Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim bu benim borcum degil niyetim 500kişi 500yasin okuyoruz bebis niyetim icin Allah razı olsun arkadaslarda okuyarak bana destek veriyorlar

Ne çok iş var leyn evde , uyuz oluyorum valla.Bi de abi , ev içinde yaşarken kulübe gibi , temizlerken de sanki 18 odalı malikane gibi geliyo bana.Bitmiyo bi türlü
ayynen jhon vayynen yanee.temizle temizle bitmiyorr..ben de tatili bekliyorum büyük temizlik için 2 hafta var..kesin 37 olurum.

ben yazın öyleydim canım biliyorsun..taşınma moduna girince insan evden soğuyor resmen

Bir an kendimi kötü hissetmiştim:)))

oldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmis Benim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem

Kiloları yazarken virgülle değil de noktayla yaz(60,8 değil 60.8) Sanırım o zaman oluyordu.

Sağol canim Allah razı olsunnnn

oldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmis Benim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem
birdaha yapıver kıss..arya nokta koyucaksın ama virgül değil
Bir an kendimi kötü hissetmiştim:)))

Kiloları yazarken virgülle değil de noktayla yaz(60,8 değil 60.8) Sanırım o zaman oluyordu.

hissetme hissetme
sen de yazmışın zaten noktayı koymuşun

virgül değil de nokta kullanarak yazmalısın
ben yazın öyleydim canım biliyorsun..taşınma moduna girince insan evden soğuyor resmen

ayneen canım ya,evden çok soğudum

Sağol canim Allah razı olsunnnn

sen de sağol canım

kısslar ben kaçıyom ..eşim film ayarlamış onu seyredicez..sonra gelir anlatırım..

Yaaa açık büfeli tatilde özellikle ilk gün tam bi saldırı oluyo , bizim de öyleydi hep.Sonraki günler biraz daha makul yeniyo , sizi çok iyi anlıyorum , kainatta yalnız değilsiniz
Yapma yapma , o tayin kesin çıkacak Ne zamandı atamalar?

130 oldu canim Sagolun hepinizden Allah razı olsun ailelerimiz durumumuzu bilmiyor o yuzden sadece sizlerin yardımlarıyla topluyorum
Asbelove , inşallah senin de tez vakitte nurtopu gibi bir bebeğin olur...Durumunuzu bilmiyorum ama tedaviyle ilgili bi çalışmanız oldu mu , yoksa herşey normal de bebek mi henüz gelmek istemiyo?

Ben de gidip yemeği yapayım. Sonra da kızım için alışverişe gideceğiz. Küçük oğlumu babasına bırakıcaz. 2 saat süre verdi bize. Kızım mırın kırın etti ama babası en fazla 2 saat bakabilirim dedi. Bana Palladium yolları gözükür. Ay, nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Ya Allah bismillah diyerek gidiyorum... İnşallah bişeyler beğenir...

sağol canımcım
türkiye geneli okulda yapılan deneme sınavı canım sömestri tatiline kadar 1 tane daha var.

sağol canım..
Canım bizim okul zambakın denemelerine katılıyor isteyen okullar ayda bir bu sınava giriyor.. Sen mebin denemesini diyorsun sanırım bu cuma olcek bizimkiler oni:112:
Ben kızımın çok yorulmamasını istediğim için onu dersaneye göndermedim ama dersane sınalarına da sokuyorum ne kaa deneme o kaa başarı:112: bugün de buradaki bi dersanenin sınavına katıldı. Yine aynı dersanenin haftaya sınavı var tablet hediye edeceklermiş bizimki habire çalışıyo kıss bide mışını sıksa süpper olcek az çalışıp bööle oluyo
Özdebir sınavı mı? Adı ne yahu bu sınavın? Bizimkiler haftaya töder sınavına girecekmiş. Başka da bilmiyorum. Allaaam ilgisiz anne gibi hissettim kendimi...
Nerde sınav varsa hepsine sok kızını Oyam bol deneme olsun
Canım tebrik ediyorum kızını ve tabiiki seni, başarıları hep böyle devam etsin inşallah
sağol ficansım
dimi ama

tebrik ediyorum kızını iyiniyetlimbaşarıları daim olsun böyle inşallah
İnşallah canımcım sağol leylakım
ne güzel,gurur verici...masallah kizina iyiniyetli,tebrik ediyorum
evet gerçekten de iyi geldi bu başarı bize canım kızım da çok sevindi sağol
Maşallah kızına. Hem kızını, hem de seni kutluyorum. Başarıları daim olsun.
sağol bidenem inşallah hepimizinkilerin başarıları daim olur
tebrikler canım aynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza

canım kutlarım ben de kızını öptüm ona söööle

merhaba arkadaşlar ben eşimde bu diyete başladık 2.5 ay oldu eşim 11 kilo ben 6 kilo verdim gerçekten sağlıklı bir diyet ama ben tatlı kaçamaklarını birtürlü bırakamadım, eğer bıraksaydım sanırırm daha fazla kilo verirdim

Son düzenleme:
Asbelove , inşallah senin de tez vakitte nurtopu gibi bir bebeğin olur...Durumunuzu bilmiyorum ama tedaviyle ilgili bi çalışmanız oldu mu , yoksa herşey normal de bebek mi henüz gelmek istemiyo?

Inşallah canim inşallah tedavi surecindeyiz rapor almak icin uğraşıyoruz sizin de desteklerinizle dualarinizla kavusacagim inşallah bebegime inşallah Rabbim dualarimizi kabul eder inşallah

internette ben de okumuştum en çok rağbet gören bir bu diyet bir de dukan ama Türk halkına en uygun diyet olarak bunu tavsiye edenler var.

çok beğendim diyet menüsünü ..ben de yapacağım ..kilo fazlası olarak 3 kilo fazlam var ..onu da veremiyorum aylardır..belki bu programla verebilirim..inşallah..verilen kilolar tekrar alınmasın.....

Sabahları kuru meyve yemeyi dene ya da taze meyve. Benimkini önlüyor. Ama bu saatte aslaaaa . Bu saatlerde bir bardak su al yudum yudum iç iyi geliyor. Ben içiyorum şuan mesela. Tatlı çekmese de. Bol su içmek lazım.

Canım tavsiye için teşekkür ederim. Su şişem elimde dolanıyorum :)

Dün bildirim yapamadım hemen yapayım :)

Kahvaltı yok Muz

Öğle : peynir zeytin domates
Ara: Bir avuç badem, fındık
Akşam : Hamsi buğulama, bol salata

Bugün

Kahvaltı yok
Öğle: 2 avuç badem, fındık, portakal
Akşam: Kurutulmuş fasülye pişirmiş babam :) onu yedim, bir de peynirli yumurta yaptım, pastırma yedim abuuu yedim de yedim

Yapma yapma , o tayin kesin çıkacak Ne zamandı atamalar?

bu hafta içi belli olacak canıminşallah olur yoksa bu kaa ümitlenmişken depresyona girmem an meselesi

Ben de brokoli aldı Leylakım , akşam balığın yanına (sen çok seversin ) haşlıcam.Brokoliyi senin , balığı da Sersum için yiyim bari

balık mı:120::120:zaten sevmem,üstelik daha dün yemişken hiç de canım çekmedişaka bi yana size afiyet olsun bebeğembrokoliye bayılırım ama hatta 1 tabak yedim az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…