esımın abılerı memleketten geldıler bızden baska kalacak bırıkı yerlerı daha var bebegım o yuzden sık sık bızdeleranneler oyledır yaa sık sık gıdıp rahatsızlık vermek ıstemezler benımkı de oyledır
ıkıncı bolumde hapısten kacırma operasyonu var leylakım. bakalım ne olcek ama melegın kızında var bır numara sevmedım o kızı
aynen canım ezelde suskunlar da cok bomba baslamıstı ortalara dogru sacmalamıslardı
dun aksam ve bazı dıger zamanlarda tam oturuyorum muhabbete gırıyorum soru soruyorum falan derken anıden cıkmak zorunda kalıyorum bu yuzden ozur dılıyorum arkadaslar
karatay patatesi önermiyor senin acıkmana da herhal patates sebep olmuş oyüzden düşük glisemik endeksli yiyecekler yeniliyor ki açlık hissedilmesin hakikaten ben bu diyette çok şükür çok az açlık hissediyorum bazende hiç hissetmiyorum
selamlar...
16 gündür dukan diyeti yapıyorum ve 3 kg. verdim... dukan'ı bilirsiniz,kurallar ağır... daha önce 2 kez sadece birkaç gün karatay diyeti yapmış ve kilo vermeye başlamıştım ama devamını getiremedim..dukan'dan sonra farkettim ki karatay uygulanabilmesi en kolay diyetlerden biriymiş..en azından oturur,çoluğumla çocuğumla yemek yerim! yalnız dukan'la verdiğim 3 kg.ı geri almayı da istemiyorum..içinizde dukan'dan karatay'a dönüş yapan var mı?
evet canım var bi numara ama bakalım,izlersem görürüm artık
bana da öyle geldi
suskunlar süperdi
gururda zaten senaryoda ki karakterini begenmedigi için ayrılmıs
e gurur öldü film bitti
20 dk de bişeyler eksik ama anlayamadım cok etkilemedi beni
melek cok donuk bi karakter yada
tuba öyle oynuyor bilemiyorum
sana da afiyet olsun datlummafıyet olsun bebeemmm
bende 2 zeytın bırkac fındık bol peynırlı muhlama yedım
ıyınıyetlım sersumum melexınım gunaydın kıslarrr
Papişim sersumum meleksinim masumummgünaydıınnnn iyi hafta sonları kızlaarrrrr
Eşimi pazara gönderdim ben evde yeterince yoruluyorum zatenbirazdan yürüyüşe de gitçez
Yaptığım kahvaltıda ne yediğimi yazmam güzzelce yürümem lazım
evı ve mutfagı topladım yemeklerı pısırdım..cayımı ıcıyorum...
ben de dukan yapıp karataya dönen biriyim ve halimden çok memnunum..dukandan sonra zeytin ,baklagil ve bulgur yemek hazine gibi geldi bana..verdiğim kiloları geri almadım zaten çok yavaş kilo veren biriyim arada metabolizmamı harekete geçirmek için 2-3 gün protein yapıp karataya dönüyorum ve bu çok işe yarıyor..tavsiye ederimselamlar...
16 gündür dukan diyeti yapıyorum ve 3 kg. verdim... dukan'ı bilirsiniz,kurallar ağır... daha önce 2 kez sadece birkaç gün karatay diyeti yapmış ve kilo vermeye başlamıştım ama devamını getiremedim..dukan'dan sonra farkettim ki karatay uygulanabilmesi en kolay diyetlerden biriymiş..en azından oturur,çoluğumla çocuğumla yemek yerim! yalnız dukan'la verdiğim 3 kg.ı geri almayı da istemiyorum..içinizde dukan'dan karatay'a dönüş yapan var mı?
Sabah geç saatte klasik karatay kahvaltımı yaptım. Akşama da arkadaşlardayız. Herhalde bugün öğlen yemem.
Ramaska, geç de olsa kızının doğumgününü kutluyorum. Allah nice mutlu yıllar göstersin.
Melexin, sana söylediğim firmanın adı eva değildi. Gece hatırladım:) 13. sokakta ama galiba adı asyaydı. Annemden öğrenir yazarım tekrar.
Kızlar, bu cuma listeyi ben yapıyorum. Herkes çok dikkat etsin bu hafta lütfen. Haftalarca konuşulacak bi liste olsun. Dip rakam alıcam ona göre... Bu hafta ailecek şu kadar kilo vermişiz yazıcam sonuna:)))
evet bendimhımmmm :44::44::44:vardı biri sersum senmiydi gıııı acaba :44:
slm güzellerkahvaltıdan sonra pazara da gittik,yürüyüş yapmış olduk
kahvaltım
salçalı yumurta
pastırma
domates
fıstık
omega 3
aynen ben de yedikten sonra pişman oluyomkahvaltıda dün yaptıgım elmalı turtadan bir dilim yedim
kasarlı omlet bolca cayyyy ve suuuuu
rezilim rezil hem yiyorum bittikten sonra bi pişmanlık cöküyor ki
aksam cok hafif tutarım artık
bugün oglumla 30 dk gangan steyla oynadık ahahaha
offf şu aldıgım 1 kg bu haftada veremezsem
kendimi 6.kattan bıcaklayacagım heeeeeeeee
sana da afiyet olsun datlumm
ben de dukan yapıp karataya dönen biriyim ve halimden çok memnunum..dukandan sonra zeytin ,baklagil ve bulgur yemek hazine gibi geldi bana..verdiğim kiloları geri almadım zaten çok yavaş kilo veren biriyim arada metabolizmamı harekete geçirmek için 2-3 gün protein yapıp karataya dönüyorum ve bu çok işe yarıyor..tavsiye ederim
inşallah canım..
sersum,dukanı ne kadar süre yapıp ne kadar kilo verdin? dukandan sonra hiç ara vermeden mi karatay'a başladın? ne zamandır karatay yapıyorsun ve karatay'la ne kadar verdin?
aynen ben de yedikten sonra pişman oluyom
30 dk bayaa bi kalori harcamışsındır o dansla
pedal cevirmekten daha zevkli
baya bir yoruluyor insan :))
bıçaklıycaksan katın ne önemi var canım9: ama kendini atcaksan 1. katı öneririm
sersum,dukanı ne kadar süre yapıp ne kadar kilo verdin? dukandan sonra hiç ara vermeden mi karatay'a başladın? ne zamandır karatay yapıyorsun ve karatay'la ne kadar verdin?
dukanla 2 ayda 5 kilo verdim sonra bıktım bırakınca 3 kilo geri aldım..1 ay sonrasında karatayı keşfettim aldığım 3 kiloyla beraber 7 kilo verdim karatayla ..ama beni kriter alma çünkü benim metabolizmam çok yavaş..diğer arkadaşlar(normal olanlar) kurallara harfiyen uyarak haftada 1 kilo kadar veriyorlar..
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
işte budur
benene benene ben kendimi 6.kattan bıcalyacagım ahaha
espürük kısss
hayat herseye ragmen coooook güzel vallaha ister zatıf ister şişman ahahha
çok teşekkür arkadaşım...e ben artık yarın geçeyim karatay'aişte tek korkum şu verdiğim 3 kg.'ı geri almaktı,almam inşaallah o halde...karatay'ın kurallarını biliyorum canım..ilk kitabı da var ben de..daha önce iki kez karatay diyeti yaptım ama sadece birkaç günlük...ama şimdi dukan'dan sonra anladım karatay'ın değerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?