Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayyy kimyadan daha da çok nefret ederim

Kızzzzlar sıcak su geldi , ben hemen banyoya....
Öptümmm....

birdy kızz her yerim tutuldu benim ebru ile aynı hareketleri tam da yapamadım bile ara verdimdi bayağı normalldir Dur kendimi yoklayayım bacaklarım titriyor karnım fena sırtıma iyi gelmiş ama
sen de bayağı yapmışsın sporunu

BU DİYETİ çok sevdim. Kahvaltıdan sonra hiç acıkmıyorum. Canım şekerli şeyler istemiyor. Ve 1 haftada 1-1,5kg. ödem attım sanırım. Bu da moral oldu. Sevdiğim her şeyi yiyorum: bol bol zeytin, yumurta, süt, yoğurt, kuru yemiş, tereyeğ, zeytinyağı vb.... Allah razı olsun Canan Hanım'dan.

Bugün yediklerim:

07:30

2 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı tereyağ, 10 zeytin, fındık, fıstıki, badem, açık çay, beyaz peynir, kaşar peyniri.

12:00

1 avuç kuruyemiş, kuru kayısı, şekersiz kahve (öğlen yemeğini beğenmedim, o yüzden bunlarla geçiştirdim.)

16:00

1 kase ev yoğurdu, kuru yemiş

17:00

domatesli patlıcan, ıspanak, yarım muz

18:00

elma çayı

***öğlen yemeği yemeyince öğünler biraz şaştı. protein yemeyince çok acıktım.

20' yürüyüş, 10' dk lık setler halinde toplam 20' eliptik bisiklet, 20' normal bisiklet, yaklaşık 10' yarışçı bisikleti gibi bir şey var o ayakta sürüyorsun 2 set istasyon, 30 normal, 30 yan mekik

Tebrikler

Yarın bende ya yürüyüşe çıkıcam ya da leslie. Kısmet

Hoşgeldin iyiniyetli

Arkadaşlar iki gündür aynı saatlerde tatlı krizi çekmekteyim Bu saatte istesem de yiyemem, gün içerisinde tatlı krizine çözüm bulan var mı

Ben diyete ilk başladığım günden itibaren spora gitmediğim günlerde eve her geldiğimde bugün kesin yürüyeceğim dedim hala başlayamadım Umarım ben de yarın yürürüm hehehehehe

valla bende öyle diyorum ama işte mecbur yapmak lazım hava soguk olunca cıkamıyorum ama evde spor niyetiyle bişeyler yapmaya calısıyorum.

Arkadaşlar iki gündür aynı saatlerde tatlı krizi çekmekteyim Bu saatte istesem de yiyemem, gün içerisinde tatlı krizine çözüm bulan var mı

Sabahları kuru meyve yemeyi dene ya da taze meyve. Benimkini önlüyor. Ama bu saatte aslaaaa . Bu saatlerde bir bardak su al yudum yudum iç iyi geliyor. Ben içiyorum şuan mesela. Tatlı çekmese de. Bol su içmek lazım.

canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler..
.ins.allah herkese cocuklariyla esiyle saglikli mutlu huzurlu bir omur verir.

canim iyi gidiyorsun....kilo vermissin.
sağol canımm hamişim
günaydın canımkızının doğum günü kutlu olsun ramaskacım:124::124::124:sağlıklı,uzun ve mutlu bi ömrü olsun inşallah

böyük kıss böyük

yapmıyorum bebeğem

canım ellerine sağlık

Aksam. 1 tas sürtlü corba. yarim tabak kiymali yesil fasulye. 2 tane gün kurusu kaysi su, Kahve.
Kizlar ben hep düsünuyorum. Genc kisken dua ederdim 55 kg olayim diye.
Karatay diyetine baslamadan 83 kiloydum.
Galiba dua nin dozunu kacirmisim diye düsündüm Rabbim beterinden korusun..
48 kiloydum ben evlenmeden.
hayat iste.

Son düzenleme:

Allahhhhhhh diyorum .Vallahimi kız Burada sarı kafalarla sevinçten çıldırdığımı ne şekilde belli edebilirim bilemiyorum :124::119::124::122::118::121::128::129::116::82:bunların hepsini yaşıyorum Şuan.Yuphiiiii.Kız geceyarısı emlakçı bile açtırırım senin için kız.Tanıdık emlakçılar var.Acil ev lazım desem hemen açarlar Ayyy sevinçten devireceğim tutmayın Ulen beni.Bu arada senin matematiksel çözümlemelerin ile beni bu kadar tuhaf yapmamıştı.Allahım ömrünü uzun etsin.Kız yakın makın diyorduk ama gece size gelirken zorlandıydım.Yakına gelince daha iyiolur.Sabaha karşı 3-5 gelirim artıkın

Alttaki yazıyı tutum canım
sağol canımm hamişim

canım ellerine sağlık

Rica ederim ne demek.Siz yeter ki kurallara uyup , spor yapıp kilo verin şerefsizim hergün size liste yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…