Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[asbelove;28078708]Merhaba arkadaşımmmm Allah razı olsunnnnnn
Son tarih 13.01.2013 bu tarihe kadar eğer mümkünse tabi etrafında da okuyabilecekler varsa çok memnun olurum çok oldun diyeceksiniz ama

canim kardesim biz din kardesiyiz elbetteki birbirimize dua ederiz.
kimin adina okunacak.? Ne niyetle onuda yazarmisiiniz.?
Kac kisiye ihtiyaciniz var.?
Biz okuruz INSAALLAH cevremde kurana giden arkadaslarim komsularim var.
Ben arkadaslarima söylerim. Hic merak etmeyin.
Allah sizden razi olsun. Bes sevinirim bile inanin.
Müslümanin mülüman kardesine yaptigi dua
kabul görür..Rresulallah(sav)

Son düzenleme:
Erzuruma Ayna Geliyor

Ayna'nın yeni bulunduğu zamanlarda,
Erzurum'a ilk kez ayna gitmiş. Sahibi aynaya bir bakmış, eski ölen kardeşine benzeyen bir adam.
"Vayy gardaşım kaderde seni burada görmek de var imiş"
demiş aynaya hasretle sarılmış ve gece onla yatmış.
Gece karısı bakmış herif bir şeye sarılıp yatıyor, eline alıp bi bakmış
"Vayy herif bir avratla yatıyor hemde çok çirkin ıyy" demiş kapmış kadını tanıyor mu diye muhtara göstermeye gitmiş.
Muhtar aynaya bakmış bakmış, sonunda
"Ula bu garı değildir ki, olsa olsa bundan gavat olur!"
demiş.

Son düzenleme:
kimin adına okunacak bende okurum kızlar 1 tane değilmi

Canım özel msj için 10dk kısıtlamasına takıldımmm kusuruma bakma kaçırmışım Allah razı olsunnn
İsmim canan ben sonunda duayla bağışlayacağım Allahım okuyan okumayan herkesten razı olsunnn
Okuyunca bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

arkadaşlar ben genelde pc ye bu saatler giriyorum menü paylaşımı geç oluyor diye dün paylaşmamıştım. Birde benim baskülün ikiside bozulmuştu. Eşim ikisinide atmış şu an evde baskül yok. Kilo bildirimleri ne zaman yapılıyor. Bugün eczane de tartıldım tok karnıma ve kalın giysilere 79 çıktım. Oysa en son sabah aç karnına tartılmıştım 15 gün önce gene aynı çıkmıştım. bugün kendimi zayıflamış hissettim ve eşime de daha tartılmadan önce aa zayıflamışım dedim biliyorum bu su kaybı ama bu bile bana moral oldu. Şimdi bugünkü menüme geçeyim.
Sabah tereyağlı melemen
biraz salatalık, 5 tane zeytin,
biraz beyaz peynir ve şekersiz çay.
öğle dışarıda yedim ve ilk kez diyetime uygun mu tam bilmiyorum ama kaçamak yapmadım. 1 porsiyon Adana kebap, 1 köz domates, yarım köz yeşil biber. ayran
yemeği geç yediğim için akşam yemeği yemedim. sadece 1 kaşık bulgur pilavı yedim, 1 çatalda etimek tatlısı ama gerçekten çok minikti. Fazla mı olmuş kızlar.
ha birde 1 şişe maden suyu içtim akşam sonrada şekersiz çay.

asbelove canım özel msj attım cevap verirmisin çıkıcam bekliyorum bende okurum dedim ama kimin adına okucam canım

cnm ben şu an regliyim ama bitince inşallah bende okurum.

