uleyyn reglimiz bile aynı beyaa01-01-2013 salı
Sabah (12:00) bu sabah 07:30 da kalkmama rağmen canım birşey yemek istemedi :44:öğlen kızım kalkınca kalasak Karatay kahvaltımı yaptım (2 kk yumurta ,1 ceviz, az beyaz peynir ,2 y zeytin , omegalarım ,e vitaminim )
Akşam (18:00) patlıcanlı kebap,1 çatal Adana (sadece etini)
Not : Dikkatinizi çekerim doğum günü pastası pustası yok.Karataya son gaz devam.Bu arada bugün Regl oldum.İkizimmmmmm.Patlıyorummmmm.
yok be gülüm ben sana sitem mahiyetinde söylemedim ki..biliyon sen beni tırsıyom yaww:18::18:Canımcım çocuk konusunda kararsızım diye yazınca ben de seni yüreklendirmek istemiştim:112: Daha yazmam
ben kaneell leylakım ve papişim gitmeyeceğiz bu dünyadan kıs kazık çakmışız haberimiz yok.
Sersum anlayacağın benden kurtuluş yok size
senin ki de müthiş canımSersum, burda değilsin haliyle ama yazmadan edemeyeceğim, yeni avatarını çok sevdim. Öpücük veren Sarıkız, pek hoşuma gitti:)
he valla daha neyapcanYeni yıla kocamla kavga ederek girdik. Ertesi gün ikimiz de birbirimize sen şöyle yaptın, ben böyle yaptım dedikten sonra eşim sonunda özür diledi. Sonra da bana, senin de hataların var,sen nasıl bir adım atacaksın, sen de bi özür dile anlamında "e hadi ben özür diledim. Sen n'apacaksın bakalım" dedi. Ben de "özürünü kabul edicem" dedim:))) Daha ne yapayım, değil mi ama???
amanın kıssEee sen bu işte çok tecrübelisin Oyacım , sanırım 1 haftaya kadar full adapte olmuş olursun.Tahliller çok iyi çıktı ya , gerisi boşşşş bomboşşşş , kocana niye daldın bakiiim yılbaşı yılbaşı
Evet , sigara ilacı yaptı , eşek cennetini boyluyodum az kalsın.Bıraktım hapı zaten içmiyorum.Uleyn 22 yıldır sigara içiyorum ben bööle bi yan etki görmedim.İlacı da sattım birine ama parası gelmedi dahaBiraz toparlaniiim kendi başıma bırakıcam cuğarayı
valla benim kızz 15 dk ağladı benim secretim noolcak diye..Hiç unutur muyum seni ben Leylakımevet ölümsüz olcez
Bu arad leylakım sersumum 4 çeyrek bilet aldık sadece 1 tanesine 20 lira vurduben biliyorum canım şans filan uğramaz bana siz kazandınız büyük ikramiye çaktırmıyonuz bence
:
ayy doğru ben onu yazacaktım...ben bu yıl eşime 2 biletten fazlasını aldırmadım derken,benden gizli 2 bilet daha aldığını öğrendim.çıksaymış bana süpriz yapacakmış güyaama amorti bile çıkmadı sizin ikramiye bizden iyi yine iyiniyetlim
Bırak pastayı doğum günün kutlu olsun bile demedi Ama bu sene aldığım doğum günü tebriğini 50 kişilik ilkokul sınıfımdayken bile almamıştım Ne çok hayran kitlesine sahipmişim ben yahu Sağolun var olun.
Ne yaşlanması kız delümünZıpcık gibüyün maşallah
üzülme bebişim yıllar var isteyerek ve beğenerek alışveriş yapmadımne haber kızlar,yarın ilk iş günüm olacak ,heyecanlıyım galiba,46 bedenim,zar zor üstüme giyecek bişeyler buldum,şişmanlıktan bir kere daha nefret ettim bugün,ne güzel kıyafetler var,ben giyiyorum berbat duruyor,pıfff
ohh afiyetler olsun bebeemm..Öğlen çene yapıp çıkmışım. Menülerimi de yazayım:
Sabah 8:30 da bitti.
2 yumurta, avuç içi kadar tulum peynir, domates, bol maydonoz, 8 zeytin, 1 avuç kuruyemiş.
Öğlen 14:30 da bitti
1 tabak kurufasulye, 1 kase yoğurt, 1 avuç kuruyemiş.
