Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ohh be hemde ne rahatım.Valla anneme girer girmez bir çimdim bir çimdim sanırsın Eminönü hamamındayım Utanmasam annemin yardımcısını çağırıp kendimi keseletecektim

ohhh sıhhatler olsun bebişimeherkülünü de getireydin yanında kısss,ne olur ne olmazhem kociş eşyaları değiştirken herkülü de atmasın sonra

Ohh be hemde ne rahatım.Valla anneme girer girmez bir çimdim bir çimdim sanırsın Eminönü hamamındayım Utanmasam annemin yardımcısını çağırıp kendimi keseletecektim

Aklıma gelmişken bugün Kocamla herkülüm için kavga ettim o diyor "at" , ben diyorum "olmaz" .Resmen birbirimize girdik ve de ben yendim işçilerde hayretle bakıyorlar.Kadına bak demişlerdir milyarlık eşyaları sokağa attı ,plastik kova için m.çını yırttı

ohhh sıhhatler olsun bebişimeherkülünü de getireydin yanında kısss,ne olur ne olmazhem kociş eşyaları değiştirken herkülü de atmasın sonra

Kız var ya siz bilem çözmeye başladınız benim kocayı Nasıl da bildin Aynen öyle oldu bak

sağol canım amiinn..
kıyamam kızına tabii tüm düzeni bozuldu haklı ama atlatır canım..kızlarımız çok güçlü maşallah..dualarım onunla
Ooooooo Süpermiş Ankara'daki günlerim aklıma geldi İstanbulda kırmızı alarma geçti ama Şuan bizim burada tık yok.Sabaha bembeyaz uyanırız sanırım
sabaha biz neye uyanıcaz bilmem kesintisiz yağıyor..okullar tatil ama işe gitmek bana zulüm olacak kesin
ohhh yarasın kirin pasın gitmiş miss gibin olmuşsun

Son düzenleme:

dünnyaaa tersine dönse vazzgeçmeemm
Kız var ya siz bilem çözmeye başladınız benim kocayı Nasıl da bildin Aynen öyle oldu bak

Sağol teyzesi Mis gibi oldum kız.Yalnız benim anam çok titiz , gözüm devamlı yerlerde , ellerim devamlı saç topluyor.Benimde kızımızda saçlar çok uzun ve de dökülüyor.Buna bir çare bulmak gerek .Acaba kafama ince çoraplardan mı geçirsem

dünnyaaa tersine dönse vazzgeçmeemm

Evet ya asla vazgeçmem. Keşke jelatine sarsaydım.Çizilir filan Di mi ? Yarın hemen gidip jelatin geçireyim

aynı benim annemben de çok sakarımdır,anneme gittiğim zaman mutlaka bişey dökerim
kırmızı tülbentini getireydin yanında bacım,onu takardın saçların da dökülmezdi

ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol bol leptinler olsun:79::79:yarın görüşürüz,öpüldünüüüüüzzzzzzz

Merhaba kizlar.

Sabah. 10 tane siyah zeytin, 4 tane ceviz, 1 yks cökelek, 2 tane incir.
1 tane omlet. cay. 1 fincan sekersiz kahve.

Ögle babamlara gitmistim kiz kardeslerimle oraya toplandik.

Ögle. 2 lahmacun bol salata, 1 tas ayranli corba. Su.

ara ögün 3 tane hurma. Su bol bol cay.

Günaydın kızlar diycem ama kimsecikler yok..
Su an muhteşem k.k.yapıyorum..
Birazdan temizliğe girisicem..perdelerde yikansiin..
Öğlene ne yiycem bilmiyorum..görüşürüz canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…