Canımmmmmm kardeşim Allah razı olsunnnn sizler gibi insanlarla karşılaşmamı nasip etti Rabbimmmm okurken gözlerim doldu inan
Bebeğimiz olmuyor bizim yakın zamanda tüp bebek tedavisi deneyeceğiz inşallahhh
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum inanın Rabbim hepinizden razı olsunnnn
Gönlünüzdeki muratlara erişebilmenizi nasip etsin inşallahhhhhh

asbelove canım özel msj attım cevap verirmisin çıkıcam bekliyorum bende okurum dedim ama kimin adına okucam canım

Canım özel msj için 10dk kısıtlamasına takıldımmm kusuruma bakma kaçırmışım Allah razı olsunnn
İsmim canan ben sonunda duayla bağışlayacağım Allahım okuyan okumayan herkesten razı olsunnn
Okuyunca bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

kız asbelove yedin beni bitirdin burda hep görüyodum birbirlerine dua edenleri bi heveslendim bende okuyayım dedim ama kime okucam senin adınmı canan sanamı okucaz
yoksa bir ne olur anlatsın bana çook uykum geldi bi iş yapayım dedim yüzüme gözüme bulatırdım

Canım evet bana okuyuyoruz Rabbim izin verirse niyetimizde bebiş inşallah olmuştur bu sefer

Canım evet bana okuyuyoruz Rabbim izin verirse niyetimizde bebiş inşallah olmuştur bu sefer

yarabbim şükür en sonunda anladım ama ben ilk okuduğumda arkadşına die yazdın sandım ondan karışıklık oldu aslında çok zekiyimdir
inşallah cnım inşallah rabbim tüm isteyenlere versin içindede bana

[asbelove;28079169]Canımmmmmm kardeşim Allah razı olsunnnn sizler gibi insanlarla karşılaşmamı nasip etti Rabbimmmm okurken gözlerim doldu inan
Bebeğimiz olmuyor bizim yakın zamanda tüp bebek tedavisi deneyeceğiz inşallahhh
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum inanın Rabbim hepinizden razı olsunnnn
Gönlünüzdeki muratlara erişebilmenizi nasip etsin inşallahhhhhh

Allahim sizden de razi olsun güzel kardesim.
Ne mutlu bana ki müslüman kardeslerime dua etme imkanim var. Rabbime binlerce kez sükürler olsun.
Tüm dualarim seninle canim ins okudukca yazarim. Birden de fazla okurum ins.
Dileginiz icin cok tsk ediyor & Amin diyorum canim kardesim.

Son düzenleme:

arkadaşlar diye giriş yaptım ya ondan karışmıştır muhtemelen canım
Allah razı olsun canımmm aminnnnn
Rabbim gönlümüzdeki muratları bizler için hayırlı kılsınnnnn

Allah razı olsun canım kardeşim ancak bi kişi bi tane okuyabiliyor 500nefese ihtiyacımız var yaniiii
O yüzden sizden ve çevrelerinizden yardım bekliyorum
Rabbim hayırlı sabahlara uyanabilmemizi nasip etsinnnnn iyi geceler
Allahım dualarımızı kabul etsinnn

evlat çok farklı bişi inşallah rabbim seninde önce karnını sonra kucağını sonra geceni gündüzünü doldurur... sağlıklı hayırlı bir çocuğun olur inşallah. bir nefeste benden:))

Günaydın günaydın
Bebek isteyen arkadaşım Allah gönlüne göre versin inş.

Kahvaltımm
2 yumurtalı kaşarlı zeytinyağlı dil peynirli domates biber(konserve)li menemen
6-7 kırma zeytin
fındık
çay
4 omega 3

hepinize afiyet olsun

merhaba bayanlar,
zaman ne çabuk geçiyor yine perşembe olmuş ve ben yine sınıfta kalacam. geçen cuma kayınvalide ve kayın peder geldi sonra kaynımda geldi derken kalabalıkta birde yılbaşı girince işin içine benim karatay oldu yine yalan of of... ben bu kilolardan kurtulamıcam mı ya.

öğrencilerime söylediğim sözü bu sefer kendime ve benim gibi olanlara söylüyorum;
- isteyenin çözümü,
-istemeyeninde bahanesi tükenmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…