bayılıyorum senın menulerıne, ve sporuna,maşallah diyeyım nazar değmesin.16:
sağol tatlım.geçmiş olsun sana da...bol c vitamini al.limon ye suyunu iç bol bol
1 tabak patlıcan musakka
yogurt
drerotu
salata
üzüm
lesli ile yurumem lazım güç vver allahım
okul cıkısı arkadsa gıttım herkes oturmus götürüyordu
makarna slatası
mercimekli börek
degısık 2 tatlı serbetlı
kek
yas pasta ev yapımı dogal yanı yedimm
dermısımmm:122::122::122:
tabıkı yemedım cay ıcıp 1 tane tursu aldım kornıson oda dogal sırkelımanyak oldum ıyıce
ama canım cok cektı mercımeklı böregene yalan sölümm fıss dıye ısırıp hüpletmek isterdimmm
selam fıstıklar...
pepeticim tam aaaaaaaaa bunları yedınmı kı dedım yememıssın rahatladım...iradeni kutlarım
valla süpersiniz...
benim menüm,
7.0011b.muz,süt digerleri aynı 6 zeytin,badem fndık ,dil peyniri
(zytınyaglı telı bende denıyım sagolun)
1230-ıspanakyemegı,yogurt,tavuk pırzola
17.00-2 dıl peynırı sut,6-7kayısı,karışık kuru yemiş kayısı dahamı cok tu ne?
su içmeye calısıyorum
oglen 30dak yurudum bu gun yorucu bır gündü benım de ay halım yaklasıyor şiş ve tatlı ıhtıyacındayım! 10 gun once baslar benım 20 gun rahatım yanı yoooo 10gün kadın olmak zor ya:26:kayısı ve yemişi kacırdım
bu yeni mi eklendi?
Gecmıs olsunbugunum yata yata gectı kızlar.yedıklerımı erıtecek zaman da olmadı
sabah ve oglen bırlestı
11:30
2 yumurta
15 zeytın
1 kk peynır
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc cevız
200 gr et doner
suan aç değilim.akşam yemeyecegım.
Sabah içilen limonlu ılık su; içeriğindeki limonun C Vitamini içeriği dolayısıyla güne daha zinde başlamanıza yardımcı olabilir.
Sıcak su ile soğuk su arasındaki terk fark ise mideyi terk etme hızıdır.
Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.
1 tabak patlıcan musakka
yogurt
drerotu
salata
üzüm
lesli ile yurumem lazım güç vver allahım
okul cıkısı arkadsa gıttım herkes oturmus götürüyordu
makarna slatası
mercimekli börek
degısık 2 tatlı serbetlı
kek
yas pasta ev yapımı dogal yanı yedimm
dermısımmm:122::122::122:
tabıkı yemedım cay ıcıp 1 tane tursu aldım kornıson oda dogal sırkelımanyak oldum ıyıce
ama canım cok cektı mercımeklı böregene yalan sölümm fıss dıye ısırıp hüpletmek isterdimmm
teşekkürlerGecmıs olsunBol bol ıhlamur ıcın cok ıyı gelıyor.
Sabah içilen limonlu ılık su; içeriğindeki limonun C Vitamini içeriği dolayısıyla güne daha zinde başlamanıza yardımcı olabilir.
Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.
Menümü yazayım ..
Sabah / Öğle beraber ve geç saatte oldu :
- Biraz kavurmaya 2 yumurta kırdım.
- Kaşar peyniri
- 5-6 zeytin
- Biraz şan fıstığı
- 1 biber ( Kaç günden beri gülün menülerini görünce sabah biber yiyeyim deyip unutuyordum bugün yedim sonunda . )
- 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam :
- o kadar tok hissettim ki 1 bardak ayran
Sıvı :
- 1.5 lite su ( su az mı acaba yoksa kış için normal mi ?
