Yavlum , senin geçirdiğin trawmaları başkası geçirse 243 kg falan olmuştu herhalde ama sen sonuçta başladığın kilonun altında kalmayı başarmışsın.Hiiiiiç takma kafana vallaKahvaltıda sen ne gidip-gelicen , ver tabağını arkadaşlarından birine doldurup getirsin :52
Afiyet olsunnnn
Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaaKahvaltı da güzelmiş bu arada , afiyet olsun
Ficansım geçmiş olsun canımcım.Sabah kalktığında mı yoksa kahvaltıdan 2-3 saat sonra mı oluyo o iç ezilmeleri?
Yer de yutarım ben onun o güzel aklını annesi
Ficansım sana da afiyet olsun cicim
Asbelove , konuya vakıf değilim , o yüzden bişey sorucam çünkü cidden merak ettim ; Senin borcun olan Yasin'i başkası niye okuyo?
Sersumum ben o gece yıkanınca bende enerji patlaması oldu galiba anacım
Sizin de kalorifer hallolmuş , gözün aydın , hava nasıl , kar başladı mı ?
Senin kızının da o güzel aklını yerim yutarım ben
ayynen jhon vayynen yanee.temizle temizle bitmiyorrNe çok iş var leyn evde , uyuz oluyorum valla.Bi de abi , ev içinde yaşarken kulübe gibi , temizlerken de sanki 18 odalı malikane gibi geliyo bana.Bitmiyo bi türlü
amin canım inşallah
aynen ya,otururken küçük bile geliyo bazen ama temizlerken iş bitmiyobir de belki taşınırız diye işleri de saldım bu ara,eğer tayin çıkmazsa nin ağa babası olurum yeminle temizlik yapmaktan
dört renkmiş canım bizimkisi..izmirde hep tudeme giriyordu ama burada tudem yok:26:..sanırım yakın zamanlarda yapılıyor..iyiniyetlimin kızınınki de farklı olabilir:44::44:..ben de kızımdan öğreniyom canım merak etme ilgi aynı
oldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmisBenim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem
senin kızını da tebrik ediyorum sersumummaşallah kızlarınız çok akıllı böyle devam etsin başarıları
benim regl tam bitmediği için yarın okuycam canım,aklımda
ohh ne güzel,afiyet olsun bebeğem
sağol birdymmm
şekerim kadınların çilesi buher gün ev işi yapmak zorunda olup ve de böyle olmak zorundayız
Canim bu benim borcum degil niyetim 500kişi 500yasin okuyoruz bebis niyetim icin Allah razı olsun arkadaslarda okuyarak bana destek veriyorlar
birdaha yapıver kıss..arya nokta koyucaksın ama virgül değiloldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmisBenim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem
Bir an kendimi kötü hissetmiştim:)))
Kiloları yazarken virgülle değil de noktayla yaz(60,8 değil 60.8) Sanırım o zaman oluyordu.
oldu da kilo yanlis olmus,ben 60,8 yazmistim,o kendi kafasina göre 60 yapmisBenim bu hafta 800gr vermem lazim yani...1 ayda veremedigim 1 haftada nasil vereceksem
ben yazın öyleydim canım biliyorsun..taşınma moduna girince insan evden soğuyor resmen
Sağol canim Allah razı olsunnnn
Kaç tane oldu? .
kısslar ben kaçıyom..eşim film ayarlamış onu seyredicez. .sonra gelir anlatırım..
Yaaa açık büfeli tatilde özellikle ilk gün tam bi saldırı oluyo , bizim de öyleydi hep.Sonraki günler biraz daha makul yeniyo , sizi çok iyi anlıyorum , kainatta yalnız değilsinizO nasıl bir enerji patlamasıymış yavvv... Gözlerimi belerte belerte okudum
Bu arada kahvaltı için önerini gitmeden okuyaydım iyiydi. Neyse, benim tabak belliydi zaten. 1 defada doldurdum. Küçük oğluma da masadakilerden gösterdim. Zaten herkes masada ortaya koymak için deyip deyip bi kıyamet şey almış gelmiş. (15 kişi falandık) Ben bi daha gitmedim.
