eşim nöbetçi..ben de just like haven izleyerekten yeni çaydanlığımda demlediğim ilk çayımı içiyorum..
Ooooo herkesler burdaymış , iyi akşamlar güzeller , nasılsınız bakalım?
Sersumcum geçmişe bakamadım , regl+grip kombosuna mı yakalandın gülüm , çok çook geçmişler olsun.Bunun dışında asayiş berkemal mi , herkes afiyette mi?
mide bulantın çok sürdü senin..bi araştır bakalım canım:26:Selam arkadaslar,yemegimi yedim ve hemen yazayim dedim :) Bu arada mide bulantisi devam ediyor sanirim bende intolerans olustu yada vardi yeni kesfediyorum.Yarin doktora gidecegim,bakalim ne diyecek.Ben laktoza karsi oldugunu düsünüyorum,arkadasim bana 3 tane tabletinden verdi yarin kahvaltidan önce onu alip denemeyi düsünüyorum,bakalim ise yarayacak mi?
protein ataginin 2.ögünü:2 yumurta ile kiymali yumurta(yarim ufak kurusogan ve 2 dal maydonozla yaptim,SErsum azinin serbest old. söylemisti),1 kase yogurt ve bir dilim penir.
arada sütlü filtre kahve ictim.
Simdi tek dilegim yarin bu atagin tartiya - olarak yansimasi.Hepinize bol lepptinli vakitler diliyorum.
SerSUM daha iyisindir insallah....
evet canım buranın havası çarptı beni valla -12 derece şuanda hava:26:.evler bile ısınmıyor.Sevindim. Yarın dinlenme fırsatın olsaydı, toparlardın. Allah kuvvet versin. Çok soğuktur tabii orası... Anlaşılan alışana kadar biraz zamana ihtiyacı olacak bünyenin.
regl-tonsilit-faranjit karışımı canımOoooo herkesler burdaymış , iyi akşamlar güzeller , nasılsınız bakalım?
Sersumcum geçmişe bakamadım , regl+grip kombosuna mı yakalandın gülüm , çok çook geçmişler olsun.Bunun dışında asayiş berkemal mi , herkes afiyette mi?
sağol canım..daha iyileri size olsunohhh afiyet olsun.Gülegüle kullan canım
Arkadaşlar ben yarın listeye dahil değilim ama genede ilk kilomu bildirme açısından bildirim yapmalımıyım napçam bilemedim şimdi
Asayiş berkemal birdy. Geleyim de göz kulak olayım bunlara dedim. Yoksa birbirlerini kışkırtıyolar... Abuk isimli, ürkünç planlar yapıyorlar. Başlarına bi iş gelecek diye korkuyorum ben yavv...:18::18:
Asayiş berkemal birdy. Geleyim de göz kulak olayım bunlara dedim. Yoksa birbirlerini kışkırtıyolar... Abuk isimli, ürkünç planlar yapıyorlar. Başlarına bi iş gelecek diye korkuyorum ben yavv...:18::18:
Melexin'in kocasına yapılacaklardan bahsediyosan fikir babası benim o planın bacım , yanlış kişiye şikayet ediyosun
Lakin ben efendi gibi dövelim dedimse de arkadaşlar türlü işkenceler yapmakta bir beis görmediler , n'apalım onlarda işkence etmekten zevk alıyo zaar , hoşgörmek lazım
mide bulantın çok sürdü senin..bi araştır bakalım canım:26:
sağol canım daha iyi gibiyim
evet canım buranın havası çarptı beni valla -12 derece şuanda hava:26:.evler bile ısınmıyor.
arkadaşlar iyi değilsen gelme dediler.bakalım yarın sabah nasıl olucam..ona göre bakıcam artık
regl-tonsilit-faranjit karışımı canımsağol
sağol canım..daha iyileri size olsun
Melexin'in kocasına yapılacaklardan bahsediyosan fikir babası benim o planın bacım , yanlış kişiye şikayet ediyosun
Lakin ben efendi gibi dövelim dedimse de arkadaşlar türlü işkenceler yapmakta bir beis görmediler , n'apalım onlarda işkence etmekten zevk alıyo zaar , hoşgörmek lazım
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-sivasıngulu-15 mart 2013
21-fbmy8785-22 mart 2013
22-dagyolu-29 mart 2013
23-Sadece_Askiim-5 nisan 2013
24-topalpire-12 nisan 2013
kızlar yarın listeyi eddoras yapıcak gözüküyor..ama o epeydir gelmiyor:44::44:..listeye gönüllü var mı
he canım ateş dudakta 3 dene uçuk daha noolsunAmanın bu combo diil trio olmuş , Sersumum çok geçmiş olsun , bademcikten mütevellit ateş de var mı ?
Aboooovvvv... Kendimi alacakaranlık kuşağında gibi hissettim. Koşup yardım istediğim kişi zombi çıktı!
Aboooovvvv... Kendimi alacakaranlık kuşağında gibi hissettim. Koşup yardım istediğim kişi zombi çıktı!
Gönüllü var mı deyince herkes kaçmış
ondan sonreki kişi melexin ama müsaitmi bakalım:44:..hatun da nerdeyse gelmedi daha..kolilere gömüldü zaar ben evde olursam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?