- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Sadece _askımmm Canım seninde doğum günündü sanırım.Sana da nice yaşlara.Allah sağlıklı ,neşeli ,bereketli ,huzurlu bir ömür nasip etsin.Herşey gönlünce dolu dolu olsun
Sağol canım. Bakalım ilerleyen zamanlarda düğün zamanları iyi olur inşallahTüüüüm dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca da doğumgünün kutlu olsun diyorum. Bu yıl herşey gönlünce olsun.
kıss ben de içme diyecektim ki bırakmışsın zaten hapıbu hap böyle acillik edecekse insanı ne anlamı var yaw
kıss hem üzüldüm hem güldüm,şuan büyük çelişki yaşıyorum
yavruuuum sana pasta alan olmadı mı(kocişine söylediğin sıfatı hakedip haketmediğini düşündüm şimcik)
Teşekkür ederim canım seninde kutlu olsun. yaşlandık yahup
Sağol canım. Bakalım ilerleyen zamanlarda düğün zamanları iyi olur inşallah
Canım seninde sağlığına kavuşmana sevindim. Sağlık yerinde olunca kilolar rahatlıkla gider zaten :)
Geçmişi okudum şükür. biry geçmiş olsun bırakırsın ilaçsız falan inşallah şu illeti. :) kolay gelsin
Okudum ama çok birşey hatırlayamıyorum.
Yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler.
Dün yazmayı unuttuğum şeyler var. :) Pazartesi 3 mil leslie yaptım ilk defabacaklarım bir hamlamış ki sormayın. 20-25 dk da taebo yaptım. iki gündür yürümek eziyet. neyse şimdi bi 5 mil yapacagım ondan sonra görüşürüz kızlar.
he Leylakım 80 tl isabet etmiş bilet çeyrek olunca 20 tl oluyo bu da çıkmayabilirdi diyorum gerçekten amorti bile çıkmaz bize de Hattta bu yıl eşime ben al dedim belki çıkar borçları kapatırız dediydim büyük hayallerim yoktu zaten
bak çok kızdım şimdi kocişineBırak pastayı doğum günün kutlu olsun bile demedi Ama bu sene aldığım doğum günü tebriğini 50 kişilik ilkokul sınıfımdayken bile almamıştım Ne çok hayran kitlesine sahipmişim ben yahu Sağolun var olun.
Ne yaşlanması kız delümünZıpcık gibüyün maşallah
ahanda benim kocam aynını yapıyorAma kahrını sadece baa çektiriyor
ahanda benim kocam aynını yapıyorAma kahrını sadece baa çektiriyor
Güzel kilo vermişsintebrikler topalpire vücudundaki ödemler gitmiş
TEBRİKLEEEER
Bu arada sen mi yazmıştın reglim düzenli oldu diye? Ben de ömrüm boyunca(55 kilo olduğum genç kızlığım dahil) polikistik overden dolayı 45-50 günde 1 regl olurdum. Karatay a başladığımdan beri ayın 24-26 sı arası regl oluyorum. Hala inanamıyorum.
oooovv tebrikler1 haftada süper kg vermişsin.gerçi ilk gidenler ödemdir ama olsun
Ödemler beni motive etti
Bende kızdımbizim de hayaller aynıydı bacım ama bu sene de olmadı
bak çok kızdım şimdi kocişineinsan eşinin doğumgününü kutlamaz mı yaw:95::95:
sen de sağol varol bebişim
:124::124::119::119:
meleksin gecikmeli de olsa doğum gününü kutlayayım.
doğum günün kutlu olsun
bütün kızlar hepinize de mutlu bol leptinliseneler
Bende kızdımDoğum günü hediyesi olarak tüm evin eşyalarını yenileyeceğim dedi.Yemezler dedim.Zaten yenilenecekti.Ayrıca ev sadece benim mi dedim.Uleyyynnn insan 1 dal gül koparır bahçeden filan di mi ?Ya da her sene dediği gibi uydursaydı ya birşeyler.Hediye filan isteyen yok zaten.Sadece hatırlandığımı belli edecek bir hareket bir söz de yeterdi.Aslında bir söz söyledi o çok gücüme gitti de burada yazmayacağım şimdi.Zaten onu demese bu kadar üzülmezdim.Alışığım ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?