kızlar ben yarın nkilo bildirimi yapmicam çünkü karatay yapmıyorum
biraz kilo verip kilom durduğumda ilk başvuru yerim gene burası olacak
nelveda...
ya da ya da canım bol ceviz doyana kadar et eccük de paça çorbası isterse çok sürmez gelirim
herşey gönlünüzce olsun
40 dk 4km yurudumleylakım sen bugunkı yuruyusunu yaptın mı?
canım ben geçen hafta ve bu hafta yürüyüşlere ara verdim.sürekli yürü yürü vücut buna da alıştı sanıyorum:44::44:haftaya başlarım artık
evet canım mantıklı hem reglsın dınlenmıs olursun bıraz,bende pazardan berı ılk defa bugun yurudum
sersumum yatıştasın demıohh sefan olsun gecmıs te olsun tabisi
Selam kızlar, nasılsınız
Sabah kahvaltım , bugün yumurta yiyemedim peynir, zeytin, ceviz,tereyağlı ince 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen kırmızı mercimek çorbası, turşu, badem, ceviz
Sersumum geçmiş olsun, dikkat et kendine ilerlemesin canım
İyiniyetli, leylak, papadiya, dallida, melexin, fbmy hepinize merhaba
Teşekkürler pindistanmelexin,nereye gidiyon?doğum gününü ben de kutlarım
Bende çok kızdım ve hala kızgınım.kısss önce şunu söyliyim avatarına bayıldım.ben bayılırım ineklereev oyuncak-peluş inek dolu yer olsa canlısını alıcam da şimdilik mümkün değel
yaa melexin alışkınım falan deme kıss,çok üzülüyom o zaman bendoğumgününü kutlamadığı gibi bi de söz söyleyip kalbini mi kırdı çok kızdım çoooookkk
Birdy sana hapı içme demiştim ben.Ucuz atlattın.Geçmiş olsunValla kimseye bişi olmamış , bi kendimi gördüm bu kadar çarpılan , amaaan neyse halledicem o işi de bi ara canımcım
He Leylakım , hepimiz birleşip Melexin'in kocasını ıslak odunla dövek mi , ne dersin
Hehehehe bayıldım kısss sizin oranın lafına , jaddede mi diyolar bunuHe , tam benim durumuma uygun , ben de napiiim döndüm eski günlerime , kendimi iyi hissedince de bırakıcam , o kadar içtim de ben bööle bişey yaşamadım yawww
He cicim ööle yapıcam , kendim bırakıcam...Bu arada burnum düzeldi.C vitamini hapı al , günde 2000 mg olacak şekilde iç , hemen toparlarsın.Uğraşma portakalla , mandalinayla
sağol datlumm,sana da afiyet olsun
bayıldım bu işkence yönteminehadi dövelim hadi hadi
Ben odunları küvete bastırdım ıslansın diye
valla yaptığı ayıbın üstü örtülmez.yeni bir operasyon görüyorum ufukta ..gereği düşünüldü diyorum ..parola sersem şafak2
sonra da ayaklarına tuz döküp benim ineğe yalatalımm
onu dayak manyağı yapalım birdycim,haketti
derisini yüzüp temmuz ayında güneş altında da bekletebiliriz
Sersem Şafak1 de anne kutup ayusu içindi di mi
Kısııım ne sadist insanlarmışınız be yawww , oldu olacak bi de gözlerini dağlayalım
Selam kızlar, nasılsınız
Sabah kahvaltım , bugün yumurta yiyemedim peynir, zeytin, ceviz,tereyağlı ince 1 dilim kızarmış ekmek
sağol canım..evet yine boğazım..
2. öğünüm
sabahtan kalan kavurmalı yumurta
1 kase yoğurt
2 parça peynir.
ilaçlar etkisini gösteriyor..beni uyku paklar kısslar..akşama görüşürüz..
çıkarıyim bebemmsersumum arkadasımızı lısteden cıkarır mısın?geldıgınde eklerız tekrar
uyumuşum canım..evet canım mantıklı hem reglsın dınlenmıs olursun bıraz,bende pazardan berı ılk defa bugun yurudum
sersumum yatıştasın demıohh sefan olsun gecmıs te olsun tabisi
sağol canım..Selam kızlar, nasılsınız
40 dk 4km yurudumleylakım sen bugunkı yuruyusunu yaptın mı?
güzel fikir di mi canımTeşekkürler pindistan
Bende çok kızdım ve hala kızgınım.Burada işkence metodlarınızı paylaşmamış olsanız ona okuyacaktım.Bak ne kadar çok arkadaşım var beni seven diye. Ama sağolsun arkadaşlar 2 gün boyu telefonlar susmadı.İlkkez bu kadar çok doğum günümü kutlayan oldu.kendisi de şahit olduğundan Ona birşey dememe gerek kalmadı
en çok bu yöntemi beğendim kendisi çok gıdıklanır.Yoksa ödün kalas pek işe yaramaz.Zahir kendileri bir kalas
Boz Ayu
Kızım sizler varken alimalah bana hiç birşey olmaz.Anladım ben oni
sağol canımSersumum geçmiş olsun canım.Malum regli döneminde insan iyice hassaslaşıyor.Bende hep bu dönemlerde hastalanıyorum,o nedenle Regl yaklaşmadan 1 hafta önce kendimizi korumalıyız.
he ikizim senin ki de çok şirinSersumum benim ineğim nasıl ?Seni kıskandım bende inek yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?