Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rica ederim canım..

bu diyetle yaklaşık haftada 1-1.5 kg kilo veren arkadaşlarımız çoğunlukta..ama benim gibi metabolizması yavaş olanlar da az az da olsa kilo veriyor..10 ayda 40 kilo verenimiz var aramızda..bizimkisi diyet değil sağlıklı yaşam biçimi canım..yine de sen bilirsin..
arkadaşlığımız için söylediklerine de ayrıca çok teşekkür ederim..:))

Son düzenleme:

valla yaptığı ayıbın üstü örtülmez.yeni bir operasyon görüyorum ufukta..gereği düşünüldü diyorum..parola sersem şafak2
Sersem Şafak1 de anne kutup ayusu içindi di mi
sonra da ayaklarına tuz döküp benim ineğe yalatalımm

onu dayak manyağı yapalım birdycim,haketti

derisini yüzüp temmuz ayında güneş altında da bekletebiliriz

Kısııım ne sadist insanlarmışınız be yawww , oldu olacak bi de gözlerini dağlayalım

Kısııım ne sadist insanlarmışınız be yawww , oldu olacak bi de gözlerini dağlayalım

evet kaynanatör kutup ayusu içindi o..
sen de az değilsin hani..ilk kurşunu sen attın bikerem

kızlar cok yoruluyorum yatılı mısafır hıc bıtmıyo bır aksam yoksa ertesı aksam mutlaka gelıyorlar

kısıııımm ıslak donla dövelim deyip sen başlatmadın mı işkence zincirini
evet kaynanatör kutup ayusu içindi o..
sen de az değilsin hani..ilk kurşunu sen attın bikerem

anne kutup ayusu

Tamam sersumum tırsılmayacak gibi değil ama
Kız güldürdünüz ya beni Allah iyiliğinizi versin bari amorti çıkaydı
En şanslınız benim yine ama benim görebileceğim en yüksek meblağ da bu kıss günah diyolar ya boşverin harammış piyango

Merhaba kızlar

protein diyeti iyigidiyor

Öğle :
yarim haşlanmis tavuk göğüsü
bir minik parça zeytin ve kahve

akşam :
Yağsız kuş başı ve iki yumurta
1 kase kakaolu yogurt
bol bol su

en cokta burdakı muhabbetten eksık kaldıgıma uzuluyorum

ıyınıyetlım
ıgneoyam
sersumum
leylakım
melexınım
bırdıyım
kaneelım
ramaskam

ve dıger butun arkiler çok ozledım yawsss hepınızı opuyorum

kızlar cok yoruluyorum yatılı mısafır hıc bıtmıyo bır aksam yoksa ertesı aksam mutlaka gelıyorlar

seni çok iyi anlıyorum papişim.yılbaşında 3 gün kendimi hem temizlikçi hem aşçı hem uşak gibi hissettimçok yoruluyo insan..allah kolaylık versin sana

yaw papişim yazıyom yazıyom görmüyosun üzerime alınmaya başlayacaktım hayırdır canımcım bi önceki sayfada yazıyo sanırım dur okuyayım geliyom

bizde seni özledik bebişim

ıyınıyetlım tsk ederım senın ve butun arkadaslarımın yenı yılını tekrardan kutluyor guzel bır sene dılıyorum
Sağol bidenem

Hımmm şimdi anlaşıldı papişimin neden muhabbetlerimize katılamadığı bitti mi misairlerin canım bitti de lütfen

seni çok iyi anlıyorum papişim.yılbaşında 3 gün kendimi hem temizlikçi hem aşçı hem uşak gibi hissettimçok yoruluyo insan..allah kolaylık versin sana
leylakım aynen duygularıma tercuman oldun valla bu ne yaaa

yaw papişim yazıyom yazıyom görmüyosun üzerime alınmaya başlayacaktım hayırdır canımcım bi önceki sayfada yazıyo sanırım dur okuyayım geliyom

bıdenem benım yaa kıyamam sana.bazen goruyorum hemen cıkmam gerekıyo cevap yazamadan cıkmıs oluyorum.ınanırmısın bugun memleketten arkadasım aradı tele bıle bakamadım hıc zamanım yoktu:18:

ıyınıyetlım tsk ederım senın ve butun arkadaslarımın yenı yılını tekrardan kutluyor guzel bır sene dılıyorum

gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa

Merhaba kızlar

protein diyeti iyigidiyor

Öğle :
yarim haşlanmis tavuk göğüsü
bir minik parça zeytin ve kahve

akşam :
Yağsız kuş başı ve iki yumurta
1 kase kakaolu yogurt
bol bol su
afiyet olsun canım
biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne
çin işkenceleri oluyo ya onlardan yapalım
hücreye kapatalım meleğim eşini 20 günde gerçekten tırlatır kıss nasılız?

Hoşbuldum kızlar
güzel gecti tatilim enerji de topladım kilocuklarida
bu gun iyi gecti protein yormadı beni .. İyi gidiyor umarım ki .. Cuma gunü tartiyada yansır

Hoşgeldin kaneelcim tatil sonrası protein atağı akıllıca o kadar iradeli gittin ki haketmiştin sende en kısa zamanda toparlarsın canımcım
Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…