Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkesi manyak ettim Leylakım
hee benim devreler yandı şuanda
Kızım boyum kısa , 43-44-45 aralığı bana anca oluyo yoksa Adile Naşit gibi olurum sanırsam ki

Evet Regl var ama ilaçla aram hiç iyi değil.Ben hep böyle çeke çeke dayanamayacak hale gelene kadar beklerim :2:

Aman Leylakım sende hesap etmeye kalma olursun Ben oldum

yok kıss yazdıklarınızı düşünemeyecek boyuta geldim hesaplamayı nasıl yapayım
geçmiş olsun bebeğem,ilaç al da rahatla meleğim

Ya yok , başıma bin türlü şey gelmesine rağmen bu sixpack tutkum bi nebze azalmadı Sersumum.Önce bu 1 kiloyu vermem lazım sonra hayvan gibi spor yapmaya tekrar başlamam lazım , falan-filan bi ton iş ...Eee sizler doğum yapmışsınız , normal yani kilo almış olmanız.Benim o avantajım var tabe , ben çocuk doğursam uuuuuu kimbilir kaç kilo olurdum valla...

ha şunu bileydin:111::111::111::111:

Kıssslar , verdiğim geçici dumur için özür dilerim.10 dakkaya bişeyiniz kalmaz , tecrübeyle sabit
Melexin , niçün zorluyosun kendini , iç ilacı , rahatla , sonunda içicen nasıl olsa

Kocamdan aldığım son bilgiye göre evimizin tüm eşyasını onun bir arkadaşına verdik (benim fikrim sorulmadı) Neyse " Eee ben mobilyayı istediğim yerden bakayım mı"dedim. "Bak işte kafana göre taksit taksit alırız birşeyler " demesin mi ?Taksit taksit ne demek oluyor biliyor musunuz ? Ben sanırsam ev düzelene kadar yani 1 sene kadar annemdeyim Önce her zaman ki mobilyacımızla anlaşmıştık.Bana çıkardığı fiyat çok geldi.Bende salak kafam bizimkine dedim "çok söylüyor başka yere de bakalım ,hem çok beğenmedim, başka yerler onun fiyatının yarısına veriyor hem de taksit taksit "Demez olaydım.

halledersin sen..benim kas mas düşündüğüm yok hele bi ideal kiloya düşeyim belki sıra ona da gelir

sağol bebem

Kıssslar , verdiğim geçici dumur için özür dilerim.10 dakkaya bişeyiniz kalmaz , tecrübeyle sabit
Melexin , niçün zorluyosun kendini , iç ilacı , rahatla , sonunda içicen nasıl olsa

Doğru diyorsun da ben yine de az bekleyeceğim.İlaçlara güvenmiyorum

Heee bu durumda ev cillop gibi olacak ama siz yer sofrasında yemek yiceksiniz anladığım kadarıyla Çünkü taksit taksit
Sen kızı da al , bize yerleş bacım

yok be kızım niye 1 yıl sürsün madem paraya acımıyor..git beğen al sipariş et getirsinler..o da taksitleri ödesin

sağol bebem

Doğru diyorsun da ben yine de az bekleyeceğim.İlaçlara güvenmiyorum

Hehehe Maçka'da otururken bi komşum vardı benim , öğretmen bi çift , benim yaşlarda.Bunlar ayurveda falan filan gibi şeylere merak sarmıştı.Kızın da ogün başı ağrıyodu , ilaç veriim dedim "yook , bilmem ne kökü kaynatıp içicem , ilaçlar çok zararlı" dedi."İyi" dedim , akşam oldu yattım , uyudum.Gece zil çaldı , açtım kapıyı , bizimki kafaya sarmış tülbenti , gözler pörtlemiş , kapıyı açmamla beraber bana şöyle dedi " İLAÇ" Bu kadar diyebildi çünkü ağrıdan konuşamıyo O geldi aklıma şimdi , ne günlerdi beeeee

Heee bu durumda ev cillop gibi olacak ama siz yer sofrasında yemek yiceksiniz anladığım kadarıyla Çünkü taksit taksit
Sen kızı da al , bize yerleş bacım

yok be kızım niye 1 yıl sürsün madem paraya acımıyor..git beğen al sipariş et getirsinler..o da taksitleri ödesin

durum şöyle bacılarım.(ben her zaman ki gibi anlatamadım ) Şimdik benim koca çok tuhaf biridir. Aslında parası var.( öyle tahmin ediyorum ) Ben dedim ya taksit taksit satanlar var diye, bu ona takılmıştır.Madem taksit öyle alırız durumu.Bu arada bu mevcut parayı bitireceğinden ve de taksitlerde benim üzerime olacağından bende kendimi fazla riske atmak istemeyeceğimdenve de almışken en iyisini en kalitesini almak isteyeceğimden , bekleye bekleye , teker teker alacağım. E bu da baya bir uzun zaman alacak.Yani ben onun. Gibi değilim.Dereyi görmeden paçayı sıvamam

Son düzenleme:

nedir bu kocadan çektiğin çile melexinim
Kız Dışarda sis mi var yoksam benim camlar 1 aydır silinmediğinden bana mı öyle geliyor ?

hımmm..anladım onii.kızım birdynin performansından sonra siyah desen beyaz anlıycam okaa

ne diyom be ya.Adresi özelden atsana Sana Maçka da ki gecelerini aratmayacak bir gece yaşatayım

birdy fabrika ayarlarımı bozduğu için bu yazıyı ancak 3 kere okuyunca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…