bizde seni özledik bebişim
sagol bıdenemmmsen söyleyince ben yoruluyom be pampişim..kolay gelsin bebişimm
bıtmedı ıyınıyetlım haftanın 2 yada 3 aksamı mutlaka oluyo.memleketten geldıler ve bır ıkı ev var kalabıleceklerı bırı de bızım ev o yuzden canımmSağol bidenem
Hımmm şimdi anlaşıldı papişimin neden muhabbetlerimize katılamadığıbitti mi misa irlerin canım bitti de lütfen
yap tabı sersumum durdugun kabahat kaynanator secretı baya bır ıse yaramıstı buda yarar kesın
gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa
afiyet olsun canım
biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne
allah kolaylık versin bebeğem sana
cok dogru dıyosun oyam severım mısafırı aslında bereket konusundada haklısın.sanada tekrar gecmıs olsun canım evlatlarınla saglıklı mutlu senelerBen sizden korktum yavvv...:18::18::18:
Biz de seni özledik papadiyam. Sabret. Her misafir bereketiyle gelirmiş. 10 getirdiyse, 1 ini yer, 9 unu misafir geldiği eve bırakırmış.
Sen de mi iyiniyetlim???
söze bayıldım cok dogru bır sözmerhaba bayanlar,
zaman ne çabuk geçiyor yine perşembe olmuş ve ben yine sınıfta kalacam. geçen cuma kayınvalide ve kayın peder geldi sonra kaynımda geldi derken kalabalıkta birde yılbaşı girince işin içine benim karatay oldu yine yalan of of... ben bu kilolardan kurtulamıcam mı ya.
öğrencilerime söylediğim sözü bu sefer kendime ve benim gibi olanlara söylüyorum;
- isteyenin çözümü,
-istemeyeninde bahanesi tükenmez....
sagol bıdenemmm
bıtmedı ıyınıyetlım haftanın 2 yada 3 aksamı mutlaka oluyo.memleketten geldıler ve bır ıkı ev var kalabıleceklerı bırı de bızım ev o yuzden canımmzaman buldukca gırıp okuyorum muhabbetlerınızı kaynatıp duruyosunuz
yap tabı sersumum durdugun kabahat kaynanator secretı baya bır ıse yaramıstı buda yarar kesın
cok dogru dıyosun oyam severım mısafırı aslında bereket konusundada haklısın.sanada tekrar gecmıs olsun canım evlatlarınla saglıklı mutlu seneler16:
söze bayıldım cok dogru bır söz
kizlar selam bu siralar pek ugrayamiyorum.malum benim kizimin 9 gunluk yeni yil tatili var....onunla disariya cikiyoruz.evdeykende bilgisayar bana dusmuyor...gecmisi pek okuyamadim....bir ara bakicam....
biz biryle üçümüz peynir alışverişine çıkmaya karar verdikti kıss sen görmedin mi o yazımızı..sen, ben ,o ..o pazar benim bu tezgah senin tam gün peynir alışverişi hemde tadaraktan ..karnımız da doymuş olur hem..
evlat çok farklı bişi inşallah rabbim seninde önce karnını sonra kucağını sonra geceni gündüzünü doldurur... sağlıklı hayırlı bir çocuğun olur inşallah. bir nefeste benden:))
Hayirli sabahlar arkadaslar.
sabah 10 siyah zeytin, avuc ici kadar peynir.
1 tane ciftlik yumurtasi (ici cift sarili.)2 tane kadar var masallah.
4 tane ceviz 2 bardak ilik su.
Asbelove canim bu sabah 1 tane Yasin-i serif okudum senin icin.
INMSAALLAH rabbim kabul eder.
İyi geceler canımcım
teşekkürler sersumcum evet haklısın iyiydi ama ahhh o makarna işi bozdu aslında . fazla direnç gösteremedim ona kızıyorum yavaş yavaş oturcak inşallah :)
desene yalniz degilim,degilsin SERSUMCUM :))))
Aramizda saglikci arkadaslar var mi acaba?bir yardimci olsalar,yol gösterseler :)
Ben sizden korktum yavvv...:18::18::18:
korksunlar bizdenben de ben de
yapıciiimm bidenem yapmammı hiçç..balıyom bakkk:129::129::128::128::99::99::99:
sagol bıdenemmm
:129::128::128::128:Papişim benim canımcım kolay gelsin diyeyim o zaman sana sersum güzel secret yap kıss kurtar Papişimi
tabiisi gideriz inşallahhımmm akıllıca ben de geleceğim o zaman peynir ennn sevdiklerim arasında benim
Allah her isteyene sağlıklı bebişler versin inşallahAllah razı olsun ne güzel bir dua Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallahhhhhh sağolasın arkadaşım
Günaydın kıslara.bugün kararaya başlayalı tam 3hafta oldu.72.5 ile başlamıştım şimdi 69.9 kg olmuşum.yani 2.600 kg yağım benden ayrılmış durumda çok mutluyum.hemide hiç açıklıyorum
ben sağlıkçıyım emme o taraklarda bezim yok maalesef..rööntgenciyim ben diğer sağlık olaylarına fransızım yane
korksunlar bizdenama siz değil onlarrr..
yapıciiimm bidenem yapmammı hiçç..balıyom bakkk:129::129::128::128::99::99::99:
:129::128::128::128:
tabiisi gideriz inşallah
Allah her isteyene sağlıklı bebişler versin inşallah
Amin arkadaşım aminnnnnnnn
Sende bir yasin okuyarak destek vermek ister misin canımm
kızlar ben yarın nkilo bildirimi yapmicam çünkü karatay yapmıyorum
biraz kilo verip kilom durduğumda ilk başvuru yerim gene burası olacak
nelveda...
ya da ya da canım bol ceviz doyana kadar et eccük de paça çorbası isterse çok sürmez gelirim
herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?