pampişim ooşgeldin beyaa..benim film başladı avaya girdim iyice beyaa
iyi aksamlar bayanlar,herkese afiyet olsun :) Bugün gec kahvalti ile 2 ögün yaptim
1.Ögün:klasik karatay kahvaltisi,1 hurma,2 kayisi,Omega3
ara:sütlü filtre kahve
2.Ögün:ezogelin corba,6 adet lahana sarma(bulgurlu ve etli ve de incelerdi,onun icin bu kadar yedim :)),kerviz salatasi(Yogurtlu cevizli),normal salata
Amma da cok yemisim sanki(protegin atagindan sonra cok geliyor yediklerim nedense )
suyum 3lt oldu,spor olarak carsiya yürüyerek gidip-geldim.P.tesinden itibaren düzenli yürüyüs ve leslie baslayacak insallah
hepimize bol leptinli saatler diliyorum:)
eemen de trakyalı oldun beyaaa
iyi aksamlar bayanlar,herkese afiyet olsun :) Bugün gec kahvalti ile 2 ögün yaptim
1.Ögün:klasik karatay kahvaltisi,1 hurma,2 kayisi,Omega3
ara:sütlü filtre kahve
2.Ögün:ezogelin corba,6 adet lahana sarma(bulgurlu ve etli ve de incelerdi,onun icin bu kadar yedim :)),kerviz salatasi(Yogurtlu cevizli),normal salata
Amma da cok yemisim sanki(protegin atagindan sonra cok geliyor yediklerim nedense )
suyum 3lt oldu,spor olarak carsiya yürüyerek gidip-geldim.P.tesinden itibaren düzenli yürüyüs ve leslie baslayacak insallah
hepimize bol leptinli saatler diliyorum:)
ee kız oldum beyaa ben 8 yıl çorluda oturdum beyaa
ben de bayılırım
ayy ne güzell,ben çok seviyorum trakya şivesini
papiş geldi
ooşgeldi beyaaa..
pampişim ooşgeldin beyaa..benim film başladı avaya girdim iyice beyaa
sana gelmedıgım gun öldüğüm gundur sozunu kendıme uyarlıyorum sıze gelmedıgım gun yatılı mısafır geldıgı gündür
guzellıkler nasılsınız bakem?
sana gelmedıgım gun öldüğüm gundur sozunu kendıme uyarlıyorum sıze gelmedıgım gun yatılı mısafır geldıgı gündür
guzellıkler nasılsınız bakem?
bende ıyıyım bebısım
iyiyiz papişim sen nasılsınyine mi misafir var kıss
iyiyiz eyyvah eyyvah seyrediyoz beyaa
bende ıyıyım bebısımevet mısafır var kactım sıze geldım
bende ıyıyım bebısımevet mısafır var kactım sıze geldım
ıyı seyırler beyaa
selam arkadaşlar bugün kahvaltıyı çook hafif yaptım demek isterdim ama 2 dilim börek ve 6-7 zeytinle kapattımöğlen yemeğini çok geç yediğim için akşam yemeğiyle bir nevi birleşmiş gibin oldu ama sağlam yaptım mercimek çorbası,iskender,yarım künefe ve epey çay saat 17.00 da yemek bitmişti şimdi acıkır gibi oldum belki ayran neyim içerim bu arada moralim bozuk dün dr gittim dizlerimi muayene etti 50-60 yaşındaki birinin dizleri gibi dedi belimdede sıkıntı var eşime şakaylan karışık sormadan mı aldın dedi eşimin arkadaşı olduğu için bozulamadım bile neyse bisürü hareket verdi esnetme hareketi buzla dize masaj falan filan artık mecburen düzenli spor yapacağım inşallah düzelirim
haklisin SERSUMCUM ösledim cok,hem de kabizlik yapti senin dedigin gibi ama carsambaya kadar veremezsem kilo bildirimi öncesi yine yapmak istiyorum,sakincasi yoktur sizler icin dimi?afiyet olsun canım..benimde proteinden sonra çok geliyor çeşitler ..ama insan çok özlüyor di mi protein günlerinde zeytini sebzeyi sulu yemekleri
afiyet olsun canım,güzel menü olmuş
haklisin SERSUMCUM ösledim cok,hem de kabizlik yapti senin dedigin gibi ama carsambaya kadar veremezsem kilo bildirimi öncesi yine yapmak istiyorum,sakincasi yoktur sizler icin dimi?
yediklerin için
dizlerin için de geçmiş olsun canım..iyi ki fazla kilolu değilsin..kilo dizlerin 1 numaralı düşmanı ..egzersizler çok işe yarıyor düzenli yapmaya çalış canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?