Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Eki Görüntüle 596089

kızlarrrss cumaya hepimiz böyle tartılalım rekor kırarız alimallah

Hah işte! Hepimiz böyle tartılalım. Bayıldım bu işe:) İyi bulmuşsun sersumum

Oyam ben de akşama arkadaşlara gidicimm:18: öğleyin 5-6 fındık yedim bir bardak da süt içtim yeter

Ben et haşlama ve 8-10 yaprak sarma ile atlattım. Yalnız yemek 20:00 yi buldu. Sen naptın iyiniyetlim?

Canım beni düşündüğün için tesekkurederim.
Sig birakma hapı kullandığıdan beri korunmaya geçtik.
Hapimin bitmesine 14gün kaldı, inşallah sonra temiz bir anne olarak 3.bebeğe devam..

Plan program tamam. Önce sigara bırakılacak, sonra çocuk yapılacak yani:))) Allah gönlünüze göre versin canım.

Karatayda sucuklu kaşarlı kahvaltı var ki zaten... Yanında zeytin, peynir, 2 yumurta, domates, salatalık da var. Sadece ekmek yok. Onun yerine de kuruyemiş yedin mi tamamdır.

Allah kuvvet versin canım sana... Ama yapılınca çok güzel olacak, eminim. Bu arada o dediğim firmanın adı asya mobilyaymış. Anneme sordum.

Birdy, bugün seni görmedim sanki... İyi misin? Çarpıntın falan kalmadı değil mi ilacı bırakınca? Hipoglisemi yi unutturdu bu çarpıntı...

Sersum, sen nasıl oldun canım? Aksilik olacak ya, kaloriferde yanmıyormuş. Klima yetiyor mu bari?

Canımcım , daha yeni açabildim pc yi.Sabahtan beri bi yoğunluk oldu ama çok bereketli geçti benim için.Çarpıntılarım geçti Oyacım ama ilaç beni ne pis etkilemişse ilacı bıraktıktan sonraki 1 hafta boyunca da devam etti.Yılbaşından bu yana çok iyiyim , hayata döndüm valla Hipoglisemi iyi gidiyo.Kocam bana şeker ölçüm cihazı almış sağolsun.Şuana kadar sorun yok.Hipoglisemik olduğumdan yana şüphelerim var.Önümüzdeki hafta kendime şeker yükleme testi yapıcam evde Sen nasılsın bu arada?Geçmişe bakamadım.Senin kilo değişimi soruna cevap yazdımıdı bacım

Kızlar kızlar , saat 00.34 olmuş , anca geldim.Sabah 07.00 kalkış , 12.00'ye kadar temizlik harekatı ve akabinde 37 olmaca , yemek yapmaca , manikür-pedikür yapmaca , banyo yapmaca , zipora gitmece , ziporda kocamın bi arkadaşını görmece , onları akşam yemeğine davet etmece , ziporu bitirip eve gelip duş almaca , sofrayı hazırlamaca , 23.30'a kadar misafirlerle laklak yapmaca (baba-oğul geldiler , kutsal ruh yoktu ) , ortalığı toparlamaca ve bunları size yazmaca , hala hiç yorgun hissetmemece ve yoğurt-peynir (Sersumcum senin için de yedim bacım)-ekmek yemece ...

Sabah. 1 yumutra 1 kasik cökelek. 3 tane siyah kaysi, 10 siyah zeytin. 1 avuc badem.

Ögle. kücük bir tabak kavrlulmus kiyma.
1 tane kirmizi biber.

Aksam. Kadinlar matinesi. Ohhh valla iyi geldi.
Süper eglendim. 80 km uzaga gittim ama. Az önce geldim.
2 pet su, 2 bardak kahve, bir döner, karisik salata. Ekmegini yemedim dönerin.

1.5 küçük kase kısır ve 1 poğaça ile atlattım canımcım kurabiye ve kabak tatlısı da vardı yemedim. Akşam 8 i geçmişti ama saat
Sen iyi atlatmışsın bence canım

Ben iyiyim. Kilo değişimim için "at bacım kendini camdan aşağı, kaç tur yaptın 77-83 arası" dememişsin ya... "Hala başlangıç kilondan aşağı ve de başarılısın" demişsin ya... Moral oldu:))

Arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz. 11de evden çıkacağız. Ama ben çok acıktım yavvv... Napsam bilmiyorum ki... Açık büfeymiş. Hiç sevmem. Serpme kahvaltı severim ben. Açık büfede gidip gidip geliyosun, sinir oluyorum. PÖF!

Öğledensonra görüşürüz artık canlarım.

günaydın kızlar
efenim,bu sabah sucuklu kaşarlı tostumu yedim,bal de yedim,hatta bir de tatlı..veeee... şu dakika itibariyle başlıyorum İNŞAALLAH karatay diyetine... hani uzun süre yiyemeyeceğim,stoklayayım dedim
bir sorum olacak...omega 3 hangi marka önerirsiniz? içinde kesinlikle omega 6 olmaması gerekiyormuş ama direkt marka adı verirseniz bulmam daha kolay olacak
ha bu arada dukan'dan döndüğümü söylemiştim..yulaf kepeğim var hala ve kahvaltıda bir dilim yulaf kepeğinden ekmek yemeyi düşünüyorum..kilo vermede sıkıntı çıkarırsa ben de diyetimden çıkarırım..ama sorun olmazsa devam ederim

Canım bayılırım kahvaltıya afiyet olsun

Süpersin

Ohhhh bana da lazım öyle bi eglence düğünüme dicem artık

Zaten yiyeceklerin belli deert etme bence

Bende düşünüyorum ama işte ne zaman nasip olur Allah bilir
Diyetimizde ekmek yok canım. kilo koruma döneminde azcık arada o da diye biliyorum ben.
Kolay gelsin inşallah

Kahvaltım şu dakikalar itibariyle bitti
-2 yumurta tereyagında pişti ve yendi
-2 zeytin
-az beyaz peynir
-8-10 fındık
-2 kupa şekersiz çay
-1 kuru kaysı ve kuru erik
-1 küçük yerli muz ve 1 küçük elma

herkese iyi pazarlar kıssslarkahvaltı ve bi ton ütü yapıldı ve birdy gibi kıvamına gelindi

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
peynir
zeytin
2-3 çatal patates kızartması:26::26:
fıstık
omega 3

Canım çarpıntılarının geçmesine sevindim, bende 2 gündür sabahları kötü oluyorum, içim eziliyor çok fena kahvaltıdan önce, acaba şekerim mi düşüyor benimde, mideme kramp giriyor sanki, yemeği de zorla yiyorum sırf yemiş olmak için

Maşallah canım bir güne ne kadar çok iş sığdırmışsın

1.5 küçük kase kısır ve 1 poğaça ile atlattım canımcım kurabiye ve kabak tatlısı da vardı yemedim. Akşam 8 i geçmişti ama saat
Sen iyi atlatmışsın bence canım

Canım sen de iyi atlatmışın bence, öğlende de pek birşey yememiştin

Afiyet olsun oyacım

Canım paylaşım için teşekkürler.Güzel bir yazı olmuş ama kilo verememe sebepleri tamamen kendinden kaynaklanıyor, Karatay dan değil

Sevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr

Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:

Hepinize iyi pazarlar olsun

Sabah kahvaltım

Pastırmalı(ev yapımı) yumurta yarım avuç içi kadar, az peynir ve zeytin, çeyrek dilim kızarmış zeytinyağlı ekmek,yarım portakal,1 kuru kayısı, birkaç ceviz ve badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…