Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bu arada bu cuma benim 2.haftam dolmuş oluyor. Kilo bildirimi yapacak mıyım acaba?
Tamam canım sen bildirim yapacaksın.Haydi bakalım müjdeli haberini bekliyoruz
Teşekkürler canım.

Ya kızlar sizde mesaj yazarken yazıları renklendirdiğiniz şey falan buton olarak mı var yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz? anlamadım gitti ya bende mi çıkmıyor ya da ?

İnan bana bende merak ediyorum.Bende beceremeyenlerdenim

sağol canım..

menüler harika

Kızlar bu arada bu cuma benim 2.haftam dolmuş oluyor. Kilo bildirimi yapacak mıyım acaba?
yapacaksın tabii canım
Teşekkürler canım.

Ya kızlar sizde mesaj yazarken yazıları renklendirdiğiniz şey falan buton olarak mı var yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz? anlamadım gitti ya bende mi çıkmıyor ya da ?

yukarıda alıntı ve cevap yazarken A harfine tıkla renk değiştirmek istediğin yazıyı boya ve A dan renk seç canım bu kadar..

Teşekkürler canım.

Canım , yazıyı yazdıktan sonra yukarıda "A" yazan yeri tıklayıp istediğin rengi tıklıyosun.Yazının başında ve sonunda "color" ibaresi çıkmışsa renklenmiştir.Ben böyle yapıyorum , başka bi yolu daha vardır belki ....

Sersumcum sen ne diyosun bu konuda ?

O Değilde bende öyle birşey yok işte :S sarı kafalar falan tıklanarak ekleyemiyorum ki :S

kızlar ben menu paylaşimi bir iki gün yaptım sonra tekrar yapmaya başlasam beni aranıza alırmısınız karatay usulu besleniyorum burasız olmaz yani

kızlar ben menu paylaşimi bir iki gün yaptım sonra tekrar yapmaya başlasam beni aranıza alırmısınız karatay usulu besleniyorum burasız olmaz yani

2 hafta sırasını bekleyip sonra listeye yine girersin canım..bildirimlerine başlarsanbugün gelmeseydin liste sırasından da çıkarıyordum seni artık gelmeyeceksin diye..

2 hafta sırasını bekleyip sonra listeye yine girersin canım..bildirimlerine başlarsanbugün gelmeseydin liste sırasından da çıkarıyordum seni artık gelmeyeceksin diye..
inş bugunden itibaren yazıyorum aranızda bulunmak gerçekten bni memnun etti kolay gelsin herkeze
menum
ballı sirkeli su 3 kayısı biraz fıstık
sabah 2yumurta 5zeytin biraz peynir ve melemen birazda fıstık yeşil çay
ikindi 1 mısır gevreği (20kalori )1 trabzon hurması 1ceviz 1bardak nescafeli süt
akşam ızgara tavuk salata turşu yoğurt(ketentohumuyla beraber)karnıbahar
1hurma ve incir yeşil çay
2litre su sabah 15 dk akşam 25dk k. bisiklet

geçen hafta 44 bu hafta 44 deyince fark 0 olmuyor mu kuzuummm senin 43 den 44 e çıkışın 2 hafta onu sayma ..1 haftalık hesaplıyoz..toplam farkın +1 yani..

canım sen - ydin de %0 mı yazdı listeci arkadaş..anlamadım:44::44:

başlangıç : 43
geçen hafta : 44
bu hafta : 44
yani son hafta kilomu korumuş gibi gözükmekle beraber başlangıç kilomun üzerindeydim.Mantıken (-) olmam lazım çünkü yemişim eşşek gibi yane Ama kilomu korumuşum gibi %0 oldum , yanlış hatırlamıyosam sen de "yanlış olmuş" gibi bişey yazdın benim bildirimimin altına ama kafam çok fluydu ogün o yüzden tam da emin değilim sen miydin diye ...Yani bence bu tip durumlarda (-) olmalı.

- değil + demek istedin galiba sanursam..kafam iyice karıştı beyaa ramaska yazdıydı sanki diye hatırlıyomben de yazdımdı yanlış diye çünkü ++ değilsin ki..aynısın beyaa..

Son düzenleme:

Ben hatırlıyorum canım Sersum söyledi.Sen yüzdeni + şeklinde göstermiştin.Ona istinaden yazmıştı.Burada 1 haftalık bildirim gözüktüğünden kilonu korumuş göziksende ondan önce ki haftanda yüzden + lıdır.Anladın mı ? ben bile zor anladım

geçen hafta 44 bu hafta 44 deyince fark 0 olmuyor mu kuzuummm senin 43 den 44 e çıkışın 2 hafta onu sayma ..1 haftalık hesaplıyoz..toplam farkın +1 yani..

Eee +1=0 mıdır yani? Sonuçta 43 kiloyken 1 kilo almışsam %2 bilmemkaç eder. Nesi yanlış , niye %0 oldum anlamadım ben.Neyse çok problem diil hatta Allah razı olsun

Eee +1=0 mıdır yani? Sonuçta 43 kiloyken 1 kilo almışsam %2 bilmemkaç eder. Nesi yanlış , niye %0 oldum anlamadım ben.Neyse çok problem diil hatta Allah razı olsun

canım ciğerim kilo bildiriminde geçen hafta ve bu hafta kilo diye yazıyoruz yaaaaaa sen ikisine de 44 yazınca ( hey allahım nasıl bir kilo yazarken bile heyecanlandım) kilonu korumuş gözüküyorsun . )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…