Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sadece _askımmm Canım seninde doğum günündü sanırım.Sana da nice yaşlara.Allah sağlıklı ,neşeli ,bereketli ,huzurlu bir ömür nasip etsin.Herşey gönlünce dolu dolu olsun

Teşekkür ederim canım seninde kutlu olsun. yaşlandık yahu p

Tüüüüm dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca da doğumgünün kutlu olsun diyorum. Bu yıl herşey gönlünce olsun.
Sağol canım. Bakalım ilerleyen zamanlarda düğün zamanları iyi olur inşallah
Canım seninde sağlığına kavuşmana sevindim. Sağlık yerinde olunca kilolar rahatlıkla gider zaten :)

Geçmişi okudum şükür. biry geçmiş olsun bırakırsın ilaçsız falan inşallah şu illeti. :) kolay gelsin
Okudum ama çok birşey hatırlayamıyorum.
Yeni gelenler var sanırım hoşgelmişler.

Dün yazmayı unuttuğum şeyler var. :) Pazartesi 3 mil leslie yaptım ilk defa bacaklarım bir hamlamış ki sormayın. 20-25 dk da taebo yaptım. iki gündür yürümek eziyet. neyse şimdi bi 5 mil yapacagım ondan sonra görüşürüz kızlar.

Bırak pastayı doğum günün kutlu olsun bile demedi Ama bu sene aldığım doğum günü tebriğini 50 kişilik ilkokul sınıfımdayken bile almamıştım Ne çok hayran kitlesine sahipmişim ben yahu Sağolun var olun.

Ne yaşlanması kız delümün Zıpcık gibüyün maşallah

Oyam omegalarımı hep içiyorum sabahları hurma ya da meyve yiyorum. Bu sabah hastayım diye bir portakal yedim sağol canımmm

Yalnız eşim yürüyüşe alıştı ben 2 gündür yürüyemiyordum çatladım bugün hava muh te şem ben de gitçem yarına kalkamazmışım

öğleyin
1 porsiyon sucuklu kurufasulye
Bir kaç yaprak sarma
bahçemde yetiştirdiğim lahanamdan yapılan sarmadan bir kaç tane
salata
az yoğurt
yılbaşından kalan büyükçe bi poşet kuruyemiş var:18: ondan ama çok az yedim..

akşama çok hafif yine yerim güçlenmem lazım

bizim de hayaller aynıydı bacım ama bu sene de olmadı

bak çok kızdım şimdi kocişineinsan eşinin doğumgününü kutlamaz mı yaw:95::95:
sen de sağol varol bebişim

Ne yaşlanması kız delümün Zıpcık gibüyün maşallah
:124::124::119::119:

ahanda benim kocam aynını yapıyor Ama kahrını sadece baa çektiriyor

meleksin gecikmeli de olsa doğum gününü kutlayayım.
doğum günün kutlu olsun
bütün kızlar hepinize de mutlu bol leptinli seneler

Güzel kilo vermişsin tebrikler topalpire vücudundaki ödemler gitmiş

Teşekkür ederim canım :) Bir sonraki hafta sanırım daha net anlaşılacak haftada kaç kg verdiğim :)

Evet canım ben yazmıştım reglim düzenli oldu diye, bir sonraki ayı sabırsızlıkla bekliyorum, umarım hep böyle devam eder :)

oooovv tebrikler1 haftada süper kg vermişsin.gerçi ilk gidenler ödemdir ama olsun

Ödemler beni motive etti

arkadaşlar merhaba!!!:26::26::26::26:

bayadır sayfaya giremedim..yılbaşıydı eğlenceydi yemeklerdi derken hem diyet bozuldu ipin ucu kaçtı..hem çok yoğundum..hemde deişik bir regl döneminden geçiyorum..hiç geçmeyen günüm geçti sonra lekelenmeler başladı..bitürlü tam hastalanamadım..ama bugün herşeye yeniden başladım..

meümü yazıyorum

kahvaltı (11.00) de

peynirli omlet
5 zeytin
form çayı
cevizim bitmiş almam lazım

ara

şekersiz türk kahvesi

tartıldımda +++ lardayım ama çok fazlada değil..cuma günü 0 farkla kapatsam bile memnun olucam ama bakalım

geçmiş sayfalarıda hiç okuyamadım bana bişey yazan oldumu acaba??? olmamıştır herhalde

Bende kızdım Doğum günü hediyesi olarak tüm evin eşyalarını yenileyeceğim dedi.Yemezler dedim.Zaten yenilenecekti.Ayrıca ev sadece benim mi dedim.Uleyyynnn insan 1 dal gül koparır bahçeden filan di mi ?Ya da her sene dediği gibi uydursaydı ya birşeyler.Hediye filan isteyen yok zaten.Sadece hatırlandığımı belli edecek bir hareket bir söz de yeterdi.Aslında bir söz söyledi o çok gücüme gitti de burada yazmayacağım şimdi.Zaten onu demese bu kadar üzülmezdim.Alışığım ne de olsa.

meleksin gecikmeli de olsa doğum gününü kutlayayım.
doğum günün kutlu olsun
bütün kızlar hepinize de mutlu bol leptinli seneler

Sağolasın canım benim.Kutlama adına Hayatımın rekorunu kırdım bu yıl.Sağolun var olun.

ne haber kızlar,yarın ilk iş günüm olacak ,heyecanlıyım galiba,46 bedenim,zar zor üstüme giyecek bişeyler buldum,şişmanlıktan bir kere daha nefret ettim bugün,ne güzel kıyafetler var,ben giyiyorum berbat duruyor,pıfff

merhaba kızlar benide aranıza alın
bende başlamak istiyorum bu diyete , önümde 1 ay var düğünüme.
o zamana kadar 55 olmak istiyorum.Şuan 63 üm

kısss önce şunu söyliyim avatarına bayıldım.ben bayılırım ineklereev oyuncak-peluş inek dolu yer olsa canlısını alıcam da şimdilik mümkün değel

yaa melexin alışkınım falan deme kıss,çok üzülüyom o zaman bendoğumgününü kutlamadığı gibi bi de söz söyleyip kalbini mi kırdıçok kızdım çoooookkk

Öğlen çene yapıp çıkmışım. Menülerimi de yazayım:

Sabah 8:30 da bitti.

2 yumurta, avuç içi kadar tulum peynir, domates, bol maydonoz, 8 zeytin, 1 avuç kuruyemiş.

Öğlen 14:30 da bitti

1 tabak kurufasulye, 1 kase yoğurt, 1 avuç kuruyemiş.

2 litre su
Spor yok.

Açlık krizlerimi aşamadım henüz. 3 gün sabretsem geçecek biliyorum. Ya sabır.

menümü yazayım

sabah
klasik kahvaltı

akşam
kuru fasülye
köfte
sebzeli bulgur pilavı
sarımsaklı-yoğurtlu haşlanmış kuru patlıcan ve biber

yaz yaz bitmedi ama hepsinden azar azar yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…