Ben de brokoli aldı Leylakım , akşam balığın yanına (sen çok seversin) haşlıcam.Brokoliyi senin , balığı da Sersum için yiyim bari
kolay gelsinn..Ben de gidip yemeği yapayım. Sonra da kızım için alışverişe gideceğiz. Küçük oğlumu babasına bırakıcaz. 2 saat süre verdi bize. Kızım mırın kırın etti ama babası en fazla 2 saat bakabilirim dedi. Bana Palladium yolları gözükür. Ay, nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Ya Allah bismillah diyerek gidiyorum... İnşallah bişeyler beğenir...
bizimki de dörtrenk in sınavıymış canım..okul ona katılıyormuş..ben de buradaki dersanenin sınavına girmesini istiyorum canım..biz de bu yıl göndermedik dersaneye f.nal dergisine abone olduk bu yıl onunla idare ediyoruz..ben de senin kızını kutlarım ve öperim canım.Canım bizim okul zambakın denemelerine katılıyor isteyen okullar ayda bir bu sınava giriyor.. Sen mebin denemesini diyorsun sanırım bu cuma olcek bizimkiler oni:112:
Ben kızımın çok yorulmamasını istediğim için onu dersaneye göndermedim ama dersane sınalarına da sokuyorum ne kaa deneme o kaa başarı:112: bugün de buradaki bi dersanenin sınavına katıldı. Yine aynı dersanenin haftaya sınavı var tablet hediye edeceklermiş bizimki habire çalışıyokıss bide mışını sıksa süpper olcek az çalışıp bööle oluyo
sağol bideneminşallah hepimizinkilerin başarıları daim olur
canım kutlarım ben de kızını öptüm ona söööle
inşallah olur bebeeemm.
bu hafta içi belli olacak canıminşallah olur yoksa bu kaa ümitlenmişken depresyona girmem an meselesi
balık mı:120::120:zaten sevmem,üstelik daha dün yemişken hiç de canım çekmedişaka bi yana size afiyet olsun bebeğem brokoliye bayılırım ama hatta 1 tabak yedim az önce
hiç fırında denemedim sen yapta nasıl olcek söyle bizeKızlar ya , bişi sorucam size ; Bugün markette çok güzel tavuk ciğer vardı , aldım-geldim.Ben bunu normalde tavada yapıyorum ama üstüm-başım kokuyo hep.Fırında yapasım var ama sonuç güzel olur mu ki ? Fırında ciğer yapanınız varsa bana bi tarif edin bizahmet canlarım...
sağol canım..Seni ve kızını da tebrik ederim canım, başarıları daim olsun inşallah
:
kizlar uykum kacti sutumu aldim geldim....gecmise cok bakamadim....
yanlis anlamadiysam iyiniyetli ve sersum kizlariniz derece almis sinavda.tebrikler...ins.basarilari daim olur....
leylakcim ins.tayin isiniz hayirlisiyla olur....
ficanscim gecmis olsun canim.bence birdy dinle bir kontrol ettir sekerini canim....
zeytindali iskenderunlu fbmy8785 :
kizlar nasilsiniz nasil gidiyor?
Slm canlar..
Pazar günlerinden nefret ediyorum.hiç isim bitmiyo..
Bugün bahçe evimizi aldık..
Bugün hiç karataya uygun değildi beslenmem.
Kendimi toparlamam lazım.
Hala sig.icmedim, huzurluyum ama hayatımda birşeyler eksildi gibi..
Ama kenara 50lr. Attım bile;-);-)
Ficansım , sen bi açlık ve tokluk şekerine baktırt canım.Doktorların çoğu sadece açlığa baktırıyor ama bazan sorun tokluk şekerinde oluyo.Öyle olunca da senin bişeyin yok diye eve yolluyolar ve sen adım adım şeker hastalığına doğru gidiyosun.Onun için canım içimiz rahat olsun , ikisine de baksınlar.Yanlış hatırlamıyorum di mi , senin erken menapoz ihtimalin vardı.Progesteron hormonundaki ciddi değişimler kan şekerini çok etkiliyomuş.Dolayısıyle bu hormonal durum şekerini tetiklemiş olabilir hayatım.Ben çok yakın zamanda yaşadım bunları biliyosun.İnşallah sende hiçbişey çıkmayacak ama hele ki ailenizde şeker varsa bi baktırmanda fayda var hayatım.
Yani fırında hem kızarsın hem pişsin istiyorum.İhtimal ki zeytinyağ+soğan ve baharatlarla marine edip o şekilde fırına vericem canımcım.
inşallah olur bebeeemm.. dualarım ve secretlerim seninle ..ama olmazsa da depresyon mepresyon yok okaa herşeyin hayırlısı
afiyet olsun da leylakim acikmayacak misin sadece sebze ve corba ile,ben de merak ettim valla2.öğünüm
yarım kase tarhana çorbası
1 tabak brokoli
Kızlar ya , bişi sorucam size ; Bugün markette çok güzel tavuk ciğer vardı , aldım-geldim.Ben bunu normalde tavada yapıyorum ama üstüm-başım kokuyo hep.Fırında yapasım var ama sonuç güzel olur mu ki ? Fırında ciğer yapanınız varsa bana bi tarif edin bizahmet canlarım...
ah kıyamam bebeemm..kizlar uykum kacti sutumu aldim geldim....gecmise cok bakamadim....
yanlis anlamadiysam iyiniyetli ve sersum kizlariniz derece almis sinavda.tebrikler...ins.basarilari daim olur....
