birdy fabrika ayarlarımı bozduğu için bu yazıyı ancak 3 kere okuyunca anladım
ne diyom be ya.Adresi özelden atsana Sana Maçka da ki gecelerini aratmayacak bir gece yaşatayım
Uyuma bacım uyumaKız Dışarda sis mi varyoksam benim camlar 1 aydır silinmediğinden bana mı öyle geliyor ?
Kızlar hep benim yüzümden , kendim de anlamamışım Melexin'in olayını ama bi eşyasız dönem sözkonusu galiba
Melexin , adresi atıyorum , gece seni kafanda tülbentle bekliyorum (bkz. Yaprak Dökümü , Hayriye Hanım)
Kızlar hep benim yüzümden , kendim de anlamamışım Melexin'in olayını ama bi eşyasız dönem sözkonusu galiba
Melexin , adresi atıyorum , gece seni kafanda tülbentle bekliyorum (bkz. Yaprak Dökümü , Hayriye Hanım)
oyalı tülbent olsun lütfen..benim kocamın vardır migreni tuttuğunda bağladığı kırmızı ve oyalı
oyalı tülbent olsun lütfen..benim kocamın vardır migreni tuttuğunda bağladığı kırmızı ve oyalı
Kızım bak ben niye anlatma özürlü oldum biliyon mu ? Kocam yüzünden.O da bana birşey anlatacağında aynen böyle anlatıyor.Bir günde 100 tane fikirle karşıma çıkıyor.Ben oluyorumKızlar hep benim yüzümden , kendim de anlamamışım Melexin'in olayını ama bi eşyasız dönem sözkonusu galiba
uleyn amma üşüyorum deyip duruyodum kalorifere bi dokandım buzz..meğer kazan yine arıza yapmış uğraşıyolarmış:26:.boşuna üşümüşüm alaam yareppim klimayı da açmadım
kına gecelerinde kullanılanlardan mı
Alıntı yaptığın zaman yukarıda "word" dosyasında olan ikonlar çıkmıyor mu hayatım? Bold , Font falan filan ....
Kızım bak ben niye anlatma özürlü oldum biliyon mu ? Kocam yüzünden.O da bana birşey anlatacağında aynen böyle anlatıyor.Bir günde 100 tane fikirle karşıma çıkıyor.Ben oluyorum1 haftadır eşyalar üzerine o kadar çok plan yaptı ki beynim dumur oldu.
Evet gece bekle benikapı çalarsa korkma.İlacın son kullanma tarihine bakmadan verme.Nalları dikersem topikte ki herkes üstüne çullanır
Kızım ne bu be hergün kalorifer mi bozulurmuş.Hey Allahım.Bizde bir lojmanda kalıyorduk.O zamanlar 1 hafta kaloriferler bozuldu herkes çil yavrusu gibi dağılmıştı.Bir biz birde karşı komşu kalmıştık lojmandaElektrik sobasıyla 2 aile bir arada koyün koyuna yattıydık
daha az parlağı..mat olandan..
Camların temiz bacım
Kızım bak ben niye anlatma özürlü oldum biliyon mu ? Kocam yüzünden.O da bana birşey anlatacağında aynen böyle anlatıyor.Bir günde 100 tane fikirle karşıma çıkıyor.Ben oluyorum1 haftadır eşyalar üzerine o kadar çok plan yaptı ki beynim dumur oldu.
Evet gece bekle benikapı çalarsa korkma.İlacın son kullanma tarihine bakmadan verme.Nalları dikersem topikte ki herkes üstüne çullanır
Kızım ne bu be hergün kalorifer mi bozulurmuş.Hey Allahım.Bizde bir lojmanda kalıyorduk.O zamanlar 1 hafta kaloriferler bozuldu herkes çil yavrusu gibi dağılmıştı.Bir biz birde karşı komşu kalmıştık lojmandaElektrik sobasıyla 2 aile bir arada koyün koyuna yattıydık
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Sen güzel anlattın da ben önden herkesi manipüle ettiğim için kendim de dahil anlayamadık
Bu arada kızlar , bizim de iki gündür ne ısınma ne de sıcak su var.Şuan saçlarım Ortaçağ İrlanda kadınları gibi (bkz Braveheart) yapış yapış ve yapağı gibi ayrıca da teke gibi kokuyor (yastığa havlu serdim koku bulaşmasın diye) ....Ev soğuk galiba ama hissetmiyorum valla...Kocamda polar var bende kısa kollu T-shirt :44::44::44:
Yo bende öyle birşey çıkmıyor işte :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?