Tamam canım sen bildirim yapacaksın.Haydi bakalım müjdeli haberini bekliyoruzKızlar bu arada bu cuma benim 2.haftam dolmuş oluyor. Kilo bildirimi yapacak mıyım acaba?
Teşekkürler canım.
Ya kızlar sizde mesaj yazarken yazıları renklendirdiğiniz şey falan buton olarak mı var yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz? anlamadım gitti ya bende mi çıkmıyor ya da ?
Tamam canım sen bildirim yapacaksın.Haydi bakalım müjdeli haberini bekliyoruz
İnan bana bende merak ediyorum.Bende beceremeyenlerdenim
sağol canım..Selam hanımlar iki gündür menü bildirimi yapamadım hemen yapayım.
Dün sabah;
3 mil leslie yaptıktan sonra duş sonra kahvaltı
-2 haşlanmış yumurta
-kuruyemiş badem-fındık -ceviz
-şekersiz çay
-peynir ve zeytinim bitmişti yiyemedim
-kuru erik ve kayısı
-1 tane mandalina
-Az yoğurt
Akşam;
-Yoğurt
-Bulgurlu lahana sarması (ama hoşuma gitmedi tadı yengem yapmıstıda :)) az yedim
Dün saat 11 de yattım okulda çok sinir stres oldum uyku bastı hiçbirşey yapmadan uyumusum
Bu sabah;
Spor yok erken okula gittiğim için
-Beyaz peynir
-2 yumurta
-Kuru erik bi kaç tane
-üçlü kuruyemiş
-Şekersiz çay
-1 mandalina
Geldim pazara gittik
Akşam;
-Yumurtalı ıspanak
-Yoğurt
Sonra
-Şekersiz çay ve bi kaç fındık. Saat 8 den önce bitti hepsi
Sersumcum geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.
yapacaksın tabii canımKızlar bu arada bu cuma benim 2.haftam dolmuş oluyor. Kilo bildirimi yapacak mıyım acaba?
Teşekkürler canım.
Ya kızlar sizde mesaj yazarken yazıları renklendirdiğiniz şey falan buton olarak mı var yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz? anlamadım gitti ya bende mi çıkmıyor ya da ?
Teşekkürler canım.
Melexin'den sonra da Oyacımdaymış sıra , Oya sen müsait misin yarın?
He bu arada , geçen hafta çok hastaydım cevap yazamadım ; benim hesaba yanlış demişsiniz ama ben 43 ile başlayıp son iki hafta 44-44 olmuşsam bence bunu %0 olarak hesaplamak yanlış olur çünkü mal gibi başladığım kilonun üstüne çıkmışım.Bu durumda (-) sayılması lazım bence.Sizin yorumunuz nasıldır?
O Değilde bende öyle birşey yok işte :S sarı kafalar falan tıklanarak ekleyemiyorum ki :S
Sersumcum sen ne diyosun bu konuda ?
kızlar ben menu paylaşimi bir iki gün yaptım sonra tekrar yapmaya başlasam beni aranıza alırmısınız karatay usulu besleniyorum burasız olmaz yani
inş bugunden itibaren yazıyorum aranızda bulunmak gerçekten bni memnun etti kolay gelsin herkeze2 hafta sırasını bekleyip sonra listeye yine girersin canım..bildirimlerine başlarsan bugün gelmeseydin liste sırasından da çıkarıyordum seni artık gelmeyeceksin diye..
geçen hafta 44 bu hafta 44 deyince fark 0 olmuyor mu kuzuummmHerkese selam ,
Bildirim yapıp kaçıyorum , ev işi yapmam lazım , ıyğğğğğ iğrençççççç...
rumuz :Birdy
başlangıç tarihi :hatırlayamadım
başlangıç kilo :43 kg
geçen hafta kilo :44 kg
bu hafta kilo :44 kg
fark :+1 (gelsin çantalar , bavullar , valizler )
yüzde : + %2,33
toplam fark :+1 kg
beden :34
spor :maalesef
hedef : 1 haftada yapamam ama 2 hafta sonra başlangıç kiloma dönmek.
Elifezgicim kolay gelsin.
canım sen - ydin de %0 mı yazdı listeci arkadaş..anlamadım:44::44:
​Sersem şafak 2 için yazdığım yazıyı okudun mu ?
başlangıç : 43
geçen hafta : 44
bu hafta : 44
yani son hafta kilomu korumuş gibi gözükmekle beraber başlangıç kilomun üzerindeydim.Mantıken (-) olmam lazım çünkü yemişim eşşek gibi yaneAma kilomu korumuşum gibi %0 oldum , yanlış hatırlamıyosam sen de "yanlış olmuş" gibi bişey yazdın benim bildirimimin altına ama kafam çok fluydu ogün o yüzden tam da emin değilim sen miydin diye ...Yani bence bu tip durumlarda (-) olmalı.
başlangıç : 43
geçen hafta : 44
bu hafta : 44
yani son hafta kilomu korumuş gibi gözükmekle beraber başlangıç kilomun üzerindeydim.Mantıken (-) olmam lazım çünkü yemişim eşşek gibi yaneAma kilomu korumuşum gibi %0 oldum , yanlış hatırlamıyosam sen de "yanlış olmuş" gibi bişey yazdın benim bildirimimin altına ama kafam çok fluydu ogün o yüzden tam da emin değilim sen miydin diye ...Yani bence bu tip durumlarda (-) olmalı.
geçen hafta 44 bu hafta 44 deyince fark 0 olmuyor mu kuzuummmsenin 43 den 44 e çıkışın 2 hafta onu sayma ..1 haftalık hesaplıyoz..toplam farkın +1 yani..
Yok tatlım görmedim , ne zaman yazdın?
- değil + demek istedin galiba sanursam..kafam iyice karıştı beyaaramaska yazdıydı sanki diye hatırlıyom
Eee +1=0 mıdır yani? Sonuçta 43 kiloyken 1 kilo almışsam %2 bilmemkaç eder. Nesi yanlış , niye %0 oldum anlamadım ben.Neyse çok problem diil hatta Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?