Sevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr
Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:
Afiyet olsun. haftasonu birşey olmaz bende iki tane meyve yedim
Paylaşayım istedim kızım deneme sınavında okul 1. si ve ilçe 1.si oldu :119::119::119::119:
tünaydin herkese,iyi pazarlar....ben her hafta 2 gün yapıyorum canım..ama karataya uyarlıyorum..öyle yağsız falan yemiyorum..yoğurt peynir hepsini tam yağlı yiyorum hocamızın dediği gibi..öğün aralarına ve akşam yememe kuralına da uyunca karatayımı da bozmamış oluyorum. sen kendin metabolizmanın durumuna göre ayarlarsın canım..kilo verebiliyorsan eziyetin anlamı yok
arkadaşlar bir arkadaş yasin duası için yazı yazmıştı ben 2 gün önce okudum inşallah kabul olmuştur bildireceğim demiştim ancak fırsat buldum :) asbelove du arkadaşın adı galiba ama yanılıyorda olabilirim
İyi geceler bol leptinler..
he kızz böyle tartılalım..Hah işte! Hepimiz böyle tartılalım. Bayıldım bu işe:) İyi bulmuşsun sersumum
Sersum, sen nasıl oldun canım? Aksilik olacak ya, kaloriferde yanmıyormuş. Klima yetiyor mu bari?
kız ben seni sıcak suyu görünce küvette uyuyakalmıştır dediydimKızlar kızlar , saat 00.34 olmuş , anca geldim.Sabah 07.00 kalkış , 12.00'ye kadar temizlik harekatı ve akabinde 37 olmaca , yemek yapmaca , manikür-pedikür yapmaca , banyo yapmaca , zipora gitmece , ziporda kocamın bi arkadaşını görmece , onları akşam yemeğine davet etmece , ziporu bitirip eve gelip duş almaca , sofrayı hazırlamaca , 23.30'a kadar misafirlerle laklak yapmaca (baba-oğul geldiler , kutsal ruh yoktu) , ortalığı toparlamaca ve bunları size yazmaca , hala hiç yorgun hissetmemece ve yoğurt-peynir (Sersumcum senin için de yedim bacım)-ekmek yemece ...
1.5 küçük kase kısır ve 1 poğaça ile atlattım canımcım kurabiye ve kabak tatlısı da vardı yemedim. Akşam 8 i geçmişti ama saat
Sen iyi atlatmışsın bence canım
ben de serpme severim canım kahvaltıtıBen iyiyim. Kilo değişimim için "at bacım kendini camdan aşağı, kaç tur yaptın 77-83 arası" dememişsin ya... "Hala başlangıç kilondan aşağı ve de başarılısın" demişsin ya... Moral oldu:))
Arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz. 11de evden çıkacağız. Ama ben çok acıktım yavvv... Napsam bilmiyorum ki... Açık büfeymiş. Hiç sevmem. Serpme kahvaltı severim ben. Açık büfede gidip gidip geliyosun, sinir oluyorum. PÖF!
Öğledensonra görüşürüz artık canlarım.
m.rincap 500mg alabilirsin canım hem fiyatı da uygungünaydın kızlar
efenim,bu sabah sucuklu kaşarlı tostumu yedim,bal de yedim,hatta bir de tatlı..veeee... şu dakika itibariyle başlıyorum İNŞAALLAH karatay diyetine... hani uzun süre yiyemeyeceğim,stoklayayım dedim
bir sorum olacak...omega 3 hangi marka önerirsiniz? içinde kesinlikle omega 6 olmaması gerekiyormuş ama direkt marka adı verirseniz bulmam daha kolay olacak
ha bu arada dukan'dan döndüğümü söylemiştim..yulaf kepeğim var hala ve kahvaltıda bir dilim yulaf kepeğinden ekmek yemeyi düşünüyorum..kilo vermede sıkıntı çıkarırsa ben de diyetimden çıkarırım..ama sorun olmazsa devam ederim
çok güzel anlatmış aradaki farkları ve dukanın bize ne kadar fransız kaldığını.
tünaydin herkese,iyi pazarlar....
kahvaltimi ettim:2 kayisi k. yumurta,peynir,7 zeytin,1 avuc ceviz,2 hurma,1 dilim portakal,2 parca muz,Omega3
arada kahve icerim kesin,aksama ise etli kuru fasulye olacak,yaninda yogurt ve salata ile
Sersum ben de aynen senin yaptigin gibi yaptim,karataya bagli kalarak proteini tükettim,light veya az yagli degildi tükettiklerim,2 ögün yaptim,4-5 saate kesinlikle uydum,sadece Omegalarimi almamistim.Ah kilo verebilsem hic ugrasamam ama veremedigim icin destek olsun istiyorum,bakalim...Sagol canim
tebrikler canımSevinçleri ve hüzünleri paylaşıyoruz ya burada kıslllaarrr
tebrikler canımaynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza
tebrikler canımaynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza
ohh nekaa güzel eğlenmişsin canım yarasınSabah. 1 yumutra 1 kasik cökelek. 3 tane siyah kaysi, 10 siyah zeytin. 1 avuc badem.
Ögle. kücük bir tabak kavrlulmus kiyma.
1 tane kirmizi biber.
Aksam. Kadinlar matinesi. Ohhh valla iyi geldi.
Süper eglendim. 80 km uzaga gittim ama. Az önce geldim.
2 pet su, 2 bardak kahve, bir döner, karisik salata. Ekmegini yemedim dönerin.
aynen katılıyorum canımCanım paylaşım için teşekkürler.Güzel bir yazı olmuş ama kilo verememe sebepleri tamamen kendinden kaynaklanıyor, Karatay dan değil
canım dün benimde reglim bitti türkçesinden 1 tane okudum Allah kabul etsinDoğru hatirliyorsun canim sağolasın
Arkadaşlar çok eksiğim var yardımcı olursaniz çok makbule geçer
ohh nekaa güzel eğlenmişsin canım yarasın
aynen katılıyorum canım
canım dün benimde reglim bitti türkçesinden 1 tane okudum Allah kabul etsin
ticker deneme 123...
Sersum ticker i hazirliyorum,nereyi kopyalayacagimi birkez daha yazar misin?olmadi bir türlü,sagol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?