6 kilo vermişsin ,gayet güzel ,bir süre kilo vermen durabilir
bunu problem olarak algılama..
dinlenme aşaması oluyor bünyede,öyle düşün
dengeli beslenmeye ve spora devam et
sonra yeniden kilo vermeye başlarsın
tutana kadar hareket ettirme ve dolaba koyma canım.soguga yakın ılık olsun ondan sonra koy.
hazır yogurtlar gıbı kıvamlı olmuyor zaten,bıraz cıvık oluyor ev yogurdu
cnm sabaha kadar beklicemm bakalım sabah koyarım dolaba artıkk bu sefer tutsunn amaa çok heveslendimmm
Hazır sütten mi yaptın ?
Nasıl yaptınn ?
hazır süt değil cnm.
sütü kaynattım biraz ılımasını bekledim azcık parmağını yakacak şekilde olsun dedi annemsonra 1 dolu kaşık yoğurdu başka kapta çırptım içine sütten koydum karıştırıp süte ekledim. sonra üzerini sofra beziyle kapatarak mayalanmaya bıraktım
arkadaşlar yoğurt mayaladım bakalım inşallah tutar bundan önceki ilk denememde başarılı olamamıştım daaa :26::26::26:
Ben bile heveslendim inşallah olur sütün loxandracımm .
ben değil canım idealist33 mayalamış yogurdu
benım de canım çekti vallahhh
bendeki mutasyon olanlara öneriyo dr.lar bu diyeti, özellikle hamileikte.canım bence cana hOca'ya sor..
Bi de pıhtılaşma testinden sonra dr.un dedi mi özellikle buna uygun diyet yapmalısın diye ?
çünkü benim bildiğim her pıhtılaşması olan ona özel diyet yapmıyor..
Tedavi sırasında yada sonrasında iğne oluyormusun yada ilaç vs?
Ben de bu konulardan çok geçtim bilirim deneyimim var cnm
benim bu sorunum olmadığı halde iğne yedim çok kısa süren gebeliğimde..
maşallah canım spor yapmadan çok güzel vermişsinGünaydın,
Bugün karatay diyetine başlayalı 1 ay oldu sabah tartıldım 1 ayda 6 kg vermişim.
Yalnız Cumadan beri kilom değişmemiş neden böyle oldu anlamadım cumartesi balıkla beraber yediğim tahin helvası dışında hiç kaçamak yapmadım. Bakalım Cumaya gidecekmi kilo.
Bayrama kadar 60 kg altına düşmeyi planlıyordum ama olmayacak galiba.
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum masal cm ve ceylincim 5 aydır amabana bi etkisi olmadı ya sadece ödem tutarmış doktorum kesinlikle bi etkisi yok dedei bana bi arkadasım zayıfladı bile biri hiç kilo almadı biri kilo aldı hapa bağlıyord
Ben 2005 yılından beri devamlı doğum kontrol hapı kullanıyorum, sadece hamilelikte ve 1 yıllık emzirme dönemimde bıraktım, onun dışında hep o benimle :) kilo aldırmadı vermeme de engel olmadı şükür ki...
kızlar ben de yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım
Hangisini kullanıyorsun pepeticim ?
Aslında kullanmadan kullananları çok okumuştum ve yan etkisi yok denilecek kadar az diye okumuştum
Direk kilo aldırdığını düşünmüyorum ama iştahımı çok açtı sanırım diyorum ama tamamen psikolojik nedenli de olabilir.
sanırım haşhaş doğal bi tohum olduğundan faydalıdır, yağı fln.
Reçel konusunda haşlanarak, pişirilerek yapıldığından meyveler trans yağlara dönüşüyor.
Yenilmemesi gerekiyor normalde ama tabi kendin bilirsin.
Haşhaş konusunda hiç fikrim yok ..
Tutar canım deneye deneye merak etme. Ben şimdi tereyağımı bile kendim yapıyorum artık içim rahat ediyor bebişlerimin ne yediğini biliyorum
kızlar ben de yıllarca doğum kontrol ilacı kullandım
evet direk kilo aldrımıyo, bende iştah açıyo, özellikle uzun bi aradan sonra ilk kullanışta vücut alışana kadar.
hapına göre değişir kimisi sivilce yaptı bende bıraktım bu yüzden.
kimisi sinir yaptı, regle 3-4 gün kala krizlere giriyodum.. o dönemlerde eşimle kavga ederdik hep
kişiden kişiye değişir elbette ama sonuçta sentetik hormon, kimyasal yani. mutlaka etkiliyo.
sigarayı da bıraktım, ilaçlarla beraber içmemek lazım diye beni en çok o etkiledi.
B12 eksikliği çıktı bende, aylardır onun hapını içiyorum
kilo alma topiklerinde kilo almak için içiyolar onu, ama beni hiç engellemedi..
iştah açmıyo çünkü..
sanırım bünyem hassas ilaçlara karşı, çok etkiliyo beni
sanırım haşhaş doğal bi tohum olduğundan faydalıdır, yağı fln.
yine de sormak lazım ama, haşhaş tatlısız yenmez ki
iyi geceler tontişler
menüm:
SABAH KAHVALTISI:
2yumurta
kıvırcık
maydanoz
domates
ceviz
AKŞAM YEMEĞİ:
fırında patates(TADIMLIK)
bir parça tavuk
Ben de nasıl sinirliyim nasıl gerginim.
Ağlayacak yer arıyorum.
Regl dönemim yeni bitti ilaç etkiliyor belki ama sigara kadar etkilediğine inanmıyorum.
Acayip sinir yapıyor.
Omega3 yatıştırır biraz dedim ama ben de etki yok şu an.
sigara herşeyin sorumlusu aslında, çaresi sabretmek
geçer bikaç haftaya
3 gün oldu bakalım devamı gelecek mi ..
Kasımı bir görebilsek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?