Ben hatırlıyorum canım Sersum söyledi.Sen yüzdeni + şeklinde göstermiştin.Ona istinaden yazmıştı.Burada 1 haftalık bildirim gözüktüğünden kilonu korumuş göziksende ondan önce ki haftanda yüzden + lıdır.Anladın mı ? ben bile zor anladım
canım ciğerim kilo bildiriminde geçen hafta ve bu hafta kilo diye yazıyoruz yaaaaaa sen ikisine de 44 yazınca ( hey allahım nasıl bir kiloyazarken bile heyecanlandım) kilonu korumuş gözüküyorsun . )
başlangıç : 43
geçen hafta : 44
bu hafta : 44
yani son hafta kilomu korumuş gibi gözükmekle beraber başlangıç kilomun üzerindeydim.Mantıken (-) olmam lazım çünkü yemişim eşşek gibi yaneAma kilomu korumuşum gibi %0 oldum , yanlış hatırlamıyosam sen de "yanlış olmuş" gibi bişey yazdın benim bildirimimin altına ama kafam çok fluydu ogün o yüzden tam da emin değilim sen miydin diye ...Yani bence bu tip durumlarda (-) olmalı.
ellerin mi titredi kuzuummm..
(-) dediğim negatif başarı anlamında, , yani başarısız olmuşum manasında.Yani bi insan 60 kiloyla başlarsa , 2. hafta 59 kilo olmuşsa , 3. ve 4. hafta 61 kilo olmuşsa bu son hafta 61 kilo olması onun kilosunu koruduğu anlamına mı gelir? Yoksa başlangıçtan beri 1 kilo almıştır , başarısız mı olmuştur?Bunu sormak istedim hayatım...- değil + demek istedin galiba sanursam..kafam iyice karıştı beyaaramaska yazdıydı sanki diye hatırlıyom ben de yazdımdı yanlış diye çünkü ++ değilsin ki..aynısın beyaa..
E hayatım kilo almışım ve vermemişim (+) olacak tabeBen hatırlıyorum canım Sersum söyledi.Sen yüzdeni + şeklinde göstermiştin.Ona istinaden yazmıştı.Burada 1 haftalık bildirim gözüktüğünden kilonu korumuş göziksende ondan önce ki haftanda yüzden + lıdır.Anladın mı ? ben bile zor anladım
Ahanda işte bak yazmışsın.Kızım başlangıç kilosuna bakarsak yaşadık o zaman -8 kg verdim
evet kızım 44 ya ötesi var mı 44Acaba ben o kiloyu kaç yaşımda görmüştüm
hee ben de 7 kilo vermişim %8.235 eder..abowww..böyle mi hesaplasak yoksa beyaa
(-) dediğim negatif başarı anlamında, , yani başarısız olmuşum manasında.Yani bi insan 60 kiloyla başlarsa , 2. hafta 59 kilo olmuşsa , 3. ve 4. hafta 61 kilo olmuşsa bu son hafta 61 kilo olması onun kilosunu koruduğu anlamına mı gelir? Yoksa başlangıçtan beri 1 kilo almıştır , başarısız mı olmuştur?Bunu sormak istedim hayatım...
E hayatım kilo almışım ve vermemişim (+) olacak tabe, senin dediğin gibi olursa biz sadece bu insanın son haftasına bakıyoruz demektir , başlangıç kilosunun üzerine çıkması sorun diildir o vakit , ohhhhh ne iyi beaaaa
Kızlar , bu tip durumlara istinaden konuşuyorum.Yani 43 le başladım , 44 ve 44 oldum , başarılıyım , bu nassı bi matematik? Yani diyete başlama kilosunun üzerine çıkmanın bir ceza puanı olmalıdır bence.Diğer durumlarda zaten okey , haftalık bakıyoruz.Ayrıca böyle değilse biz bildirime niçün başlangıç kilomuzu yazıyoruz kü
evet kızım 44 ya ötesi var mı 44Acaba ben o kiloyu kaç yaşımda görmüştüm
Kızlar çok garnım ağrıyooo
(-) kilo verememiş değil vermiş bravoss anlamında yazıyoz kıss..alamm yareppim..bu mudur yanii..şimdi anladım..sen o nedenle yanlış gözüktün gözüme demek
senin kilon azsa biz napalım kızımmm..ölelim mii.. sen de öyle duruyor yanii müthiş bir kiloya sahip olunca öyle oluyo napalım canım benim ..Allah korusun biz başlangıç kilomuzun üstüne çıkmayalım hiç noolur..
suçun 43 kg olmak bacım..
(-) kilo verememiş değil vermiş bravoss anlamında yazıyoz kıss..alamm yareppim..bu mudur yanii..şimdi anladım..sen o nedenle yanlış gözüktün gözüme demek
senin kilon azsa biz napalım kızımmm..ölelim mii.. sen de öyle duruyor yanii müthiş bir kiloya sahip olunca öyle oluyo napalım canım benim ..Allah korusun biz başlangıç kilomuzun üstüne çıkmayalım hiç noolur..
yaw kıslar - + muhabbetinizden hiçbişey anlamadımgece gece kafam allak bullak oldu
canım bildirim yapma liste yapan arkadaşın kafası karışmasın..sen listeden sonra paylaşırsın bizimle kilonu
Öldürdün beni Kıza bak yahu 44 kilo halen konuşuyor
Kısssım tamam be yawww , mevzu 43-44 meselesi diil , 75 kilo da olabilirdim ben , o diil mesele , başlangıç kilosunun üzerine çıkmaktı mesele.Neyse sorun diil hayatım , boşver
Melexin , bacım , regl ağrısı mı , ağrı kesicin var mı evde cicim?
Evet ReglKısssım tamam be yawww , mevzu 43-44 meselesi diil , 75 kilo da olabilirdim ben , o diil mesele , başlangıç kilosunun üzerine çıkmaktı mesele.Neyse sorun diil hayatım , boşver
Melexin , bacım , regl ağrısı mı , ağrı kesicin var mı evde cicim?
yaw kıslar - + muhabbetinizden hiçbişey anlamadımgece gece kafam allak bullak oldu
Herkesi manyak ettim Leylakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?