2 litre su
Spor yok.
Açlık krizlerimi aşamadım henüz. 3 gün sabretsem geçecek biliyorum. Ya sabır.
menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
akşam
kuru fasülye
köfte
sebzeli bulgur pilavı
sarımsaklı-yoğurtlu haşlanmış kuru patlıcan ve biber
yaz yaz bitmedi ama hepsinden azar azar yedim
Valla kimseye bişi olmamış , bi kendimi gördüm bu kadar çarpılan , amaaan neyse halledicem o işi de bi ara canımcımkıss ben de içme diyecektim ki bırakmışsın zaten hapıbu hap böyle acillik edecekse insanı ne anlamı var yaw
kıss hem üzüldüm hem güldüm,şuan büyük çelişki yaşıyorum
yavruuuum sana pasta alan olmadı mı(kocişine söylediğin sıfatı hakedip haketmediğini düşündüm şimcik)
Hehehehe bayıldım kısss sizin oranın lafına , jaddede mi diyolar bunuSen karar verdikten sonra eninde sonunda bırakırsın bu sigarayı. Bu süreci nasıl daha rahat atlatabilirsin diye ilacı buldun ama tam tersi oldu. Kusura bakmazsan bizde bir laf var: "Ali Hocaya okuttuk, eskisinden b.k old" diye:))))
Çok da kasmaya gerek olduğunu da düşünmüyorum. Annem E.Topuzun hastası. İlk gittiğimizde sigara içiyor musun diye sordu. Günde 1 paket dedi. Günde 2-3 e indirebilirsen iyi olur, bak bakalım dedi. Ama çok da üstelemedi, bir daha da sormadı. Sanırım strese sokmak istemedi annemi. Öyle olunca da annem birkaç ay sonra kendiliğinden tamamen bıraktı.
He cicim ööle yapıcam , kendim bırakıcam...Bu arada burnum düzeldi.C vitamini hapı al , günde 2000 mg olacak şekilde iç , hemen toparlarsın.Uğraşma portakalla , mandalinaylaHımm ben de bakıcımdan kaptım hafif hastaydım eşimle yürüdük hava da güzeldi dönüşte hafifçe terlemiştim duşa girdim hemen ondan mı oldu o da tuzu biberi mi olduneyse sonuçta olan bana oldu burnundşamaki hoşlanmadığın hareketlenme artmaz inş.
canım inş. kalan 2 kiloyu da verirsin. Çarpıntın da kullandığın sigarayı bırakma ilacından olabilir bencekullanmadan da bırakabilirsin zaten öle yapacağını yazmışsın ben sana güveniyorum iradenle bırakacaksın
menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
akşam
kuru fasülye
köfte
sebzeli bulgur pilavı
sarımsaklı-yoğurtlu haşlanmış kuru patlıcan ve biber
yaz yaz bitmedi ama hepsinden azar azar yedim
sabah
peynirli omlet
az ezine peynir
2 kaşık yoğurt
öğlen
tavuk sote
2-3 kaşık yoğurt
akşam
et kavurma
1 kase yoğurt
afiyet olsun bebeemmm..
He Leylakım , hepimiz birleşip Melexin'in kocasını ıslak odunla dövek mi , ne dersin
Leylakım bugün dünya kurufasulye günü mü ki herkes kurufasulye yemiş , bizde de piyaz vardı , ben de eksik kalmadım , yedim
sağol datlumm,sana da afiyet olsun
bayıldım bu işkence yönteminehadi dövelim hadi hadi
Bacım bakıyorum da yılın ilk panik atağını yapmışsın bile , gurur duydum valla
sağol datlumm,sana da afiyet olsun
bayıldım bu işkence yönteminehadi dövelim hadi hadi
:
valla yaptığı ayıbın üstü örtülmez
He Leylakım , hepimiz birleşip Melexin'in kocasını ıslak odunla dövek mi , ne dersin
Ben odunları küvete bastırdım ıslansın diye
sonra da ayaklarına tuz döküp benim ineğe yalatalımm
derisini yüzüp temmuz ayında güneş altında da bekletebiliriz
hayırlı akşamlar,ben bu karatay diyetinin işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum,bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz deneyimli arkadarşlar :) topiğe yazmayalı o kadar uzun olmuş ki nereyi tıklayıp yazacağımıu unutmuşum
öncelikle hoşgeldin..
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
çok cani gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?