Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yavlum , senin geçirdiğin trawmaları başkası geçirse 243 kg falan olmuştu herhalde ama sen sonuçta başladığın kilonun altında kalmayı başarmışsın.Hiiiiiç takma kafana valla Kahvaltıda sen ne gidip-gelicen , ver tabağını arkadaşlarından birine doldurup getirsin :52
Afiyet olsunnnn
Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaa Kahvaltı da güzelmiş bu arada , afiyet olsun
Ficansım geçmiş olsun canımcım.Sabah kalktığında mı yoksa kahvaltıdan 2-3 saat sonra mı oluyo o iç ezilmeleri?
Sevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr

Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:
Yer de yutarım ben onun o güzel aklını annesi
Ficansım sana da afiyet olsun cicim
Doğru hatirliyorsun canim sağolasın
Arkadaşlar çok eksiğim var yardımcı olursaniz çok makbule geçer
Asbelove , konuya vakıf değilim , o yüzden bişey sorucam çünkü cidden merak ettim ; Senin borcun olan Yasin'i başkası niye okuyo?

tebrikler canım aynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza

Sersumum ben o gece yıkanınca bende enerji patlaması oldu galiba anacım
Sizin de kalorifer hallolmuş , gözün aydın , hava nasıl , kar başladı mı ?
Senin kızının da o güzel aklını yerim yutarım ben

Sana da afiyet olsun cicim

zupper olmuş o vakit..

kar arada atıştırıyor kalorifer çok şükür yanıyor..

sağol bebeemm

türkiye geneli okulda yapılan deneme sınavı canım sömestri tatiline kadar 1 tane daha var.

sağol canım..

Özdebir sınavı mı? Adı ne yahu bu sınavın? Bizimkiler haftaya töder sınavına girecekmiş. Başka da bilmiyorum. Allaaam ilgisiz anne gibi hissettim kendimi...

tebrikler canım aynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza

senin kızını da tebrik ediyorum sersumummaşallah kızlarınız çok akıllıböyle devam etsin başarıları

Allah razı olsun canim sagolasin

benim regl tam bitmediği için yarın okuycam canım,aklımda

ohh ne güzel,afiyet olsun bebeğem

Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaa Kahvaltı da güzelmiş bu arada , afiyet olsun

sağol birdymmm
şekerim kadınların çilesi bu
her gün ev işi yapmak zorunda olup ve de böyle olmak zorundayız

Hoşgeldin birdy dünkü enerji patlaman devam ediyor gibi enerjiksin maşallah..
Hoşbulduk tatlım Yok yaa nerdeeee , bugün de kalktım 11.00 de ve alışveriş dışında hiçbişey yapmadım , kafa tatili verdim kendime bugün , yaşasın tembellik

Özdebir sınavı mı? Adı ne yahu bu sınavın? Bizimkiler haftaya töder sınavına girecekmiş. Başka da bilmiyorum. Allaaam ilgisiz anne gibi hissettim kendimi...

dört renkmiş canım bizimkisi..izmirde hep tudeme giriyordu ama burada tudem yok:26:..sanırım yakın zamanlarda yapılıyor..iyiniyetlimin kızınınki de farklı olabilir:44::44:..ben de kızımdan öğreniyom canım merak etme ilgi aynı

Hoşbulduk tatlım Yok yaa nerdeeee , bugün de kalktım 11.00 de ve alışveriş dışında hiçbişey yapmadım , kafa tatili verdim kendime bugün , yaşasın tembellik

ben 9 da kalktım ders çalışmak için daha erken kalksam daha iyiydi ama bunada şükür. Sınavlarım bitince tembellik yapabilcem inşallah..Kafa tatili iyidir. Bak keyfine. Birazdan arkadaşa gidicem ders çalışmaya kafam böyle olcak dönüşte

Son düzenleme:

Ne çok iş var leyn evde , uyuz oluyorum valla.Bi de abi , ev içinde yaşarken kulübe gibi , temizlerken de sanki 18 odalı malikane gibi geliyo bana.Bitmiyo bi türlü

Sana da afiyet olsun cicim

O nasıl bir enerji patlamasıymış yavvv... Gözlerimi belerte belerte okudum

Bu arada kahvaltı için önerini gitmeden okuyaydım iyiydi. Neyse, benim tabak belliydi zaten. 1 defada doldurdum. Küçük oğluma da masadakilerden gösterdim. Zaten herkes masada ortaya koymak için deyip deyip bi kıyamet şey almış gelmiş. (15 kişi falandık) Ben bi daha gitmedim.

Aklıma ne geldi... Eşimle tatile gittiğimiz bir yazdı. Açık büfe... Gidip gidip geliyoruz. En son tabakları alıp masaya doğru yanaştığımızda bir baktık ki, masa boş tabak dolu... Utandık oraya oturmaya, başka masaya geçmiştik:))) O zamandan belliymiş ne olacağımız

oldu mu yani ...

Olmuş olmuş... Güle güle kullan. E, şimdi bi de avatar patlatırsın sen

oldu kıss görmüyon mu

sağol canım..inşallah seninde bebişin olur büyür sen de yaşarsın bu mutlulukları

amin canım inşallah

Ne çok iş var leyn evde , uyuz oluyorum valla.Bi de abi , ev içinde yaşarken kulübe gibi , temizlerken de sanki 18 odalı malikane gibi geliyo bana.Bitmiyo bi türlü

aynen ya,otururken küçük bile geliyo bazen ama temizlerken iş bitmiyobir de belki taşınırız diye işleri de saldım bu ara,eğer tayin çıkmazsa nin ağa babası olurum yeminle temizlik yapmaktan

oldu kıss görmüyon mu

sağol canım..inşallah seninde bebişin olur büyür sen de yaşarsın bu mutlulukları

oldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmis Benim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…