Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

muzla ceviz yada badem de çok güzel gidiyor.
üff canım bal çekti
Regl de olamadım günüm geçti gidiyor
idrar testine göre hamile de değilim
sıkıntıdayım.

Ayy evet cidden o da harika oluyor.
Bana bal doğal olunca hala mantıklı gelmiyor, o kadar faydalı bir şey ama ..

O gecikmeler tam sıkıntı tam ..
Benim çok olurdu ama kilo verdikten sonra artık o kadar güzel ki anlatamam.
28-30 gün arası hep ..

Lahana yemeğini nasıl yaptınn acaba ? :26:

sagol canım geçmiş olsun...
:

çok sağol asmamcıgım

Loxicim ben de geçtiğimiz haftalarda grip olmuştum ama sürekli limonlu çay içtiğimdendir sanırım hafif geçirdimm
Geçmiş olsun cnm
Sedergine öneririmm

lımonlu cay ,normal sıyah caya lımon mu sıktın,faydası varsa içeyim ben de

çok teşekkür ederım

segerdıne nedır canım,ilaç mı?

bugunum yata yata gectı kızlar.yedıklerımı erıtecek zaman da olmadı

sabah ve oglen bırlestı
11:30
2 yumurta
15 zeytın
1 kk peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc cevız
200 gr et doner

suan aç değilim.akşam yemeyecegım.

lımonlu cay ,normal sıyah caya lımon mu sıktın,faydası varsa içeyim ben de

çok teşekkür ederım

segerdıne nedır canım,ilaç mı?

evet cnm normal çaya
zaten şekeri bıraktığımdan beri limonlu içiyorum genelde hep
böyle iyi gidiyor.
faydası olur ama ıhlamuru limonlu içsen o daha iyidir tabi..
c vitamini cnm normal suya atıyorsun içiyosun

Muhtemelen geç yemişsin zaten aç değilsen yeme bence de.
veya yoğurt ayran falan tüket ilerleyen saatlerde acıkma.

bugünkü menüm:

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,1 domates,7 zeytin,1 dilim pastırma,1 avuç kuru üzüm,yeşil çay,omega 3

2.öğün:yarım kase mercimek çorbası,yarım tabak kuru fasulye,çok az fırında sebze kızartması,yoğurt

spor:45 dk yürüyüş

sıvı:1,5 lt oldu şimdiye kadar,yatana kadar devam,birazdan yeşil çay

Lahana yemeğini nasıl yaptınn acaba ? :26:

canım ben karadenızlıyım bızde kara lahana yemegı sık sık yapılır.bır demet lahana yıkanır ınce dogranır yarım kılo taze fasulyede yıkanır ayıklanır 2lt kadar su tencereye koyulup kaynatılır lahanalar fasulyeler ınce kıylmıs soganlar pulbıber ıcyagı(canan hoca hayvansal yaglar serbest dıyor)koyulup ıyıce pısırılır yeterıncede tuz koyulur ortaya lezzetlı ve saglıklı bır yemek cıkıyor afıyet olsun

1 tabak patlıcan musakka
yogurt
drerotu
salata
üzüm

lesli ile yurumem lazım güç vver allahım

okul cıkısı arkadsa gıttım herkes oturmus götürüyordu
makarna slatası
mercimekli börek
degısık 2 tatlı serbetlı
kek
yas pasta ev yapımı dogal yanı yedimm

dermısımmm:122::122::122:

tabıkı yemedım cay ıcıp 1 tane tursu aldım kornıson oda dogal sırkelı manyak oldum ıyıce

ama canım cok cektı mercımeklı börege ne yalan sölümm fıss dıye ısırıp hüpletmek isterdimmm

çok güldüm...........

iyi akşamlar arkadaşlarrr

1. öğün
1 muz
1 elma
peynir
ceviz-kayısı
süt

2. öğün
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt-salata

tebriklerr cnmm iştee iradee buuu

oyyy cnm benimm çok geçmiş olsun loxandracımmmm

oyyy cnm benimm çok geçmiş olsun loxandracımmmm

sağol tatlım.spor da yapamıyorum ya bu hafta,çokk mutsuzum.

sen ne durumdasın?

bayramda nısanlınla gorusecek mısın,1 kg daha versen süper olur

çok tatlısın yaaa

eskıden olsa asla dayanamazdın dımı,aynen ben de boyleydım,hayır dıyebılmek ve canının ıstememesı süper bir duygu.

göz açlıgı oluyor tabıı kı,ama engelleyebılıyoruz kendımızı yemıyoruz artık,

diyet bıttıkten sonra boyle durumlarda en begendıgım çeşitten 1 tane yemeyı dusunuyorum tabıı kı,ömür boyu yememek de olmaz

Muhtemelen geç yemişsin zaten aç değilsen yeme bence de.
veya yoğurt ayran falan tüket ilerleyen saatlerde acıkma.

yok canım aç değilim.

sabah yumurtalarıma kavusmayı bekliyorum

bayılıyorum senın menulerıne, ve sporuna,maşallah diyeyım nazar değmesin.16:

hiç yemedım ama emınım süper bır yemektır,tariften belli

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,dogal omega3 kaynagı) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyordu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),2 kuru ıncır(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,ıkı bıber(c vıtamını ıcerır),bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,bır domates(domates kırısıklık tedavısınde kulllanılır,ayrıca domates meyvedır).

Eklentiler

• $a8kahvalt%C4%B1m.webp
    20 KB · Görüntüleme: 90
sağol tatlım.spor da yapamıyorum ya bu hafta,çokk mutsuzum.

sen ne durumdasın?

bayramda nısanlınla gorusecek mısın,1 kg daha versen süper olur

cnm akşamları 2 mil leslie yapıyorumm cnm istemese de zorluyorumm kendimi... Yeme konusunda çok yol kat ettim önümde herşeyi yiyorlarr bana mısın demiyorumm

bayramda nişanlım büyük ihtimal gelecekk inşallah süper olacak gerçekten cnm bayrama kadar da gider gibi 1 kg

807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 0100 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay

2. Öğün(Ogle):1tabak domateslı patlıcanlı az etlı sebze yemegı,1bardak ayran,,bırkac bıber(bu meyvem benım c vıtamını ıcerır),bır tabak salata. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 3 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım evdekılerı saymazsak(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…