Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olmazsa olmaz değil canım ama kilo vermeye faydası var..kullanmayan arkadaşlarımız da var..ben mesela çoğunlukla içmeyi unutuyorum.ama içersen daha iyi olur tabii

öncelikle aramıza hoşgeldin

omega 3 olmazsa olmaz diye bişey yok bence.ama vücudun için,sağlığın için alsan iyi olur..ama tabi zayıflamaya da etkisi yok değil

karatay diyetine 1 ay oldu başlayalı 69.900 kg dan 66 kg geldim.ama son 2 haftadır pek veremedim başlangıçta ii gitti.acaba neden olabilir.birde canan hoca günde iki kere wc diyor ben 2günde bir çıkabiliyorum kabızlık yok normal mi sizce?

olmazsa olmaz değil canım ama kilo vermeye faydası var..kullanmayan arkadaşlarımız da var..ben mesela çoğunlukla içmeyi unutuyorum.ama içersen daha iyi olur tabii

öncelikle aramıza hoşgeldin

omega 3 olmazsa olmaz diye bişey yok bence.ama vücudun için,sağlığın için alsan iyi olur..ama tabi zayıflamaya da etkisi yok değil

teşekkür ederim kızlar alalım madem denemekte kullanmakta yarar var kolaylıklar ver iyi geceler diliyorum

hoşgeldin1 ayda 4 kg vermişsin bence bu süper1-2 hafta duraksamalar olabilir,bu normal bişey.yürüyüşü bitki çaylarını vs arttırırsan gitmeye devam edecektir mutlaka

2 b.limonlu su bir incir ve t.hurması ceviz
sabah 2yumurta 5zeytin peynir marul çeviz (1çay bardaği toplam)
ikindi 2mısır gevreği bir avuç çerez yeşil çay
akşam kıyma salata yoğurt
bir meyve 2 dilim portakal
bugun su içemedim fazla sabah 15 dk k.bisiklet

kocişim yeni geldi adamın heryeri simsiyah olmuş..mazot kokuyor..dirrek duşa gitti..bakalım arınabilecek mi..

Selam hanımlar. Bugün ilk defa gelebiliyorum.
Misafirlerim vardı ve zaten geç kalkmıştım.
Kahvaltı 15:00 de anca bitti.
-2 yumurta
-5-6 zeytin
-beyaz peynir
-biraz badem ve fındık
-şekersiz çay
-misafirlere kardeşimin yaptığı mercimek çorbasından bir tabak.canım çok çekti

Akşam 19:30 da bitti
-bol bol fasülye salatası
-az yoğurt
-bir tabak mercimek çorbası

Spor bugün kaldı. Ders çalışmaya çalışıyorum misafirler gittikten sonra
Biraz önce fasülyeyi çok kaçırmışım sanırım maden suyu içtim. Ders çalışmaya çalışıyorum işte. Sabah erken kalkacağım. Pazartesi günkü sınava hazırlanmam lazım..

Sizler nasılsınız. Kim var kim yok pek bakamadım. iyisinizdir inşallah..

iyiyiz canım sağol..mercimek çorbası serbest canım.afiyet olsun

sersum da kaçar kısslarr..herkese iyi geceler bol leptinler...

Okuya okuya geldim valla uzun yoldan gelmiş gibi yoruldum. Bu omega 3 kısmını ben kaçırmışım sanırım, bunu kullandığımızda zayıflamaya etkisi oluyor mu bende sipirulina almayı düşünüyordum. Onun yerine omega 3 alayım o zaman.
Bugünkü menüm Sabah 2 tane kk yumurta,
Domates, salatalık, biraz beyaz peynir yalnız peynirim biraz tuzlu, artık alışverişte tuzsuzunu alıcam.
öğle : Patlıcan yemeği,1 tane tavuk baget, yoğurt
akşam mercimek çorbası, bulgurlu, yoğurtlu kabak, salata,
sonrasında şekersiz çay. Çayı çok seven ben karnım çok fazla doymadığı için artık çok içemiyorum.
arada 2 tane elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…