam yaww..çok mutluyum..3 hafta evde olucam haarikaaa
az kaldı canım dinlenicez inşallah
ohh ne güzel ben de ara tatili iple çekiliyorum çok yoruldum
Bugün tartıda gördüğüm -1400 gr bana verdiği yetkiyle midemi Bayram ettirdim
Sabah (07:45)3 dilim ıspanaklı börek2 yumurta,2 s zeytin, çay
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık
Akşam (19:00) 2 dilim ıspanaklı börek
Gelsin kafama çantalar.
Yavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııımBugün tartıda gördüğüm -1400 gr bana verdiği yetkiyle midemi Bayram ettirdim
Sabah (07:45)3 dilim ıspanaklı börek2 yumurta,2 s zeytin, çay
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık
Akşam (19:00) 2 dilim ıspanaklı börek
Gelsin kafama çantalar.
Kadıköy Belediyesi esnafa bedava yoğurt dağıtsınistanbul esnafına alarm vermek ilazım..yoğurt felan yeyin garii oya sizi ışınlamış diye..
Yavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııımEee geçen hafta kastın bana mıydı , hatta bi Kastamonulu olarak soruyorum sana ; Kastın neydi Moni ?
Kadıköy Belediyesi esnafa bedava yoğurt dağıtsın
kızlar bildirime yetişemedim,okuldan eve saaat 1 e doğru dönüyorum.öğleden sonra günümüz vardı.resmen koyverdim.o kadar yedim ki yaz yaz bitmez.
kilom:55 +++lardayım .spor yapmayınca,kaçamaklar da fazla olunca +lar kaçınılmaz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
toparlanırsın tabii reyhanım üzülme senyarın hemen toparlıyorum bugün koyverdim napalım.
iyi aksamlar herkeze,
Ben de kilo veren herkezi tebrikk ediyorum tekrar, IGNEOYASI cok ama cok gecmis olsun,gözün aydin :)))
SERSUM destegin,tesellin icin cok sagol,ben de regl bitince fazlasiyla mükafatimi almayi umut ediyorum,bakalim...
2. ögünde yediklerim ise
döner+salat,ayran
Yarin görüsmek üzere,bol leptinli saatler diliyorum
iyi aksamlar herkeze,
Ben de kilo veren herkezi tebrikk ediyorum tekrar, IGNEOYASI cok ama cok gecmis olsun,gözün aydin :)))
SERSUM destegin,tesellin icin cok sagol,ben de regl bitince fazlasiyla mükafatimi almayi umut ediyorum,bakalim...
2. ögünde yediklerim ise
döner+salat,ayran
Yarin görüsmek üzere,bol leptinli saatler diliyorum
Yağmurda yürüdük kıslaarr
Hee bu daha da iyi bi fikir.Evde yoğurdu benim kocam mayalar , hemen soriiim bakalım 100gr için ne kadar fiyat verelim
iyi fikirihaleye biz de mi katılsak bayaa yoğurt gider bence okaa çok gezdiği düşünülünce iyi para getirir galiba sanursam
Kurallara uyalım , uymayanları uyaralımcanım sen niye bildirim yapmadın bugün:44: artık regl olsak da bildirim yapacağız..kuralları okumadın galiba
Romantik kadınsın vesselamYağmurda yürüdük kıslaarr
Hee bu daha da iyi bi fikir.Evde yoğurdu benim kocam mayalar , hemen soriiim bakalım 100gr için ne kadar fiyat verelim
Kurallara uyalım , uymayanları uyaralım
Romantik kadınsın vesselam
Ne bilem yahu.Benim gibi tartıda sapıttı .bu aralar hersey herşey herşey sapıttıYavrum 1,4 mü verdin sen gözün aydın anacıııııımEee geçen hafta kastın bana mıydı , hatta bi Kastamonulu olarak soruyorum sana ; Kastın neydi Moni ?
Kadıköy Belediyesi esnafa bedava yoğurt dağıtsın
az kaldı canım dinlenicez inşallah..valla tatilim geldi benim
sen o -1400 den çok yüz bulmuşsun bacıımm..ben bi tandır ekmeğiyle yetindim..
eh izninle sıkıyönetim direktörü olaraktan bi çanta vurmak hakkım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?