- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Karataycilar slm..
Bugün sabah tek yumurta yedim.
Öğlen yaprak sarma ve ayran.
Sigarayi birakma hapının 12.gunumdeyim ve 2gündür içmiyorum..
Kızlar selam , n'aptınız bakim görüşmeyeli? Kızlar yaaa , gittim hayvan gibi zipor yaptım , geldim , duşa girdim gene sıcak su yok.O kaa sinirim bozuldu ki artık başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya , elimde çorap vardı , çorapları sinirden diyafona attım ama yumuşak ve hafif bi malzeme olduğu için diyafona bişi olmadı.Aklınıza gelebilecek-gelemeyecek ne kadar küfür varsa ( küfür konusunda çok iyiyimdir ) hepsini balkondan bağıra-çağıra boşluğa savurduktan sonra sakinleştimYaaa , çok şey mi istiyorum acaba ? Banyo yapabilmek ne zamandan beridir bu kadar lüx bişey oldu Çıldıriciiim hatta çıldırdımmmm
Oyam , senin hesabına gelince bacım , eğer rakamları yanlış görmediysem (gözlerim hala yaşlı) ; muhtelif dalgalanmalara rağmen asla başlangıç kilonun üstüne çıkmadığından mütevellit tüm dalgalanmaların kardan-zarar ve zarardan-kar şeklinde gerçekleşmiş , dolayısıyle halihazırda kilo vermiş durumdasın bacım.Bakın ne kadar kolay de mi ? Referans noktamı sormuşsun ; başlangıç kilosu diyorum.Evet , böylece iki karanlık noktayı daha günışığına çıkarmış bulunuyorum.Kim korkar matematikten AllasenBu arada gördüm ki bana uyusssss demişsin , hehehehe çok komiğime gitti kısss , anacım ben 1.50 m boyunda bi insanım , yanı kaç kilo oliiimmm , ben mecburum böyle olmaya bacım.Dün de yazdım , yoksa Allah saklasın Adile Naşit gibi olurum , tüm sexapalitem uçar-gider hafazanallah
melexiiiiiin yetiş yine okudum kısss:86::86::86:
:119::119::119::119:
dün yürüdük bugün de oley:119:
birazdan platesimi de yapıcimmm
Yalnız yarın kar soğuk geliyor dedi uzmanlar:26::26: çok soğuk olursa yürüyemem kibakçaz bakalım 6 günmüş soğuk hava:44:
haydi kaçtım ben platese kızlar
salı aksamı 20 dakıka dıye bır dızı basladı ızleyememıstım bıraz once netten ızledım ızleyen var mı kıslar
Maşallah arkadaşlar ben bu topiğin hızına yetişemiyorum. Anladığım kadarıyla yeni başlayanlardan 15 günden önce kilo bildirimi almıyorsunuz. O yüzden ben bildirim yapmadım. bugünkü menüme geçeyim. gerçi artık cumartesi oldu ama neyse Cuma gününün menüsü .
Sabah klasik karatay kahvaltısı
öğle bir kase çorba, avuç içi kadar haşlama et,
ara 1 elma
akşam tavuklu patates, salata ama 2-3 tane patates, 2 tane tavuk baget (Bu diyette patates serbest mi) yalnız neden bilmiyorum sonra çok acıktım. ara ara birer tane beyaz peynir attım ağzıma. Arkadaşlar bu diyeti yaptığımdan beri çok şükür ben çok enerjiğim. Normalde hiç bu kadar hareketli değildim bugün dip köşe evin yarısını temizledim. Yarında nasipse diğer yarısını temizliycem. İnşallah hep böyle olurum çünkü bu benim en büyük şikayetlerimden birisiydi.
Ayrıca kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Darısı bana artık.
esımın abılerı memleketten geldıler bızden baska kalacak bırıkı yerlerı daha var bebegım o yuzden sık sık bızdelerHe Pampişim , manyak ettim herkesi akşam , hele ki Leylakım kendinden geçti yazık
Pampişim sana bu kadar çok kim geliyo be yaww , dost mu , akraba mı , nasıl vakit buluyolar ayrıca?Annemler 5 dakka mesafedeler , biz en sık 15 günde bir görüyoruz birbirimizi hatta bazan bir ayı bulduğu oluyo.İnsanların nasıl bu kadar çok vakti var gezmek için
ıkıncı bolumde hapısten kacırma operasyonu var leylakım. bakalım ne olcek ama melegın kızında var bır numara sevmedım o kızıben izledim ama beğendim mi beğenmedim mi karar veremedim
aynen canım ezelde suskunlar da cok bomba baslamıstı ortalara dogru sacmalamıslardıBacım bu gidişle senin bize gelmen gerekecek.Hamam yakın korkma.Zamanında bir Herkül alaydın , Ocak'ta su kaynatır, dökersin Herkül'e , girersin içine ohhhhhh mis.az bekledin mi Kirlerde kabarırdı. sakalım yok ki sözüm geçsin.Lanetliyiz manetliyiz ama tamteşkül hazırız bu gibi durumlara.Olağanüstü her duruma hazırlıklıyım alimalah .