Sagolll canimin ici
Saka tebi canim,hayirlisi neyse o olsun
Slm canlar..
Pazar günlerinden nefret ediyorum.hiç isim bitmiyo..
Bugün bahçe evimizi aldık..
Bugün hiç karataya uygun değildi beslenmem.
Kendimi toparlamam lazım.
Hala sig.icmedim, huzurluyum ama hayatımda birşeyler eksildi gibi..
Ama kenara 50lr. Attım bile;-);-)
afiyet olsun da leylakim acikmayacak misin sadece sebze ve corba ile,ben de merak ettim valla
soteden gayrisini karataya uygun olarak hic yapmadim ben,bir de kalsik arnavut cigeri elbette.Ama dener ve fikrini yazarsan ben de denerim hemen BIRDY:))
2.Ögün:etli kurufasulye ve dünden kalan 5 lahana dolmasi(ufaklardi),kereviz salatasi(yogurt ve cevizli)
suyumu ictim ama spor bugün de yok.Yarindan itibaren hayat normale dönüyor,spor da
Sagolun arkadaslar,ticker i düzeltmeye calisacagim hemen.
dışarıda lapa lapa kar yağıyor..yılbaşında yapamadığımız yürüyüşü şimdi yapıcaz ..görüşürüz..
Evet canımcım , devam ederse bi git bakalım , hiç diilse eğilimin varsa şimdiden dikkat edersin , önüne geçmiş olursun hayatım.Sağol canım, evet dediğin gibi doktora verdiğim tahlillerde hep açlık kan şekerine baktılar o da genelde 60 ve 69 arasında çıkıyor,iyi deyip gönderiyorlar, benim erken menopoz durumu vardı, bu yakınlarda gidecem tekrar bakalım ne diyecek, benim fsh çok yüksek çıkmıştı 5 ile 10 arası normalmiş benim 40 çıktı,progesteronu hatırlamıyorum ona bakayım tekrar, onlarda etkilemiş olabilir canım şekeri , babamda çok yeni çıktı şeker, devam ederse giderim doktora canım
Canım bende acti.fry var o da bir çeşit fırın sayılır, un, toz biber ve tuzu bir kâsede karıştırıp ciğerleri bulayın ve zeytinyağı ekleyip ısıttığınız acti. Fry a fazla ununu silkeleyip koyun diyor, sen de fırına böyle koyup arada karıştırarak deneyebilirsin canım. Buradaki tarife soğanı servis yaparken çiğ olarak ilave etmiş
Ben yarın yaparsam size de yazıcam hayatım.afiyet olsun da leylakim acikmayacak misin sadece sebze ve corba ile,ben de merak ettim valla
soteden gayrisini karataya uygun olarak hic yapmadim ben,bir de kalsik arnavut cigeri elbette.Ama dener ve fikrini yazarsan ben de denerim hemen BIRDY:))
2.Ögün:etli kurufasulye ve dünden kalan 5 lahana dolmasi(ufaklardi),kereviz salatasi(yogurt ve cevizli)
suyumu ictim ama spor bugün de yok.Yarindan itibaren hayat normale dönüyor,spor da
Sagolun arkadaslar,ticker i düzeltmeye calisacagim hemen.
kizlar uykum kacti sutumu aldim geldim....gecmise cok bakamadim....
leylakcim ins.tayin isiniz hayirlisiyla olur....
ficanscim gecmis olsun canim.bence birdy dinle bir kontrol ettir sekerini canim....
zeytindali iskenderunlu fbmy8785 :
kizlar nasilsiniz nasil gidiyor?
PHepinize iyi geceler dilerim .Bugün evin tadilatı için evi boşalttırdık ve ben anneme geçtim.Çok yorucu bir gün geçirdiğimden Şuan başağrısından ölüyorum
Sabah (09:00) 1 yumurta, yarım kk b peynir , çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tavuk suyuna çorba, 2 Tbk kurufasülye, 2 çtl tavuk , soğan
dışarıda lapa lapa kar yağıyor..yılbaşında yapamadığımız yürüyüşü şimdi yapıcaz ..görüşürüz..
Hepinize iyi geceler dilerim .Bugün evin tadilatı için evi boşalttırdık ve ben anneme geçtim.Çok yorucu bir gün geçirdiğimden Şuan başağrısından ölüyorum
Evet canımcım , devam ederse bi git bakalım , hiç diilse eğilimin varsa şimdiden dikkat edersin , önüne geçmiş olursun hayatım.
Bak ciğer için bu da güzel fikir , sağol.Ben yarın bi şekil yapiim bakalım nasıl olacak...
Ben yarın yaparsam size de yazıcam hayatım.
Ahhh canımmm benim çok geçmiş olsun , günlerdir canın çıktı valla , annende yan gelir yatarsın inşallah.Vaktin olunca özeline bakarsın cicim.Hepinize iyi geceler dilerim .Bugün evin tadilatı için evi boşalttırdık ve ben anneme geçtim.Çok yorucu bir gün geçirdiğimden Şuan başağrısından ölüyorum
Birdy cim senide cok merak ediyorum.
Sen naptin sigara durumunu..
Ilaç cok midemi bulandırdı ve cok sersemlettirdi..ama yariyola geldim.
Bahçe evi için tesekkurederim..allah isteyenlere nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?