yanlışlıkla olmuş gerçekten verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bunların bi kısmını internetten araştırmıştım omega3ler konusunda kafam karışık olmazsa olmaz bişeymi bu dukanın yulaf kepeği gibi misal yoksa tercihe bağlımı olması olmaması ne değiştiriyo
yanlışlıkla olmuş gerçekten verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bunların bi kısmını internetten araştırmıştım omega3ler konusunda kafam karışık olmazsa olmaz bişeymi bu dukanın yulaf kepeği gibi misal yoksa tercihe bağlımı olması olmaması ne değiştiriyo
olmazsa olmaz değil canım ama kilo vermeye faydası var..kullanmayan arkadaşlarımız da var..ben mesela çoğunlukla içmeyi unutuyorum.ama içersen daha iyi olur tabii
öncelikle aramıza hoşgeldin
omega 3 olmazsa olmaz diye bişey yok bence.ama vücudun için,sağlığın için alsan iyi olur..ama tabi zayıflamaya da etkisi yok değil
karatay diyetine 1 ay oldu başlayalı 69.900 kg dan 66 kg geldim.ama son 2 haftadır pek veremedim başlangıçta ii gitti.acaba neden olabilir.birde canan hoca günde iki kere wc diyor ben 2günde bir çıkabiliyorum kabızlık yok normal mi sizce?
ben çıkıyorum kızlar,herkese iyi geceler bol bol leptinler:124::124::124:
Selam hanımlar. Bugün ilk defa gelebiliyorum.
Misafirlerim vardı ve zaten geç kalkmıştım.
Kahvaltı 15:00 de anca bitti.
-2 yumurta
-5-6 zeytin
-beyaz peynir
-biraz badem ve fındık
-şekersiz çay
-misafirlere kardeşimin yaptığı mercimek çorbasından bir tabak.canım çok çekti
Akşam 19:30 da bitti
-bol bol fasülye salatası
-az yoğurt
-bir tabak mercimek çorbası
Spor bugün kaldı. Ders çalışmaya çalışıyorum misafirler gittikten sonra
Biraz önce fasülyeyi çok kaçırmışım sanırım maden suyu içtim. Ders çalışmaya çalışıyorum işte. Sabah erken kalkacağım. Pazartesi günkü sınava hazırlanmam lazım..
Sizler nasılsınız. Kim var kim yok pek bakamadım. iyisinizdir inşallah..
kocişim yeni geldiadamın heryeri simsiyah olmuş..mazot kokuyor..dirrek duşa gitti..bakalım arınabilecek mi..
ben çıkıyorum kızlar,herkese iyi geceler bol bol leptinler:124::124::124:
iyiyiz canım sağol..mercimek çorbası serbest canım .afiyet olsun
sersum da kaçar kısslarr..herkese iyi geceler bol leptinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?