Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınnn :) Dün açlıktan ölmüş bir halde sabah kahvaltısını deli gibi bekleyen ben yine geç kaldığım için kahvaltı yapamadım Kuru kayısı, fındık ve yeşil çay eşliğinde başlangıç yaptım.

Amaaaa öğlen için çok güzel mama var yanımdaaa hehehehe tembelsem de o kadar değil yaniiiii

Öpüyorum hepiniziii, bu arada dün spordan sonra net 81 i de gördümmmm

hocamızın 2. kitabı sayfa:41
gizli gıda allerjisi belirtileri 2. kitap sayfa:43
kilo veremeyen arkadaşlar mutlaka okusun

bizde seni özledik bebişim

sen söyleyince ben yoruluyom be pampişim..kolay gelsin bebişimm
sagol bıdenemmm

Sağol bidenem

Hımmm şimdi anlaşıldı papişimin neden muhabbetlerimize katılamadığı bitti mi misairlerin canım bitti de lütfen
bıtmedı ıyınıyetlım haftanın 2 yada 3 aksamı mutlaka oluyo.memleketten geldıler ve bır ıkı ev var kalabıleceklerı bırı de bızım ev o yuzden canımmzaman buldukca gırıp okuyorum muhabbetlerınızı kaynatıp duruyosunuz

gelsin de haramı da günahı da benim olsun beyaaa

afiyet olsun canım

biz de seni özledik bebişim..kıss sana da bi anti misafir secreti mi yapsam ne

yap tabı sersumum durdugun kabahat kaynanator secretı baya bır ıse yaramıstı buda yarar kesın

allah kolaylık versin bebeğem sana

Ben sizden korktum yavvv...:18::18::18:

Biz de seni özledik papadiyam. Sabret. Her misafir bereketiyle gelirmiş. 10 getirdiyse, 1 ini yer, 9 unu misafir geldiği eve bırakırmış.

Sen de mi iyiniyetlim???
cok dogru dıyosun oyam severım mısafırı aslında bereket konusundada haklısın.sanada tekrar gecmıs olsun canım evlatlarınla saglıklı mutlu seneler16:

söze bayıldım cok dogru bır söz

kizlar selam bu siralar pek ugrayamiyorum.malum benim kizimin 9 gunluk yeni yil tatili var....onunla disariya cikiyoruz.evdeykende bilgisayar bana dusmuyor...gecmisi pek okuyamadim....bir ara bakicam....

Papişim benim canımcım kolay gelsin diyeyim o zaman sana sersum güzel secret yap kıss kurtar Papişimi

kizlar selam bu siralar pek ugrayamiyorum.malum benim kizimin 9 gunluk yeni yil tatili var....onunla disariya cikiyoruz.evdeykende bilgisayar bana dusmuyor...gecmisi pek okuyamadim....bir ara bakicam....

Ramaskam sen ve bebiş iyi misiniz doğum ne zaman canım 8 aylık hamileydin di mi kendine ve bebişe iyi bak Kızın büyük mü canım senin

hımmm akıllıca ben de geleceğim o zaman peynir ennn sevdiklerim arasında benim

evlat çok farklı bişi inşallah rabbim seninde önce karnını sonra kucağını sonra geceni gündüzünü doldurur... sağlıklı hayırlı bir çocuğun olur inşallah. bir nefeste benden:))

Allah razı olsun ne güzel bir dua Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallahhhhhh sağolasın arkadaşım

Hayirli sabahlar arkadaslar.
sabah 10 siyah zeytin, avuc ici kadar peynir.
1 tane ciftlik yumurtasi (ici cift sarili.)2 tane kadar var masallah.
4 tane ceviz 2 bardak ilik su.

Asbelove canim bu sabah 1 tane Yasin-i serif okudum senin icin.
INMSAALLAH rabbim kabul eder.

Sağolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah razı olsunnnnnn

Sabah menümü yazayım:

2 yumurta
Avuç içi kadar tulum peynir
domates
8 zeytin
1 avuç kuruyemiş

1 litre su
spor: yok.

Herkes için güzel bir gün olsun.

Kizlar diyetisyene gitmeye karar verdim benim iyiyi disipline ihtiyacım var
Bı tutraksama yasarsam bu diyetite donerim biraz kilo verisem motive olurum hem
Sizi takip ederim kilo verip veremediğimide paylasirim Kizlar hepinizi coooook seviyorum

Son düzenleme:
Günaydın kıslara.bugün kararaya başlayalı tam 3hafta oldu.72.5 ile başlamıştım şimdi 69.9 kg olmuşum.yani 2.600 kg yağım benden ayrılmış durumda çok mutluyum.hemide hiç açıklıyorum

İyi geceler canımcım

teşekkürler sersumcum evet haklısın iyiydi ama ahhh o makarna işi bozdu aslında . fazla direnç gösteremedim ona kızıyorum yavaş yavaş oturcak inşallah :)

desene yalniz degilim,degilsin SERSUMCUM :))))

Aramizda saglikci arkadaslar var mi acaba?bir yardimci olsalar,yol gösterseler :)

ben sağlıkçıyım emme o taraklarda bezim yok maalesef..rööntgenciyim ben diğer sağlık olaylarına fransızım yane

Ben sizden korktum yavvv...:18::18::18:

korksunlar bizden ama siz değil onlarrr..

sagol bıdenemmm

yap tabı sersumum durdugun kabahat kaynanator secretı baya bır ıse yaramıstı buda yarar kesın
yapıciiimm bidenem yapmammı hiçç..balıyom bakkk:129::129::128::128::99::99::99:
Papişim benim canımcım kolay gelsin diyeyim o zaman sana sersum güzel secret yap kıss kurtar Papişimi
:129::128::128::128:
hımmm akıllıca ben de geleceğim o zaman peynir ennn sevdiklerim arasında benim
tabiisi gideriz inşallah
Allah razı olsun ne güzel bir dua Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallahhhhhh sağolasın arkadaşım
Allah her isteyene sağlıklı bebişler versin inşallah
Günaydın kıslara.bugün kararaya başlayalı tam 3hafta oldu.72.5 ile başlamıştım şimdi 69.9 kg olmuşum.yani 2.600 kg yağım benden ayrılmış durumda çok mutluyum.hemide hiç açıklıyorum

Amin arkadaşım aminnnnnnnn
Sende bir yasin okuyarak destek vermek ister misin canımm

ben hasta oldum yine beyaa..bu hakkarinin havası hiiç yaramadı bana..boğazım acıyor yine..doktora gittim daha antibiyotiklik olmamışın dedii..2 gün rapor aldım..bi geldim işyerime bugün nöbetçi gözüküyorum(benim yerime arkadaşım tutuyordu unutmuşum)tabii rapor iptal ..arkadaşlarım sağolsunlar git dinlen dediler..çok halsizim yaww

sabah menüm..

kavurmalı yumurta ama 2 çatal yiyebildim
2 kaşık yoğurt

kızlar ben yarın nkilo bildirimi yapmicam çünkü karatay yapmıyorum
biraz kilo verip kilom durduğumda ilk başvuru yerim gene burası olacak
nelveda...
ya da ya da canım bol ceviz doyana kadar et eccük de paça çorbası isterse çok sürmez gelirim
herşey gönlünüzce olsun

bizler buradayız canım..hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…