Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben sizden korktum yavvv...:18::18::18:

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüz:86::86::86::86::86:

allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin canım,senin için dua edicem

Günaydın kıslara.bugün kararaya başlayalı tam 3hafta oldu.72.5 ile başlamıştım şimdi 69.9 kg olmuşum.yani 2.600 kg yağım benden ayrılmış durumda çok mutluyum.hemide hiç açıklıyorum

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz kötüyüz:86::86::86::86::86:

allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin canım,senin için dua edicem

Teşekkür ederimmmm yasin okuyacak olarak yazmalı mıyım anlayamadım ama okuyabilecek misin arkadaşım

Günaydin arkadaslar,bugün protein ataginin 2. günüdeyim,sabah tartildim bir degisiklik olmamis,yarin bildirim gününde umarim biraz da olsa azalma olur.

kahvaltim:2 yemek kasigi kadar yogurt,soguk haslanmis hindi eti,1 yumurta ile peynirli omlet,mozerella peyniri,maydonoz.(cok mu yemisim ne:)))karataydan baska bir diyet yapinca ac kalmaktan korkuyorum sanki

simdi midemde ince bir bulanti var aslinda zaman zaman hep hissediyorum bu bulantiyi,dün IYINIYETLI hatirlatti besin alerjisi olabilir diye,sagolsun.Ben de yumurta,süt ve yogurda dikkat etmeye karar verdim.Bir hafta yumurta yerine muz ve süt-yogurdu da laktozsuz tüketebilirim ve neticeye bakarim.Baska önerisi olan arkadaslar varsa yazin lütfen...

IYINIYETLIM sagol ilgilendin,yol gösterdin.Hassasiyet testini yaptirirmiyim bilmiyorum ama yazdigim gibi en cok tükettiklerimi sirayla haftalik ögünlerimden cikartarak deneyecegim.Ayrica ev doktoruma da LAKTOZ ve FURUKTOZ hassasiyet testlerini yaptirabilirim sanirim cünkü herögünde degil ama bazi ögünlerden sonra hafif mide bulantisi yasiyorum.mide bulantisi semptomlar arasinda vardi,bakalim....tsk ediyorum sana ,sagol yardimin icin

gecmis olsun SERSUM,kendine iyi bak,acil sifalar canim

2. öğünüm

sabahtan kalan kavurmalı yumurta
1 kase yoğurt
2 parça peynir.

ilaçlar etkisini gösteriyor..beni uyku paklar kısslar..akşama görüşürüz..

Az bile kaçamak yapsan kilo vermen yavaşlar canım dikkat et Ben başlarda pek de kaçamak yapmıyordum kilo verene kadar çok sabır ve azim gerekli

canım sen hep karatay yaptın değil mi? Kaçamaklar az deil işte keşke az olsa bi ara coşmuştum buradan ayrı kaldığım dönemde şimdi buraya yazdığım için frenliyor beni :)

Okumak isterseniz arapçasından okumanız şart değil arkadaşlar türkçesinden de okuyabilirsinizzz
Önemli olan niyetttttt
tamam o zaman canım,ama şu an reglyim.2 gün sonra ancak biter:44::44:

2. öğünüm

sabahtan kalan kavurmalı yumurta
1 kase yoğurt
2 parça peynir.

ilaçlar etkisini gösteriyor..beni uyku paklar kısslar..akşama görüşürüz..

afiyet olsun canım,iyi dinlenmeler

Merhaba arkadaşımmmm Allah razı olsunnnnnn
Son tarih 13.01.2013 bu tarihe kadar eğer mümkünse tabi etrafında da okuyabilecekler varsa çok memnun olurum çok oldun diyeceksiniz ama

canım inşallah bende bu akşama 1 tane okurum .Okuyunca bildiririm rabbim herkesin gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım yaa tez zamanda atlatırsın umarım

merhaba arkadaşlar
bu sabah saat 11.30 kalktım ancakkk oda kahvaltı yapamadım daha haliyle iştahım yok ama 2 bardak su içtim altın kuralmış :) aç karnına içmek birazdanda yemek yerim sucuklu kurufasülye yaptım tuzu bayaaa fazla olmuş yanına mecburen tuzsuz pilav yapıcam ama ben yemiycem :) bide canım y.mercimek çorbası istiyor muhtemelen kalkıp yapıcam onuda içerim akşamada karnıbahar-brokoli haşlayıp salatasını yapıp yemeyi planlıyorum yanınada çorbamı içerim yanlız canım portakal çekiyor hangi aralığa sıkıştırsam diye düşünmedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…