Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

uleyyn reglimiz bile aynı beyaa aynen ben de şiştimm..bakalım bu şiş nasıl inecek
yok be gülüm ben sana sitem mahiyetinde söylemedim ki..biliyon sen beni tırsıyom yaww:18::18:
he kız kurtulmayalım zaten

Sersum, burda değilsin haliyle ama yazmadan edemeyeceğim, yeni avatarını çok sevdim. Öpücük veren Sarıkız, pek hoşuma gitti:)
senin ki de müthiş canım..benimkini kızım seçti bu sefer..
he valla daha neyapcan.özrü kabul ederek lütfetmişsin zaten..
amanın kıss..lazımsın sen bize..iyi yapmışsın satarak bebişim.
valla benim kızz 15 dk ağladı benim secretim noolcak diye..

bize amorti bilem çıkmadı yaww..

Ne yaşlanması kız delümün Zıpcık gibüyün maşallah

üzülme bebişim yıllar var isteyerek ve beğenerek alışveriş yapmadım..mecburen öölesine alıyorum kıyafetleri.inşallah hepimiz çıtır olup doyasıya güzel kıyafetler alıcaz..
ohh afiyetler olsun bebeemm..

sabah

peynirli omlet
az ezine peynir
2 kaşık yoğurt

öğlen

tavuk sote
2-3 kaşık yoğurt

akşam

et kavurma
1 kase yoğurt

Valla kimseye bişi olmamış , bi kendimi gördüm bu kadar çarpılan , amaaan neyse halledicem o işi de bi ara canımcım
He Leylakım , hepimiz birleşip Melexin'in kocasını ıslak odunla dövek mi , ne dersin

Hehehehe bayıldım kısss sizin oranın lafına , jaddede mi diyolar bunu He , tam benim durumuma uygun , ben de napiiim döndüm eski günlerime , kendimi iyi hissedince de bırakıcam , o kadar içtim de ben bööle bişey yaşamadım yawww
He cicim ööle yapıcam , kendim bırakıcam...Bu arada burnum düzeldi.C vitamini hapı al , günde 2000 mg olacak şekilde iç , hemen toparlarsın.Uğraşma portakalla , mandalinayla

menümü yazayım

sabah
klasik kahvaltı

akşam
kuru fasülye
köfte
sebzeli bulgur pilavı
sarımsaklı-yoğurtlu haşlanmış kuru patlıcan ve biber

yaz yaz bitmedi ama hepsinden azar azar yedim

Leylakım bugün dünya kurufasulye günü mü ki herkes kurufasulye yemiş , bizde de piyaz vardı , ben de eksik kalmadım , yedim

hayırlı akşamlar,ben bu karatay diyetinin işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum,bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz deneyimli arkadarşlar :) topiğe yazmayalı o kadar uzun olmuş ki nereyi tıklayıp yazacağımıu unutmuşum

Bacım bakıyorum da yılın ilk panik atağını yapmışsın bile , gurur duydum valla

sağol datlumm,sana da afiyet olsun

bayıldım bu işkence yönteminehadi dövelim hadi hadi

:

He Leylakım , hepimiz birleşip Melexin'in kocasını ıslak odunla dövek mi , ne dersin
valla yaptığı ayıbın üstü örtülmez.yeni bir operasyon görüyorum ufukta..gereği düşünüldü diyorum..parola sersem şafak2

Son düzenleme:
sonra da ayaklarına tuz döküp benim ineğe yalatalımm

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin..
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

cevap verdiğin için teşekkür ederim sersum :) hoşbulduk diyeyim ama bu diyeti yapıp yapmamakta kararsızım,kardeşim söyledi işe yaradığını bende sizlerden öğrenmek istedim daha somut olması açısından. mesela haftada kaç kilo veriliyo bu diyetle?
söylemeden geçemiycem topik arkadaşlığınız çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…