Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah simit yedim aferin bana ! ama erken kalkamadım yumurta yiyemedim sonra da acıktım simit yedim çok pişmanım tam da 1 kilo wermişken

Oyam ben de akşama arkadaşlara gidicimm:18: öğleyin 5-6 fındık yedim bir bardak da süt içtim yeter

Eşime bahçe için minik bi sera yaptırdım homini gırtlak habire yerken iyi hiç elini sürmüyordu kocişimi kandırdım kardan önce hazırlığımı yaptım:112:

Eşime bahçe için minik bi sera yaptırdım homini gırtlak habire yerken iyi hiç elini sürmüyordu kocişimi kandırdım kardan önce hazırlığımı yaptım:112:

merhaba arkadaşım,tickerında verdiğin kilonun tamamını karatayla mı verdin? ve ne kadar zamanda verdin bunu?
ah ben de çok istiyorum bahçeye bir sera..yalnız ben erzurum'dayım...burada çok zor...

Canım ilgine çok teşekkür ederim .Ben netten maskonun sitesine baktım.Gidebilirsem eğer çoğunu dolaşacağım , bakalım kısmet hangisine

yoğurt çorbası
sulu köfte ve pazı sarması bulgurlu(1 taşla 2 kuş vurdum harcı aynı zaten)
pancar salatası
bol normal salata

2. öğünüm yukarıda ki gibi olacak sarmaların pişmesini bekliyom..ha bi de ev turşumdan yiyiceemmm..

işleri biraz kolayladın mı canımcım..kolilerle boğuşma durumun nasıl..annene ne zaman geçicen...Allah yardımcın olsun..

Burada kimse beni tanımıyor ama bir ara gelmiştim bu konuya 2 kilo verip,yokolmuştum nedenmi,çünkü tekrar yemeğe başladım,ama işin komik tarafı 2 kiloyu geri almadım,şimdi tekrar buradayım umarım bu sefer olur

merhaba arkadaşım,tickerında verdiğin kilonun tamamını karatayla mı verdin? ve ne kadar zamanda verdin bunu?
ah ben de çok istiyorum bahçeye bir sera..yalnız ben erzurum'dayım...burada çok zor...

Canım ben karatayla verdim hepsini..
geçen yıl şubat ayından itibaren yaza kadar hiç fazlalığım kalmadı.. Şimdi de kilo almamaya çalışıyorum kilo korumadayım yani

Hala karatay usulü besleniyorum ama arada canımın çektiklerinden de yiyorum
inş. sen de kilolarının hepsinden kurtulursun

burası balıkesir canım her yer sera ama erzurumda zor gerçekten

Evet kızlar eşimle yürüdüm: 11.22-12.40 arası :119::119: Soğuk da değildi hava arada güneşlendik bile:112:

afiyet olsun canım

sana da afiyet olsun bebeemm..balık diye diye canımı çektirdiniz yaww..avcumu yaliiimm barii

sağol bebeğemayyy canın mı çekti yavv yazmayaydım keşke sersumum:105::105:
bense hiç sevmem:120::120:bu sene eşimin zoruyla alışmaya çalışıyorum işte

sağol bebeğemayyy canın mı çekti yavv yazmayaydım keşke sersumum:105::105:
bense hiç sevmem:120::120:bu sene eşimin zoruyla alışmaya çalışıyorum işte

yok bebişim ben balık çok seviyom biliyosun ama bu hafta üşendim alıp yapmaya.. pazartesi alırım datlum yaz tabii.hem avcumu yaladım bişiy olmaz
eşim de hamsi dışında hiç yemiyor ben de ona zorlana yediriyom ama alışıcağını sanmam..

yemekler pişti sofra hazır..kızımı yedirdim eşimi bekliyom..çok acıktım yaww..kalorifer yine arıza yaptı ona gittiler..

ben de alışamıyorum yaaa,midem bulanıyo yedikten sonra.ama napalım faydalı,yiyecez mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…