- sodalı maden suyu
Spor :
- Leslie ile 5 mil ..
canım ben karadenızlıyım bızde kara lahana yemegı sık sık yapılır.bır demet lahana yıkanır ınce dogranır yarım kılo taze fasulyede yıkanır ayıklanır 2lt kadar su tencereye koyulup kaynatılır lahanalar fasulyeler ınce kıylmıs soganlar pulbıber ıcyagı(canan hoca hayvansal yaglar serbest dıyor)koyulup ıyıce pısırılır yeterıncede tuz koyulur ortaya lezzetlı ve saglıklı bır yemek cıkıyor afıyet olsun
afiyet olsun.saat 8 ı gectı ya,benım artık her okudugumu canım çeker.kavurma ıstıyorummmm
genclık ne guzel şey,hergun sıkılmadan 5 mıl yapıyorsun,bravoooo
Çok teşekkür ederim.
Taze fasülye bulabilirsem ben de deneyeyim bir.
taze fasulyenın olmadıgı zamanlarda aksamdan ıslatılmıs kuru fasulye yada barbunyaylada yapılabılıyor afıyet olsun canım:))
çok güldüm...........
tebriklerr cnmm iştee iradee buuu
sağol tatlım.spor da yapamıyorum ya bu hafta,çokk mutsuzum.
sen ne durumdasın?
bayramda nısanlınla gorusecek mısın,1 kg daha versen süper olur
çok tatlısın yaaa
eskıden olsa asla dayanamazdın dımı,aynen ben de boyleydım,hayır dıyebılmek ve canının ıstememesı süper bir duygu.
göz açlıgı oluyor tabıı kı,ama engelleyebılıyoruz kendımızı yemıyoruz artık,
diyet bıttıkten sonra boyle durumlarda en begendıgım çeşitten 1 tane yemeyı dusunuyorum tabıı kı,ömür boyu yememek de olmaz
yok canım aç değilim.
sabah yumurtalarıma kavusmayı bekliyorum
bayılıyorum senın menulerıne, ve sporuna,maşallah diyeyım nazar değmesin.16:
hiç yemedım ama emınım süper bır yemektır,tariften belli
selam fıstıklar...
pepeticim tam aaaaaaaaa bunları yedınmı kı dedım yememıssın rahatladım...iradeni kutlarım
valla süpersiniz...
benim menüm,
7.0011b.muz,süt digerleri aynı 6 zeytin,badem fndık ,dil peyniri
(zytınyaglı telı bende denıyım sagolun)
1230-ıspanakyemegı,yogurt,tavuk pırzola
17.00-2 dıl peynırı sut,6-7kayısı,karışık kuru yemiş kayısı dahamı cok tu ne?
su içmeye calısıyorum
oglen 30dak yurudum bu gun yorucu bır gündü benım de ay halım yaklasıyor şiş ve tatlı ıhtıyacındayım! 10 gun once baslar benım 20 gun rahatım yanı yoooo 10gün kadın olmak zor ya:26:kayısı ve yemişi kacırdım
bu yeni mi eklendi?
ay bi an inandım yedin sandım,ama çok güldüm sonraallah iyiliğini versin
eccükte gülek dimi emme loxicim bende istediğim kıloya inince yemeyı dusunuyorum 1 tane.tebrik ettim harika bir irade ..
arkadaşlar yoğurt mayaladım bakalım inşallah tutar bundan önceki ilk denememde başarılı olamamıştım daaa :26::26::26:
Ben de menülerimi yazacağım yarından itibaren. Çünkü nasılsa kilo verdim diye miktar kontrolünü kaçırıyorum:-(
Özellikle fındık fıstık ceviz vs çok yiyorum bu nedenle kalan 1,5 kilomu veremiyorum bir türlü...
Lütfen beni de denetleyin olur mu?
hoca da limonu öneriyor zaten.suyla alakalı bilgi için de teşekkürler.
bende menümü yazayım.
sabah pastırmalı yumurta peynir çay 4 ceviz 10-12 badem
öğle 3 köfte tavuk döner domates 1 tane kornişon turşu
akşam pastırma biraz kıymalı kabak mantar sote yanına yoğurt.
akşamı abarttım biraz ama çook acıkmıştım
birazdan yeşil çayımı da içerim.
kızlar bende halsizlik oluyor ya sık sık bacakalrımda ödem topluyor.bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?