Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de brokoli aldı Leylakım , akşam balığın yanına (sen çok seversin ) haşlıcam.Brokoliyi senin , balığı da Sersum için yiyim bari

kolay gelsinn..
bizimki de dörtrenk in sınavıymış canım..okul ona katılıyormuş..ben de buradaki dersanenin sınavına girmesini istiyorum canım..biz de bu yıl göndermedik dersaneye f.nal dergisine abone olduk bu yıl onunla idare ediyoruz..ben de senin kızını kutlarım ve öperim canım.
hem böyle başarılarla motive oluyorlar..eh dediğin gibi biraz daha sıksalar daha da başarılı olcekler ama

inşallah olur bebeeemm.. dualarım ve secretlerim seninle..ama olmazsa da depresyon mepresyon yok okaa herşeyin hayırlısı
hiç fırında denemedim sen yapta nasıl olcek söyle bize
Seni ve kızını da tebrik ederim canım, başarıları daim olsun inşallah
:
sağol canım..

Ayyy bebisim yine mi uykun kacti.....
Sagol canim insallah olur

canim ne guzel iste hem sigarayi birakiyorsun hem zayifliyorsun.hemde para biriktiriyorsun....
istedigin kiloya gelince biriktirdigin parayla guzel kiyafetler alirsin canim kendine...

ins.hedefine ulasirsin,kac kilo vermen gerekiyordu...

Sağol canım, evet dediğin gibi doktora verdiğim tahlillerde hep açlık kan şekerine baktılar o da genelde 60 ve 69 arasında çıkıyor,iyi deyip gönderiyorlar, benim erken menopoz durumu vardı, bu yakınlarda gidecem tekrar bakalım ne diyecek, benim fsh çok yüksek çıkmıştı 5 ile 10 arası normalmiş benim 40 çıktı,progesteronu hatırlamıyorum ona bakayım tekrar, onlarda etkilemiş olabilir canım şekeri , babamda çok yeni çıktı şeker, devam ederse giderim doktora canım

Canım bende acti.fry var o da bir çeşit fırın sayılır, un, toz biber ve tuzu bir kâsede karıştırıp ciğerleri bulayın ve zeytinyağı ekleyip ısıttığınız acti. Fry a fazla ununu silkeleyip koyun diyor, sen de fırına böyle koyup arada karıştırarak deneyebilirsin canım. Buradaki tarife soğanı servis yaparken çiğ olarak ilave etmiş

Son düzenleme:
2.öğünüm

yarım kase tarhana çorbası
1 tabak brokoli
afiyet olsun da leylakim acikmayacak misin sadece sebze ve corba ile,ben de merak ettim valla

soteden gayrisini karataya uygun olarak hic yapmadim ben,bir de kalsik arnavut cigeri elbette.Ama dener ve fikrini yazarsan ben de denerim hemen BIRDY:))

2.Ögün:etli kurufasulye ve dünden kalan 5 lahana dolmasi(ufaklardi),kereviz salatasi(yogurt ve cevizli)

suyumu ictim ama spor bugün de yok.Yarindan itibaren hayat normale dönüyor,spor da

Sagolun arkadaslar,ticker i düzeltmeye calisacagim hemen.

Ramaska, once 8785 nedir anlamadım..
Canım ben evlendigimde 44kiloydum..10 yil gecti iki sezaryen..
Su an 53 kiloyumm ve kilolarim göbeğinde ve kalcamda toplanmış durumda..
5Kilo versem yeter..birde tekrar hamilelik dusunuyorum..
Senin kaç kilo var vermenin gereken..

Yaaa İskenderunlu sen şaka-maka bırakıcan bu sigarayı valla.Ne güzel yaa , bak ilaç dokunmadı sana.Hadi inşallah hep böyle devam edersin , valla çok sevindim senin için.
Bi de yanlış anlamadıysam bahçeli ev almışsınız , hayırlı-uğurlu olsun...

dışarıda lapa lapa kar yağıyor..yılbaşında yapamadığımız yürüyüşü şimdi yapıcaz..görüşürüz..

Hepinize iyi geceler dilerim .Bugün evin tadilatı için evi boşalttırdık ve ben anneme geçtim.Çok yorucu bir gün geçirdiğimden Şuan başağrısından ölüyorum
Sabah (09:00) 1 yumurta, yarım kk b peynir , çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tavuk suyuna çorba, 2 Tbk kurufasülye, 2 çtl tavuk , soğan

Birdy cim senide cok merak ediyorum.
Sen naptin sigara durumunu..
Ilaç cok midemi bulandırdı ve cok sersemlettirdi..ama yariyola geldim.
Bahçe evi için tesekkurederim..allah isteyenlere nasip etsin inşallah..

Suan da acikmadim canim ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum artik
Sana da afiyet olsun canim

Evet canımcım , devam ederse bi git bakalım , hiç diilse eğilimin varsa şimdiden dikkat edersin , önüne geçmiş olursun hayatım.
Bak ciğer için bu da güzel fikir , sağol.Ben yarın bi şekil yapiim bakalım nasıl olacak...

Ben yarın yaparsam size de yazıcam hayatım.

Sağol canım, gitcem kontrole, sen de dikkat et kendine , az kaldı doğuma değil mi

P
Canım kolay gelsin, ilk zor kısmı hallettin, darısı diğerlerine inşallah

dışarıda lapa lapa kar yağıyor..yılbaşında yapamadığımız yürüyüşü şimdi yapıcaz..görüşürüz..

Canım benim yerime de yürü, ben de çok severim kar altında yürümeyi

Gecmis ve afiyet olsun melegim
En azindan bi sureligine rahatsin, koli yapmaktan kurtuldun bebisim

Son düzenleme:

Sağol birdycim,tamam giderim devam ederse

Sen yapınca yazarsın canım

Ahhh canımmm benim çok geçmiş olsun , günlerdir canın çıktı valla , annende yan gelir yatarsın inşallah.Vaktin olunca özeline bakarsın cicim.
Birdy cim senide cok merak ediyorum.
Sen naptin sigara durumunu..
Ilaç cok midemi bulandırdı ve cok sersemlettirdi..ama yariyola geldim.
Bahçe evi için tesekkurederim..allah isteyenlere nasip etsin inşallah..

Canikom biliyosun ilaç beni eşşek cennetine yolluyodu az kalsın dolayısıyle 6. günden sonra bıraktım hapı.Sigara tam gaz ama bu bikaç gün içinde ilaçsız falan bırakma girişimim olabilir.Psikolojimi ayarlıyorum.
Evi doğru anlamışım demek ; Sağlıkla , mutlulukla güle güle oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…