canımmm ne güzel yaw sevenin çok işteleylakım aynen duygularıma tercuman oldun valla bu ne yaaa
bıdenem benım yaa kıyamam sana.bazen goruyorum hemen cıkmam gerekıyo cevap yazamadan cıkmıs oluyorum.ınanırmısın bugun memleketten arkadasım aradı tele bıle bakamadım hıc zamanım yoktu:18:
gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa
afiyet olsun canım
biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne
gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa
afiyet olsun canım
biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne
Hoşbuldum kızlar
güzel gecti tatilim enerji de topladım kilocuklarida
bu gun iyi gecti protein yormadı beni .. İyi gidiyor umarım ki .. Cuma gunü tartiyada yansır
kedi eremediği ciğere mındar dermiş o hesap benimkisi
Tesekkur eder canım
sanada afiyet olsun
:18:
Canım gene siz bilirsiniz de protein atağı yapmasan da 2 öğün + sporla güzel gidiyo kilolar.. Hem seninkiler yerleşmiş kilocuklar da değil kendinize eziyet etmeyin:112:
canım valla eziyet oluyor bana da biliyorsun beni..benimkiler anca böyle harekete geçiyor ..neyse ki 2 gün yapıyorum yoksa dayanamam yaa..
leylakım aynen duygularıma tercuman oldun valla bu ne yaaa
kedi eremediği ciğere mındar dermiş o hesap benimkisi
biz biryle üçümüz peynir alışverişine çıkmaya karar verdikti kıss sen görmedin mi o yazımızıBen bugün 3 öğün yaptım yürüyüşe de çıkmadım. Kendimi halsiz hissediyorum biraz zaten eşim gitti yalnız
Toparlanma sürecimi hızlandırmaya çalışıyorum
3. öğünüm
1 yumurtadan konserve domates biberli kaşarlı zeytinyağlı menemen
labne peyniri + az beyaz peynir (birdy sen de peyniri çok seviyosun di mi) marketten aldığım en çok şey peynir zaten çeşit çeşit alıyorum
3 lokma ekmektabağımı sıyırdım. Ekmek o kadar tazeydi ki bununla yırttım diyem
çay
biraz susam biraz da hindistan cevizi attım ağzıma
Sana bişiycik diyemem canım yerin de olsam ben de denerdim. Senin kilolar yavaş gidiyo gerçekten
Canım gene siz bilirsiniz de protein atağı yapmasan da 2 öğün + sporla güzel gidiyo kilolar.. Hem seninkiler yerleşmiş kilocuklar da değil kendinize eziyet etmeyin:112:
IYINIYETLIM yarin karataya baslayali tam 50 gün olacak ve ben sadece 700gr verebildim(( belki metabolizmami hareketlendiri,sasirtir ne bileyim biseyler yapar diye ben de yapmak istedim,bakalim sonucu cumaya görecegim.
slm arkadaşlar
sabah kahvaltıda sadece 2 yumurta yedim tereyağlı yanına az peynir ve duzsuz zeytin
öğlen yeniyıldan kalma tavuk ve pilavdan biraz yedim 1 kase çorba içtim doymuştum ama akşam eşim eve gelince canı sosisli makarna çekmiş yaptım yapıncada 1 avuç kadar yedimnolcak halim bilmiyorum
sen de benim gibi yavaş yavaş veriyorsun anlaşılan..işimiz zor desene..
IYINIYETLIM yarin karataya baslayali tam 50 gün olacak ve ben sadece 700gr verebildim(( belki metabolizmami hareketlendiri,sasirtir ne bileyim biseyler yapar diye ben de yapmak istedim,bakalim sonucu cumaya görecegim.
kısslar sersum kaçar..herkese iyi geceler bol leptinler..
makarnaya kadar gayet iyi gitmişsin halbukiseçok da kaçırmamışsın canım yine de üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?