Offf bacım geç kaldım ve üstüne bende dert okuyorum sanıp sonuna kadar okudum.Sonra bu kız ne anlatıyordu diye bir daha okudum
Eğer beni içeri alsaydı birşey olmazdı.Kapıda öyle boynum bükük kalınca lanetimden orada kaldı sanırım
Vallahi hayranım senin şu spor aşkına
Seyretmeyedimama dinledim.Ben bizim evde biri birşey izlerse bende kulak misafiri oluyorum.Evet değişik bir dizi ama sonunu mahvetmezler inşallah.Çoğu böyle ilginç ve de güzel başlıyor sonradan senaryoyu nereye başlayacaklarını bilemiyorlar .
sabah
pastırnaalı omlet(çemensiz )
çeri maydanoz peynir salatası
4-5 badem
1 gün kurusu
çay çay
Afiyet olsun canım.Tekrardan cimcimeye nice nice güzel yıllar dilerimkizlar gunaydin...
oku oku bitmedi.ne kadar cok kaynatmissiniz.bir daldim cikamadim...
dun aksam guzel gecti.kacamak olarak pasta ve maalesef 1 bardak kola...
bugun ins. gununuz guzel gecer....bir ara tekrar ugrarim ins...
Liste için sabah oturdum pc başına , geleni gideni dürttüm , bir tek Akrep33 ' ü kaçırdım.O da sabah sayfadaydı.Bekledim yazar diye , sonra bir baktım yok olmuşmelexin canim liste icin tesekkurler ellerine saglik....
listede bir hareketlenme var .bu haftayi da gecirdik.evet artik onumuze bakiyoruz...
hadi bakalim hayirlisi.ins.bu hafta herkeste kilo azalisi goruruz...
Olsun canım hepimiz öyleyizesımın abılerı memleketten geldıler bızden baska kalacak bırıkı yerlerı daha var bebegım o yuzden sık sık bızdeleranneler oyledır yaa sık sık gıdıp rahatsızlık vermek ıstemezler benımkı de oyledır
ıkıncı bolumde hapısten kacırma operasyonu var leylakım. bakalım ne olcek ama melegın kızında var bır numara sevmedım o kızı
aynen canım ezelde suskunlar da cok bomba baslamıstı ortalara dogru sacmalamıslardı
dun aksam ve bazı dıger zamanlarda tam oturuyorum muhabbete gırıyorum soru soruyorum falan derken anıden cıkmak zorunda kalıyorum bu yuzden ozur dılıyorum arkadaslar
Tebrikler
Yarın bende ya yürüyüşe çıkıcam ya da leslie. Kısmet
Hoşgeldin iyiniyetli
Afiyet olsun canım.Tekrardan cimcimeye nice nice güzel yıllar dilerim
Liste için sabah oturdum pc başına , geleni gideni dürttüm , bir tek Akrep33 ' ü kaçırdım.O da sabah sayfadaydı.Bekledim yazar diye , sonra bir baktım yok olmuş
Olsun canım hepimiz öyleyizBende bir yandan koli topluyorum, bir yandan yemek yapıyorum, ütü yapıyorum , çamaşır, bulaşık yıkıyorum ..... Yapıyorum yapıyorum ve de hep aynı şeyleri yapıyorum.Arada da sizlere bakıyorum
ıyınıyetlım sersumum melexınım gunaydın kıslarrr
Sizede günaydın fıstıklarPapişim sersumum meleksinim masumummgünaydıınnnn iyi hafta sonları kızlaarrrrr
Eşimi pazara gönderdim ben evde yeterince yoruluyorum zatenbirazdan yürüyüşe de gitçez
Yaptığım kahvaltıda ne yediğimi yazmam güzzelce yürümem lazım
Hepimizin yaptığı işlerHamaratsın vesselam
evı ve mutfagı topladım yemeklerı pısırdım..cayımı ıcıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?