Canım Sersumum ,baktım leylakla ikiniz kalmışsınız.Canlarım , dert ortaklarım benimişleri biraz kolayladın mı canımcım..kolilerle boğuşma durumun nasıl..annene ne zaman geçicen...Allah yardımcın olsun..
yemekler pişti sofra hazır..kızımı yedirdim eşimi bekliyom ..çok acıktım yaww. .kalorifer yine arıza yaptı ona gittiler..
Canım Sersumum ,baktım leylakla ikiniz kalmışsınız.Canlarım , dert ortaklarım benimArtık bugün beyin kanaması geçirmeme ramak kaldı diyebilirim.O kadar yoğun bir gün geçirdim ki, Şuan yazarken bile ellerim titriyor. Ben anneme büyük ihtimalle yarın akşam geçebileceğim.Sabah mobilyaları almaya gelecekler.Mimar gelecek ( onunla ne yapacağımı hala bilmiyorum, kocam bir diyor taş , Fayans seçmeye gideceğiz , sonra vazgeçiyor " sen niye geleceksin ki ,katoloğa bakarsın seçersin " diyor.Bugün ayrıca kaynanatöre de çok sinirlendim.Biliyorsun burada çok anlatmak istemiyorum ama sizlere anlatınca da bir nebze rahatlıyorum.Dediğim gibi sizler benim dert ortağım oldunuz.Sizleri çok seviyorum.Yarın akşama topiğe giremesem de (çok çok yorulmuş olma ihtimalim büyük olduğundan ) ondan sonra ki günler oldukça rahatlayacağım inşallah.
Bu kalorifer senden çok beni deli etmeye başladı aaaaaaBuradan iyi bir kalorifeci bulup uçakla yollayasım geliyor
Canım Sersumum ,baktım leylakla ikiniz kalmışsınız.Canlarım , dert ortaklarım benimArtık bugün beyin kanaması geçirmeme ramak kaldı diyebilirim.O kadar yoğun bir gün geçirdim ki, Şuan yazarken bile ellerim titriyor. Ben anneme büyük ihtimalle yarın akşam geçebileceğim.Sabah mobilyaları almaya gelecekler.Mimar gelecek ( onunla ne yapacağımı hala bilmiyorum, kocam bir diyor taş , Fayans seçmeye gideceğiz , sonra vazgeçiyor " sen niye geleceksin ki ,katoloğa bakarsın seçersin " diyor.Bugün ayrıca kaynanatöre de çok sinirlendim.Biliyorsun burada çok anlatmak istemiyorum ama sizlere anlatınca da bir nebze rahatlıyorum.Dediğim gibi sizler benim dert ortağım oldunuz.Sizleri çok seviyorum.Yarın akşama topiğe giremesem de (çok çok yorulmuş olma ihtimalim büyük olduğundan ) ondan sonra ki günler oldukça rahatlayacağım inşallah.
Bu kalorifer senden çok beni deli etmeye başladı aaaaaaBuradan iyi bir kalorifeci bulup uçakla yollayasım geliyor
üzüldüm yaa canım..keşke elimizden dertleşmekten fazla birşey gelebilse ..sabır sabır diyorum ..umarım sonuç istediğin gibi olur ..işin zor bebişim..
ah bu kalorifer işçiler çalışıyor adamcığım da başlarında bu saat oldu gelemedi..
ben de erken rezervasyon tatillere bakıyordum..dalmışım leylakla pampiş gitmiş..kocişim gelene kadar otel seçeyim barii..
Allah sana sabır ve metanet versin canım..öpüyorum bol bol..annene selam
Canım buradan denemiş miydin ? http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
baktım sen çıkmışsın ben de çıkayım dedim
tatil mibirden yazın gelmesini çok istedim sersumum
denedim yini yapamadım çok beceriksizimmmm
evet canım yaa e.s turda %40 indirim var çok uygun valla ona bakıyorum biz mecbur ağustosta gidicez bari uygun bi tatil yapalım diyorum..Ahhh yaz gibisi varmııı
hakkınız bebişim,ohhh ağustos gelsin miss gibi tatilinizi yapın ne güzel
nereye yapıştırıyorum bunu..yaptım ama:26::26::26::26:
nereye yapıştırıyorum bunu..yaptım ama:26::26::26::26:
kızlar selam geçen yaz dukanla 12 kilo kadar vermiştim ama bırakınca 5 kilo geri aldım şimdi karataya başlamak istemiyorum vermek istediğim aldıklarımla beraber tabi bi 12-13 kilo daha var pazartesi sporada başlıcam kardio+plates umarım faydasını görürüm sıkıntımsa şu omega 3ler falan almak zorundamıyız biz bunları kitapları henüz almadım cahilliğime verin)))
ohhh oldu çok teşekkür ederim sersumm
sonrasında karataya başlamak istemiyorum yazmışsın ama sanırım yanlışlıkla yazdın
hoşgeldin ben de bir dukan zedeyim ve sana karatayı tavsiye ederim..özlediğin tüm tatlara burada kavuşacaksın
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?