Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tünaydin herkese,iyi pazarlar....

kahvaltimi ettim:2 kayisi k. yumurta,peynir,7 zeytin,1 avuc ceviz,2 hurma,1 dilim portakal,2 parca muz,Omega3

arada kahve icerim kesin,aksama ise etli kuru fasulye olacak,yaninda yogurt ve salata ile

Sersum ben de aynen senin yaptigin gibi yaptim,karataya bagli kalarak proteini tükettim,light veya az yagli degildi tükettiklerim,2 ögün yaptim,4-5 saate kesinlikle uydum,sadece Omegalarimi almamistim.Ah kilo verebilsem hic ugrasamam ama veremedigim icin destek olsun istiyorum,bakalim...Sagol canim

Doğru hatirliyorsun canim sağolasın
Arkadaşlar çok eksiğim var yardımcı olursaniz çok makbule geçer

İyi geceler bol leptinler..

Hah işte! Hepimiz böyle tartılalım. Bayıldım bu işe:) İyi bulmuşsun sersumum

Sersum, sen nasıl oldun canım? Aksilik olacak ya, kaloriferde yanmıyormuş. Klima yetiyor mu bari?
he kızz böyle tartılalım..

bugün daha iyiyim canım sağol.. yedek kazanı devreye soktular canım neyse üşümüyoruz.

kız ben seni sıcak suyu görünce küvette uyuyakalmıştır dediydim..ne çok iş yapmışsın maşallah.benim içinde yediğin için sağol bebeem..afiyet olsun..

üçlemeyi tamamlayamamışsınız

1.5 küçük kase kısır ve 1 poğaça ile atlattım canımcım kurabiye ve kabak tatlısı da vardı yemedim. Akşam 8 i geçmişti ama saat
Sen iyi atlatmışsın bence canım

ben de serpme severim canım kahvaltıtı afiyet olsun
m.rincap 500mg alabilirsin canım hem fiyatı da uygunyulaf kepeği kilo vermeni yavaşlatır canım hergün yememelisin bence.
çok güzel anlatmış aradaki farkları ve dukanın bize ne kadar fransız kaldığını.katılmadığım tek nokta kurallara uyan karatayda hiç sıkılmadan kilo veriyor okaa

böyle devam edelim canım..bence engüzeli bu

Sevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr

Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:
tebrikler canım aynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza

Son düzenleme:
ohh nekaa güzel eğlenmişsin canım yarasın
Canım paylaşım için teşekkürler.Güzel bir yazı olmuş ama kilo verememe sebepleri tamamen kendinden kaynaklanıyor, Karatay dan değil
aynen katılıyorum canım
Doğru hatirliyorsun canim sağolasın
Arkadaşlar çok eksiğim var yardımcı olursaniz çok makbule geçer
canım dün benimde reglim bitti türkçesinden 1 tane okudum Allah kabul etsin

sabah kocişimin tereyağlı yımırta kokusuna uyandım..sağolsun kahvaltıyı hazırlamışş bana sürpriz yapmışlar kızımda öperek uyandırdı

sabah

tereyağlı omlet
çeri maydanoz
peynir zeytin
ceviz badem ve antep fıstığı karışımı

ticker deneme 123...

canım ben dün arkadaşa ticker yapması için yazı paylaşmıştım sen de dene istersen o başardı

canım adım adım yazayım bir dene bakalım yapabilecek misin..
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar.. kilo ve boy sana göre olacak tabiisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…