bundan sonra bi süre rahatsın bebişim,sık sık gel artık
Ohh be hemde ne rahatım.Valla anneme girer girmez bir çimdim bir çimdim sanırsın Eminönü hamamındayımUtanmasam annemin yardımcısını çağırıp kendimi keseletecektim
Ohh be hemde ne rahatım.Valla anneme girer girmez bir çimdim bir çimdim sanırsın Eminönü hamamındayımUtanmasam annemin yardımcısını çağırıp kendimi keseletecektim
ohhh sıhhatler olsun bebişimeherkülünü de getireydin yanında kısss,ne olur ne olmaz hem kociş eşyaları değiştirken herkülü de atmasın sonra
sağol canım amiinn..Kızlar , kızlarınızı tebrik ederimBaşarıları daim olsun inşallah .Benimkinin düzeni bozuldu malum.Sabahtan beri ağlıyor, ben Nerde ders yapacağım diye ( anneannesinin evi 2 salon ,3 oda , 1 odası zaten her daim bizim için özel döşenmiş ) çocuk işte odasından ayrıldı ya psikolojisi sarsıldı.( benimde doğal olarak ) Bu hafta sınav haftası .Dualarınızı beklerim teyzeleri
sabaha biz neye uyanıcaz bilmem kesintisiz yağıyorOoooooo SüpermişAnkara'daki günlerim aklıma geldi İstanbulda kırmızı alarma geçti ama Şuan bizim burada tık yok.Sabaha bembeyaz uyanırız sanırım
ohhh yarasın kirin pasın gitmiş miss gibin olmuşsunOhh be hemde ne rahatım.Valla anneme girer girmez bir çimdim bir çimdim sanırsın Eminönü hamamındayımUtanmasam annemin yardımcısını çağırıp kendimi keseletecektim
züppeeeeerrrr
Aklıma gelmişken bugün Kocamla herkülüm için kavga ettimo diyor "at" , ben diyorum "olmaz" .Resmen birbirimize girdik ve de ben yendim işçilerde hayretle bakıyorlar.Kadına bak demişlerdir milyarlık eşyaları sokağa attı ,plastik kova için m.çını yırttı
ohhh sıhhatler olsun bebişimeherkülünü de getireydin yanında kısss,ne olur ne olmaz hem kociş eşyaları değiştirken herkülü de atmasın sonra
dünnyaaa tersine dönse vazzgeçmeemmAklıma gelmişken bugün Kocamla herkülüm için kavga ettimo diyor "at" , ben diyorum "olmaz" .Resmen birbirimize girdik ve de ben yendim işçilerde hayretle bakıyorlar.Kadına bak demişlerdir milyarlık eşyaları sokağa attı ,plastik kova için m.çını yırttı
Kız var ya siz bilem çözmeye başladınız benim kocayıNasıl da bildin Aynen öyle oldu bak
Kız var ya siz bilem çözmeye başladınız benim kocayıNasıl da bildin Aynen öyle oldu bak
Eki Görüntüle 597251 Eki Görüntüle 597250 Eki Görüntüle 597252 Eki Görüntüle 597253
fotoğraf makinesi yok tel.le çektim idare edin garii
Bizim umuttepede sabaha kadar burası kadaar olur herhaldeSınavlar ertelenmese de bitse de gitsek yahu..
Sağol teyzesisağol canım amiinn..
kıyamam kızına tabii tüm düzeni bozuldu haklı ama atlatır canım..kızlarımız çok güçlü maşallah ..dualarım onunla
sabaha biz neye uyanıcaz bilmem kesintisiz yağıyor..okullar tatil ama işe gitmek bana zulüm olacak kesin
ohhh yarasın kirin pasın gitmiş miss gibin olmuşsun
Evet ya asla vazgeçmem.
dünnyaaa tersine dönse vazzgeçmeemm
Sağol teyzesiMis gibi oldum kız.Yalnız benim anam çok titiz , gözüm devamlı yerlerde , ellerim devamlı saç topluyor.Benimde kızımızda saçlar çok uzun ve de dökülüyor.Buna bir çare bulmak gerek .Acaba kafama ince çoraplardan mı geçirsem
Evet ya asla vazgeçmem.Keşke jelatine sarsaydım.Çizilir filan Di mi ? Yarın hemen gidip jelatin geçireyim
saat sekizde 50 dk plates yaptım:119::119:
anaaa kıss sen kocaelide misin...abowww ben karamürselliyim kısss...
saat sekizde 50 dk plates yaptım:119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?