IYINIYETLI seninle yas,ve baslangic ölcülerimiz ayni,sen kilolarini karatayla mi verdin?verdiysen ne kadar zamanda verdin?senin durumun bana cok umut verecek eminim.:)Ben yaklasik 2 aydir karatay yapiyorum ve 700 gr ancak farketti( benim de hedefim seninki gibi 55-56
yazdigini simdi gördüm,gecmis olsun IYINIYETLI.Yeni yila hastami gireceksin simdi
Kızlar sersum 1 gün, meleksin 2 gün cezalıymış
yav niye böyle yapiyorlar anlamıyorum ki. bi neşe olsun diye yapilan şey ne hale geldi yazık...
Evet aynen hiç de eğlenmedik açıkçası
Kızlar bakıcım hastaydı bana geçti yaw
Boğazım ağrıyor burnum çeşme gibi
merhabalar
Ben yeni üyeyim. Uzun süredir takip ediyordum siteyi. Burada cok güzel bir dayanışma var bende katılmak istedim bu güzel ortama kabul ederseniz tabi :) Karatay diyetine başlayacağım bende yarın. 52 kiloyum 1.59 boyum var. Şöyle 3-4 kilo versem yeter :) Kitabıda aldım gayet bilgili biri Canan Efendigil Karatay. Bana da mantıklı geldi söyledikleri herşeyi açıklayarak yazmış zaten. Umarım kısa sürede veririm şu azıcık fazlalıgımı :)
Hoşgeldiniz Aramıza. Elbette yardımcı oluruz bende 1 haftayı geçtim bende çok eski değilim amam alışırsınız yakında. verirsiniz kilolarını kolay gelsin.
tükkanı açmayı özlemişim beyaa..
sadece ve sadece bu can sıkıcı olaydan bana destek olan tüm arkadaşlarımı çok sevdiğimi söyleyip melexininde yanımıza geldiğini görmeyi diliyorum..
bu saçma olayı unutalım ve yolumuza devam edelim dostlar...
sersum işe kaçar..herkese mutlu yıllar dilerimm...
Günaydınnnnn :) hepimiz için güzel bir yıl olsunnnnn :)
Merhaba arkadaşlar,
Karatay diyetine başlayalı 1 hafta oldu.
Diyet başlangıcı : 24.12.2012 Kilo : 63.9
1.Hafta : 31.12.2012 Kilo : 61.9
2013 hepimize çok çok mutluluk getirsin..Yeni yılınız kutlu olsun,kilolar gitsinnnnnn :)))))
Amin inşallah canım. Bana da yeni yaş olsun :) kocaman oluyum daha cokp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?