cevap verdiğin için teşekkür ederim sersum :) hoşbulduk diyeyim ama bu diyeti yapıp yapmamakta kararsızım,kardeşim söyledi işe yaradığını bende sizlerden öğrenmek istedim daha somut olması açısından. mesela haftada kaç kilo veriliyo bu diyetle?
söylemeden geçemiycem topik arkadaşlığınız çok hoş
Sersem Şafak1 de anne kutup ayusu içindi di mi
valla yaptığı ayıbın üstü örtülmez.yeni bir operasyon görüyorum ufukta ..gereği düşünüldü diyorum ..parola sersem şafak2
sonra da ayaklarına tuz döküp benim ineğe yalatalımm
onu dayak manyağı yapalım birdycim,haketti
derisini yüzüp temmuz ayında güneş altında da bekletebiliriz
Sersem Şafak1 de anne kutup ayusu içindi di mi
Kısııım ne sadist insanlarmışınız be yawww , oldu olacak bi de gözlerini dağlayalım
Papişim günaydın yeni yılını kutlamıştım görmediydin canım
kısıııımm ıslak donla dövelim deyip sen başlatmadın mı işkence zinciriniSersem Şafak1 de anne kutup ayusu içindi di mi
Kısııım ne sadist insanlarmışınız be yawww , oldu olacak bi de gözlerini dağlayalım
evet kaynanatör kutup ayusu içindi o..
sen de az değilsin hani..ilk kurşunu sen attın bikerem
uleyyn reglimiz bile aynı beyaaaynen ben de şiştimm..bakalım bu şiş nasıl inecek
yok be gülüm ben sana sitem mahiyetinde söylemedim ki..biliyon sen beni tırsıyom yaww:18::18:
he kız kurtulmayalım zaten
senin ki de müthiş canım..benimkini kızım seçti bu sefer..
he valla daha neyapcan.özrü kabul ederek lütfetmişsin zaten..
amanın kıss..lazımsın sen bize ..iyi yapmışsın satarak bebişim.
valla benim kızz 15 dk ağladı benim secretim noolcak diye..
bize amorti bilem çıkmadı yaww..
kısıııımm ıslak donla dövelim deyip sen başlatmadın mı işkence zincirini
anne kutup ayusu
kızlar cok yoruluyorum yatılı mısafır hıc bıtmıyo bır aksam yoksa ertesı aksam mutlaka gelıyorlar
en cokta burdakı muhabbetten eksık kaldıgıma uzuluyorum
ıyınıyetlım
ıgneoyam
sersumum
leylakım
melexınım
bırdıyım
kaneelım
ramaskam
ve dıger butun arkiler çok ozledım yawssshepınızı opuyorum
en cokta burdakı muhabbetten eksık kaldıgıma uzuluyorum
ıyınıyetlım
ıgneoyam
sersumum
leylakım
melexınım
bırdıyım
kaneelım
ramaskam
kızlar cok yoruluyorum yatılı mısafır hıc bıtmıyo bır aksam yoksa ertesı aksam mutlaka gelıyorlar
Sağol bidenemıyınıyetlım tsk ederım senın ve butun arkadaslarımın yenı yılını tekrardan kutluyor guzel bır sene dılıyorum
leylakım aynen duygularıma tercuman oldun valla bu ne yaaaseni çok iyi anlıyorum papişim.yılbaşında 3 gün kendimi hem temizlikçi hem aşçı hem uşak gibi hissettimçok yoruluyo insan..allah kolaylık versin sana
yaw papişim yazıyom yazıyom görmüyosun üzerime alınmaya başlayacaktım hayırdır canımcım bi önceki sayfada yazıyo sanırım dur okuyayım geliyom
ıyınıyetlım tsk ederım senın ve butun arkadaslarımın yenı yılını tekrardan kutluyor guzel bır sene dılıyorum
Tamam sersumum tırsılmayacak gibi değil ama
Kız güldürdünüz ya beni Allah iyiliğinizi versinbari amorti çıkaydı
En şanslınız benim yineama benim görebileceğim en yüksek meblağ da bu kıss günah diyolar ya boşverin harammış piyango
Merhaba kızlar
protein diyeti iyigidiyor
Öğle :
yarim haşlanmis tavuk göğüsü
bir minik parça zeytin ve kahve
akşam :
Yağsız kuş başı ve iki yumurta
1 kase kakaolu yogurt
bol bol su
biz de seni özledik bebişimen cokta burdakı muhabbetten eksık kaldıgıma uzuluyorum
ıyınıyetlım
ıgneoyam
sersumum
leylakım
melexınım
bırdıyım
kaneelım
ramaskam
çin işkenceleri oluyo ya onlardan yapalım
hücreye kapatalım meleğim eşini 20 günde gerçekten tırlatır kıssnasılız?
seni çok iyi anlıyorum papişim.yılbaşında 3 gün kendimi hem temizlikçi hem aşçı hem uşak gibi hissettimçok yoruluyo insan..allah kolaylık versin sana
Hoşgeldin kaneelcim tatil sonrası protein atağıakıllıca o kadar iradeli gittin ki haketmiştin sende en kısa zamanda toparlarsın canımcım
Darısı başıma
Ahhh canım yaaa , valla bak istersen kalkıp geliim bi yardımım dokunsun , çok üzülüyorum ben senin bu haline.Bak karı-koca evdeyiz , gelir yardımcı oluruz , çok içtenlikle söylüyorum.
Tanemcim çok zor bi dönem geçirmişsin ve en zor kısmını geride bırakmışsın , burası harika bi yer.Hem dertlerinden hem de kilolarından kurtuluyorsun.20-30-40 kilolar vermiş dostlar var burada.Herkes yardımcı olur , tatlı canını üzme cicim...
Hayatım ya bende de bi kırgınlık var , burnumda hoşlanmadığım bir hareketlenme var.Yılbaşında gelen arkadaşların küçük çocukları var , ondan bişeyler kaptım zaar.Bizde çocuk olmadığından çocuklarla haşır-neşir olunca bütün virüslerini kapıyorumC vitaminine yüklendim...
Kaneelcim hoşgeldin canım.Okudum ki tatilin çok güzel geçmiş , güzel enerji depolamışsın , ohhhhh sefan olsun
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslında inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?