Aklıma ne geldi... Eşimle tatile gittiğimiz bir yazdı. Açık büfe... Gidip gidip geliyoruz. En son tabakları alıp masaya doğru yanaştığımızda bir baktık ki, masa boş tabak dolu... Utandık oraya oturmaya, başka masaya geçmiştik:))) O zamandan belliymiş ne olacağımız
Olmuş olmuş... Güle güle kullan. E, şimdi bi de avatar patlatırsın sen
Yapma yapma , o tayin kesin çıkacak
amin canım inşallah
aynen ya,otururken küçük bile geliyo bazen ama temizlerken iş bitmiyobir de belki taşınırız diye işleri de saldım bu ara,eğer tayin çıkmazsa nin ağa babası olurum yeminle temizlik yapmaktan
Asbelove , inşallah senin de tez vakitte nurtopu gibi bir bebeğin olur...Durumunuzu bilmiyorum ama tedaviyle ilgili bi çalışmanız oldu mu , yoksa herşey normal de bebek mi henüz gelmek istemiyo?130 oldu canim Sagolun hepinizden Allah razı olsun ailelerimiz durumumuzu bilmiyor o yuzden sadece sizlerin yardımlarıyla topluyorum
iyi seyirler bebeğem,ben de gidiyim brokolimi haşlayayım
sağol canımcımYavlum , senin geçirdiğin trawmaları başkası geçirse 243 kg falan olmuştu herhalde ama sen sonuçta başladığın kilonun altında kalmayı başarmışsın.Hiiiiiç takma kafana vallaKahvaltıda sen ne gidip-gelicen , ver tabağını arkadaşlarından birine doldurup getirsin :52
Afiyet olsunnnn
Abi biz bu 37' olmaktan ne zaman kurtulucaz yaaaKahvaltı da güzelmiş bu arada , afiyet olsun
Ficansım geçmiş olsun canımcım.Sabah kalktığında mı yoksa kahvaltıdan 2-3 saat sonra mı oluyo o iç ezilmeleri?
Yer de yutarım ben onun o güzel aklını annesi
Ficansım sana da afiyet olsun cicim
Asbelove , konuya vakıf değilim , o yüzden bişey sorucam çünkü cidden merak ettim ; Senin borcun olan Yasin'i başkası niye okuyo?
Sersumum ben o gece yıkanınca bende enerji patlaması oldu galiba anacım
Sizin de kalorifer hallolmuş , gözün aydın , hava nasıl , kar başladı mı ?
Senin kızının da o güzel aklını yerim yutarım ben
Canım bizim okul zambakın denemelerine katılıyor isteyen okullar ayda bir bu sınava giriyor.. Sen mebin denemesini diyorsun sanırım bu cuma olcek bizimkiler oni:112:türkiye geneli okulda yapılan deneme sınavı canım sömestri tatiline kadar 1 tane daha var.
sağol canım..
Nerde sınav varsa hepsine sok kızını Oyam bol deneme olsunÖzdebir sınavı mı? Adı ne yahu bu sınavın? Bizimkiler haftaya töder sınavına girecekmiş. Başka da bilmiyorum. Allaaam ilgisiz anne gibi hissettim kendimi...
sağol ficansımCanım tebrik ediyorum kızını ve tabiiki seni, başarıları hep böyle devam etsin inşallah
İnşallah canımcım sağol leylakımdimi ama
tebrik ediyorum kızını iyiniyetlimbaşarıları daim olsun böyle inşallah
evet gerçekten de iyi geldi bu başarı bize canım kızım da çok sevindi sağolne güzel,gurur verici...masallah kizina iyiniyetli,tebrik ediyorum
sağol bidenemMaşallah kızına. Hem kızını, hem de seni kutluyorum. Başarıları daim olsun.
tebrikler canımaynı zamanda açıklandı tabii benim kızım da okul 2. si oldu maşallah kızlarımıza
Asbelove , inşallah senin de tez vakitte nurtopu gibi bir bebeğin olur...Durumunuzu bilmiyorum ama tedaviyle ilgili bi çalışmanız oldu mu , yoksa herşey normal de bebek mi henüz gelmek istemiyo?
internette ben de okumuştum en çok rağbet gören bir bu diyet bir de dukan ama Türk halkına en uygun diyet olarak bunu tavsiye edenler var.
Sabahları kuru meyve yemeyi dene ya da taze meyve. Benimkini önlüyor. Ama bu saatte aslaaaa. Bu saatlerde bir bardak su al yudum yudum iç iyi geliyor. Ben içiyorum şuan mesela. Tatlı çekmese de. Bol su içmek lazım.
Yapma yapma , o tayin kesin çıkacakNe zamandı atamalar?
Ben de brokoli aldı Leylakım , akşam balığın yanına (sen çok seversin) haşlıcam.Brokoliyi senin , balığı da Sersum için yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?