Sabah geç saatte klasik karatay kahvaltımı yaptım. Akşama da arkadaşlardayız. Herhalde bugün öğlen yemem.
Ramaska, geç de olsa kızının doğumgününü kutluyorum. Allah nice mutlu yıllar göstersin.
Melexin, sana söylediğim firmanın adı eva değildi. Gece hatırladım:) 13. sokakta ama galiba adı asyaydı. Annemden öğrenir yazarım tekrar.
Kızlar, bu cuma listeyi ben yapıyorum. Herkes çok dikkat etsin bu hafta lütfen. Haftalarca konuşulacak bi liste olsun. Dip rakam alıcam ona göre... Bu hafta ailecek şu kadar kilo vermişiz yazıcam sonuna:)))
Eşime bahçe için minik bi sera yaptırdım homini gırtlak habire yerken iyi hiç elini sürmüyordu kocişimi kandırdım kardan önce hazırlığımı yaptım:112:
Sabah geç saatte klasik karatay kahvaltımı yaptım. Akşama da arkadaşlardayız. Herhalde bugün öğlen yemem.
Ramaska, geç de olsa kızının doğumgününü kutluyorum. Allah nice mutlu yıllar göstersin.
Melexin, sana söylediğim firmanın adı eva değildi. Gece hatırladım:) 13. sokakta ama galiba adı asyaydı. Annemden öğrenir yazarım tekrar.
Kızlar, bu cuma listeyi ben yapıyorum. Herkes çok dikkat etsin bu hafta lütfen. Haftalarca konuşulacak bi liste olsun. Dip rakam alıcam ona göre... Bu hafta ailecek şu kadar kilo vermişiz yazıcam sonuna:)))
Evet kızlar eşimle yürüdüm: 11.22-12.40 arası :119::119: Soğuk da değildi hava arada güneşlendik bile:112:
Eşime bahçe için minik bi sera yaptırdım homini gırtlak habire yerken iyi hiç elini sürmüyordu kocişimi kandırdım kardan önce hazırlığımı yaptım:112:
merhaba arkadaşım,tickerında verdiğin kilonun tamamını karatayla mı verdin? ve ne kadar zamanda verdin bunu?
ah ben de çok istiyorum bahçeye bir sera..yalnız ben erzurum'dayım...burada çok zor...
Evet kızlar eşimle yürüdüm: 11.22-12.40 arası :119::119: Soğuk da değildi hava arada güneşlendik bile:112:
afiyet olsun canımyoğurt çorbası
sulu köfte ve pazı sarması bulgurlu(1 taşla 2 kuş vurdum harcı aynı zaten)
pancar salatası
bol normal salata
2. öğünüm yukarıda ki gibi olacak sarmaların pişmesini bekliyom..ha bi de ev turşumdan yiyiceemmm..
afiyet olsun canım
2.öğünüm
2 tane mezgit
3 tane çiğköfte
havuç-turp salatası
sana da afiyet olsun bebeemm..balık diye diye canımı çektirdiniz yaww ..avcumu yaliiimm barii
sağol bebeğemayyy canın mı çekti yavv yazmayaydım keşke sersumum:105::105:
bense hiç sevmem:120::120:bu sene eşimin zoruyla alışmaya çalışıyorum işte
yok bebişim ben balık çok seviyom biliyosunama bu hafta üşendim alıp yapmaya.. pazartesi alırım datlum yaz tabii .hem avcumu yaladım bişiy olmaz
eşim de hamsi dışında hiç yemiyor ben de ona zorlana yediriyom ama alışıcağını sanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?