Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canımmm ne güzel yaw sevenin çok işte aranılan sevilen birisin demek ki olsun biz bekleriz bidenem sana kolay gelsin

gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa

afiyet olsun canım

biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne

kedi eremediği ciğere mındar dermiş o hesap benimkisi

Hoşbuldum kızlar
güzel gecti tatilim enerji de topladım kilocuklarida
bu gun iyi gecti protein yormadı beni .. İyi gidiyor umarım ki .. Cuma gunü tartiyada yansır

Canım gene siz bilirsiniz de protein atağı yapmasan da 2 öğün + sporla güzel gidiyo kilolar.. Hem seninkiler yerleşmiş kilocuklar da değil kendinize eziyet etmeyin:112:

Canım gene siz bilirsiniz de protein atağı yapmasan da 2 öğün + sporla güzel gidiyo kilolar.. Hem seninkiler yerleşmiş kilocuklar da değil kendinize eziyet etmeyin:112:

canım valla eziyet oluyor bana da biliyorsun beni..benimkiler anca böyle harekete geçiyor..neyse ki 2 gün yapıyorum yoksa dayanamam yaa..

Ben bugün 3 öğün yaptım yürüyüşe de çıkmadım. Kendimi halsiz hissediyorum biraz zaten eşim gitti yalnız

Toparlanma sürecimi hızlandırmaya çalışıyorum

3. öğünüm
1 yumurtadan konserve domates biberli kaşarlı zeytinyağlı menemen
labne peyniri + az beyaz peynir (birdy sen de peyniri çok seviyosun di mi) marketten aldığım en çok şey peynir zaten çeşit çeşit alıyorum
3 lokma ekmek tabağımı sıyırdım. Ekmek o kadar tazeydi ki bununla yırttım diyem
çay
biraz susam biraz da hindistan cevizi attım ağzıma

biz biryle üçümüz peynir alışverişine çıkmaya karar verdikti kıss sen görmedin mi o yazımızı..sen, ben ,o ..o pazar benim bu tezgah senin tam gün peynir alışverişi hemde tadaraktan..karnımız da doymuş olur hem..
Sana bişiycik diyemem canım yerin de olsam ben de denerdim. Senin kilolar yavaş gidiyo gerçekten

Iyi aksamlar arkadaslar,yemegini yiyen herkeze afiyet olsun:))

ben de atagin 3. ögünününü yazayim hemen,

1 yumurtadan peynirli omlet,1 kase yogurt,peynir cesitlerinden biraz

öglende yazdigim gibi,haslanmis hindi gögüs eti ve 1 kase yogurt yemistim

aralarda da sütlü filtre kahve ictim ve 3 lt su

IYINIYETLIM yarin karataya baslayali tam 50 gün olacak ve ben sadece 700gr verebildim (( belki metabolizmami hareketlendiri,sasirtir ne bileyim biseyler yapar diye ben de yapmak istedim,bakalim sonucu cumaya görecegim.

slm arkadaşlar

sabah kahvaltıda sadece 2 yumurta yedim tereyağlı yanına az peynir ve duzsuz zeytin

öğlen yeniyıldan kalma tavuk ve pilavdan biraz yedim 1 kase çorba içtim doymuştum ama akşam eşim eve gelince canı sosisli makarna çekmiş yaptım yapıncada 1 avuç kadar yedim nolcak halim bilmiyorum

IYINIYETLIM yarin karataya baslayali tam 50 gün olacak ve ben sadece 700gr verebildim (( belki metabolizmami hareketlendiri,sasirtir ne bileyim biseyler yapar diye ben de yapmak istedim,bakalim sonucu cumaya görecegim.

sen de benim gibi yavaş yavaş veriyorsun anlaşılan..işimiz zor desene..

makarnaya kadar gayet iyi gitmişsin halbukiseçok da kaçırmamışsın canım yine de üzülme

Son düzenleme:

Anladım canım sabırlı olmak gerek bak ben geçen yıl bu zaman balık etli bi kadındın şimdi 36 bedenim
Gizli gıda alerjisi olanlar ve d vitamini eksikliği olanlar yavaş kilo veriyorlar bir de bunlara bi bak bence

karnım çok şişş yaa regl den dolayı nefes alamıyorum iii tarafı açlık hissetmiorum :))

sabah
2 yumurta
ceviz

ara
gün kurusu kayısı 8-10 tane

akşam
tarhana çorbası

şişlikten bişi yiyemedim ama şuan latte içiorum işte bu olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…