Yavlum , senin geçirdiğin trawmaları başkası geçirse 243 kg falan olmuştu herhalde ama sen sonuçta başladığın kilonun altında kalmayı başarmışsın.Hiiiiiç takma kafana vallaBen iyiyim. Kilo değişimim için "at bacım kendini camdan aşağı, kaç tur yaptın 77-83 arası" dememişsin ya... "Hala başlangıç kilondan aşağı ve de başarılısın" demişsin ya... Moral oldu:))
Arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz. 11de evden çıkacağız. Ama ben çok acıktım yavvv... Napsam bilmiyorum ki... Açık büfeymiş. Hiç sevmem. Serpme kahvaltı severim ben. Açık büfede gidip gidip geliyosun, sinir oluyorum. PÖF!
Öğledensonra görüşürüz artık canlarım.
Afiyet olsunnnnKahvaltım şu dakikalar itibariyle bitti
-2 yumurta tereyagında pişti ve yendi
-2 zeytin
-az beyaz peynir
-8-10 fındık
-2 kupa şekersiz çay
-1 kuru kaysı ve kuru erik
-1 küçük yerli muz ve 1 küçük elma
Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaaherkese iyi pazarlar kıssslarkahvaltı ve bi ton ütü yapıldı ve birdy gibi kıvamına gelindi
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
pastırma
peynir
zeytin
2-3 çatal patates kızartması:26::26:
fıstık
omega 3
Ficansım geçmiş olsun canımcım.Sabah kalktığında mı yoksa kahvaltıdan 2-3 saat sonra mı oluyo o iç ezilmeleri?Canım çarpıntılarının geçmesine sevindim, bende 2 gündür sabahları kötü oluyorum, içim eziliyor çok fena kahvaltıdan önce, acaba şekerim mi düşüyor benimde, mideme kramp giriyor sanki, yemeği de zorla yiyorum sırf yemiş olmak için
Maşallah canım bir güne ne kadar çok iş sığdırmışsın
Canım sen de iyi atlatmışın bence, öğlende de pek birşey yememiştin
Afiyet olsun oyacım
Canım paylaşım için teşekkürler.Güzel bir yazı olmuş ama kilo verememe sebepleri tamamen kendinden kaynaklanıyor, Karatay dan değil
Yer de yutarım ben onun o güzel aklını annesiSevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr
Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:
Ficansım sana da afiyet olsun cicimHepinize iyi pazarlar olsun
Sabah kahvaltım
Pastırmalı(ev yapımı) yumurta yarım avuç içi kadar, az peynir ve zeytin, çeyrek dilim kızarmış zeytinyağlı ekmek,yarım portakal,1 kuru kayısı, birkaç ceviz ve badem
Asbelove , konuya vakıf değilim , o yüzden bişey sorucam çünkü cidden merak ettim ; Senin borcun olan Yasin'i başkası niye okuyo?Doğru hatirliyorsun canim sağolasın
Arkadaşlar çok eksiğim var yardımcı olursaniz çok makbule geçer
he kızz böyle tartılalım..
bugün daha iyiyim canım sağol..yedek kazanı devreye soktular canım neyse üşümüyoruz. [/COLORg]
kız ben seni sıcak suyu görünce küvette uyuyakalmıştır dediydim..ne çok iş yapmışsın maşallah.benim içinde yediğin için sağol bebeem ..afiyet olsun..
üçlemeyi tamamlayamamışsınız
ben de serpme severim canım kahvaltıtıafiyet olsun
m.rincap 500mg alabilirsin canım hem fiyatı da uygunyulaf kepeği kilo vermeni yavaşlatır canım hergün yememelisin bence.
çok güzel anlatmış aradaki farkları ve dukanın bize ne kadar fransız kaldığını.katılmadığım tek nokta kurallara uyan karatayda hiç sıkılmadan kilo veriyor okaa
böyle devam edelim canım..bence engüzeli bu
tebrikler canımaynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza
türkiye geneli okulda yapılan deneme sınavı canım sömestri tatiline kadar 1 tane daha var.Nerenin yaptığı sınavdı bu sersum? Bak ben kaçırmışım. Girmedi benim kız.
Yalnız kızlar süper.Annelr de öyle tabii Maşallah.
sabah kocişimin tereyağlı yımırta kokusuna uyandım..sağolsun kahvaltıyı hazırlamışş bana sürpriz yapmışlar kızımda öperek uyandırdı
sabah
tereyağlı omlet
çeri maydanoz
peynir zeytin
ceviz badem ve antep fıstığı karışımı
Sersumum ben o gece yıkanınca bende enerji patlaması oldu galiba anacım
Sizin de kalorifer hallolmuş , gözün aydın , hava nasıl , kar başladı mı ?
Senin kızının da o güzel aklını yerim yutarım ben
türkiye geneli okulda yapılan deneme sınavı canım sömestri tatiline kadar 1 tane daha var.
sağol canım..
tebriks bravoss...
tebrikler canımaynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza
Allah razı olsun canim sagolasin
sabah kocişimin tereyağlı yımırta kokusuna uyandım..sağolsun kahvaltıyı hazırlamışş bana sürpriz yapmışlar kızımda öperek uyandırdı
sabah
tereyağlı omlet
çeri maydanoz
peynir zeytin
ceviz badem ve antep fıstığı karışımı
Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaaKahvaltı da güzelmiş bu arada , afiyet olsun
Hoşbulduk tatlımHoşgeldin birdy dünkü enerji patlaman devam ediyor gibi enerjiksin maşallah..
Özdebir sınavı mı? Adı ne yahu bu sınavın? Bizimkiler haftaya töder sınavına girecekmiş. Başka da bilmiyorum. Allaaam ilgisiz anne gibi hissettim kendimi...
Hoşbulduk tatlımYok yaa nerdeeee , bugün de kalktım 11.00 de ve alışveriş dışında hiçbişey yapmadım , kafa tatili verdim kendime bugün , yaşasın tembellik
oldu kıss görmüyon muoldu mu yani ...
senin kızını da tebrik ediyorum sersumummaşallah kızlarınız çok akıllı böyle devam etsin başarıları
ohh ne güzel,afiyet olsun bebeğem
senin kızını da tebrik ediyorum sersumummaşallah kızlarınız çok akıllı böyle devam etsin başarıları
benim regl tam bitmediği için yarın okuycam canım,aklımda
ohh ne güzel,afiyet olsun bebeğem
sağol birdymmm
şekerim kadınların çilesi buher gün ev işi yapmak zorunda olup ve de böyle olmak zorundayız
Sana da afiyet olsun cicim
oldu mu yani ...
oldu kıss görmüyon mu
sağol canım..inşallah seninde bebişin olur büyür sen de yaşarsın bu mutlulukları
Ne çok iş var leyn evde , uyuz oluyorum valla.Bi de abi , ev içinde yaşarken kulübe gibi , temizlerken de sanki 18 odalı malikane gibi geliyo bana.Bitmiyo bi türlü
oldu kıss görmüyon mu
sağol canım..inşallah seninde bebişin olur büyür sen de yaşarsın bu mutlulukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?