Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eşim nöbetçi..ben de just like haven izleyerekten yeni çaydanlığımda demlediğim ilk çayımı içiyorum..

eşim nöbetçi..ben de just like haven izleyerekten yeni çaydanlığımda demlediğim ilk çayımı içiyorum..

afiyet olsun bebeğem

Arkadaşlar bugünkü menüm. Sabah 2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, 3 tane zeytin. şekersiz çay. Buraya kadar güzelde bugün aparman günüm vardı ne yazıkki kendime dur diyemedim ama akşam yemeği yemiycem acaba açığı kapatır mı bilmiyorum. Yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti.

ne cısslar yedin bakiimm bundan sonra sıkarsın canım..kaçamak yapmazsın.yürüyüş de yaparsan erittin gitti

filmimin adı yanlış olmuş düzeltiimm..just like heaven olcekti..bu da favorilerimden biri..

ne cısslar yedin bakiimm bundan sonra sıkarsın canım..kaçamak yapmazsın.yürüyüş de yaparsan erittin gitti

Önce hafif cıslardan başlayım
Lahana sarma 4 adet, makarnalı börek, cevizli kete,yoğurtlu patates galiba bu kadardı. Kaç gündür hiç kaçamak yapmıyordum inşallah bundan sonra yapmam.

3.öğünüm

2-3 çatal tavuk kavurması
1 parça peynir
1 kase dolusu kaymaklı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…