Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam fıstıklar...
pepeticim tam aaaaaaaaa bunları yedınmı kı dedım yememıssın rahatladım...iradeni kutlarım
valla süpersiniz...
benim menüm,
7.0011b.muz,süt digerleri aynı 6 zeytin,badem fndık ,dil peyniri
(zytınyaglı telı bende denıyım sagolun)
1230-ıspanakyemegı,yogurt,tavuk pırzola
17.00-2 dıl peynırı sut,6-7kayısı,karışık kuru yemiş kayısı dahamı cok tu ne?
su içmeye calısıyorum
oglen 30dak yurudum bu gun yorucu bır gündü benım de ay halım yaklasıyor şiş ve tatlı ıhtıyacındayım! 10 gun once baslar benım 20 gun rahatım yanı yoooo 10gün kadın olmak zor ya:26:kayısı ve yemişi kacırdım
bu yeni mi eklendi?

Kuru meyveler var kahvaltımda,aylardır muzdan baska taze meyVe yemedım,umrumda da degıller.2Greyfurtta bıle tum gun ıhtıyacım kadar karbonhıdrat var.Artı taze meyveler hızla kana karısıp hemen acıktırıyorlar,120 kılo dan ayda 4 kılo vererek,89,5 kıloya gelmem duzenlı oldu bu sebepten desem yerıdır.

Eklentiler

• $a8ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 76

ay bi an inandım yedin sandım,ama çok güldüm sonraallah iyiliğini versin

kaçamagımız da kayısı olsun napalım.çikolata yemekten ıyıdır dimi?

benım tahın helvası da yedıgım oldu boyle durumlarda,sen ye yemıyorum tabıı

Gecmıs olsun Bol bol ıhlamur ıcın cok ıyı gelıyor.

Sabah içilen limonlu ılık su; içeriğindeki limonun C Vitamini içeriği dolayısıyla güne daha zinde başlamanıza yardımcı olabilir.

Sıcak su ile soğuk su arasındaki terk fark ise mideyi terk etme hızıdır.

Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.

Menümü yazayım ..

Sabah / Öğle beraber ve geç saatte oldu :

- Biraz kavurmaya 2 yumurta kırdım.
- Kaşar peyniri
- 5-6 zeytin
- Biraz şan fıstığı
- 1 biber ( Kaç günden beri gülün menülerini görünce sabah biber yiyeyim deyip unutuyordum bugün yedim sonunda . )
- 1 tatlı kaşığı keten tohumu

Akşam :

- o kadar tok hissettim ki 1 bardak ayran

Sıvı :

- 1.5 lite su ( su az mı acaba yoksa kış için normal mi ?
- sodalı maden suyu

Spor :

- Leslie ile 5 mil ..

geçmiş zamanlarda bir arkadaşımız bana limonun etkisinin sıcak sudan dolayı olmadığını söylemişti ama ..
Ben çok severim limonlu sıcak suyu.

tebrik ettim harika bir irade ..

Gecmıs olsun Bol bol ıhlamur ıcın cok ıyı gelıyor.
teşekkürler

çok güzel bir bılgı tesekkurler.

ben bır ara sade sıcak su da ıcıyordum ,o da ıyı gelıyor.kışın denenebılır

afiyet olsun.saat 8 ı gectı ya,benım artık her okudugumu canım çeker.kavurma ıstıyorummmm

genclık ne guzel şey,hergun sıkılmadan 5 mıl yapıyorsun,bravoooo

Çok teşekkür ederim.
Taze fasülye bulabilirsem ben de deneyeyim bir.

afiyet olsun.saat 8 ı gectı ya,benım artık her okudugumu canım çeker.kavurma ıstıyorummmm

genclık ne guzel şey,hergun sıkılmadan 5 mıl yapıyorsun,bravoooo

Benim de gece canım istiyor her şeyi sabah uyanınca yok bir şey.
Psikolojik sanırım.

Aslında her gün 5 mil olmuyor ama sanırım ben 5 mil olanları yazıyorum fark etmeden buraya
Çünkü 5 mil yürüdüğümde iştahım gerçekten kapanıyor ve daha iyi hissediyorum.
Bazen çok sıkılıyorum yaparken 2 mil bile olmuyor.
Spor yaparken yanında film izliyorum filmin sıkıcılığına göre değişiyor aslında benim sporum.

çok güldüm...........

tebriklerr cnmm iştee iradee buuu

ay bi an inandım yedin sandım,ama çok güldüm sonraallah iyiliğini versin

tebrik ettim harika bir irade ..
eccükte gülek dimi emme loxicim bende istediğim kıloya inince yemeyı dusunuyorum 1 tane.

hoca da limonu öneriyor zaten.suyla alakalı bilgi için de teşekkürler.
bende menümü yazayım.
sabah pastırmalı yumurta peynir çay 4 ceviz 10-12 badem
öğle 3 köfte tavuk döner domates 1 tane kornişon turşu
akşam pastırma biraz kıymalı kabak mantar sote yanına yoğurt.
akşamı abarttım biraz ama çook acıkmıştım
birazdan yeşil çayımı da içerim.
kızlar bende halsizlik oluyor ya sık sık bacakalrımda ödem topluyor.bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Ben de menülerimi yazacağım yarından itibaren. Çünkü nasılsa kilo verdim diye miktar kontrolünü kaçırıyorum:-(
Özellikle fındık fıstık ceviz vs çok yiyorum bu nedenle kalan 1,5 kilomu veremiyorum bir türlü...
Lütfen beni de denetleyin olur mu?

arkadaşlar yoğurt mayaladım bakalım inşallah tutar bundan önceki ilk denememde başarılı olamamıştım daaa :26::26::26:

arkadaşlar yoğurt mayaladım bakalım inşallah tutar bundan önceki ilk denememde başarılı olamamıştım daaa :26::26::26:

tutana kadar hareket ettirme ve dolaba koyma canım.soguga yakın ılık olsun ondan sonra koy.

hazır yogurtlar gıbı kıvamlı olmuyor zaten,bıraz cıvık oluyor ev yogurdu

denetleriz tabii ,sen yaz yeter ki

ben 86 kıloyken bıraz ayakta kalsam hemen bacaklarım ve ayaklarım agrırdı,vucudumu tasıyamıyordum artık,10 kg verınce rahatladım,tüm kilolar gidince daha da iyi olacak inş.

menun cok guzel afıyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…