Canim gecmis olsun, ihmal etme tahlilleri: 16:
Birdy cim senide cok merak ediyorum.
Sen naptin sigara durumunu..
Ilaç cok midemi bulandırdı ve cok sersemlettirdi..ama yariyola geldim.
Bahçe evi için tesekkurederim..allah isteyenlere nasip etsin inşallah..
Eviniz hayırlı olsun canım , sigarayı bıraktığın için de çok tebrik ederim
Kızlar ben kaçıyorum.Hepinize iyi haftalar.Öptümmmm
Ahhh canımmm benim çok geçmiş olsun , günlerdir canın çıktı valla , annende yan gelir yatarsın inşallah.Vaktin olunca özeline bakarsın cicim.
Canikom biliyosun ilaç beni eşşek cennetine yolluyodu az kalsın dolayısıyle 6. günden sonra bıraktım hapı.Sigara tam gaz ama bu bikaç gün içinde ilaçsız falan bırakma girişimim olabilir.Psikolojimi ayarlıyorum.
Evi doğru anlamışım demek ; Sağlıkla , mutlulukla güle güle oturun inşallah.
Kızlar ben kaçıyorum.Hepinize iyi haftalar.Öptümmmm
Ficans cok tesekkurederim..ama daha bıraktım kelimesini kullanamiyorum..
üzüldüm yaa canım..keşke elimizden dertleşmekten fazla birşey gelebilse ..sabır sabır diyorum ..umarım sonuç istediğin gibi olur ..işin zor bebişim..
ah bu kalorifer işçiler çalışıyor adamcığım da başlarında bu saat oldu gelemedi..
ben de erken rezervasyon tatillere bakıyordum..dalmışım leylakla pampiş gitmiş..kocişim gelene kadar otel seçeyim barii..
Allah sana sabır ve metanet versin canım..öpüyorum bol bol..annene selam
canım benim ya,kocişin ne kaa canını sıkıyo böyle senininşallah en kısa zamanda herşey hallolur da rahatlarsın bebişim
Sağolun var olun kızlar.Bugün Halim yok , yarına inşallah bol bol dertleşirizHah işte! Hepimiz böyle tartılalım. Bayıldım bu işe:) İyi bulmuşsun sersumum
Ben et haşlama ve 8-10 yaprak sarma ile atlattım. Yalnız yemek 20:00 yi buldu. Sen naptın iyiniyetlim?
Plan program tamam. Önce sigara bırakılacak, sonra çocuk yapılacak yani:))) Allah gönlünüze göre versin canım.
Karatayda sucuklu kaşarlı kahvaltı var ki zaten... Yanında zeytin, peynir, 2 yumurta, domates, salatalık da var. Sadece ekmek yok. Onun yerine de kuruyemiş yedin mi tamamdır.
Allah kuvvet versin canım sana... Ama yapılınca çok güzel olacak, eminim. Bu arada o dediğim firmanın adı asya mobilyaymış. Anneme sordum.
Birdy, bugün seni görmedim sanki... İyi misin? Çarpıntın falan kalmadı değil mi ilacı bırakınca? Hipoglisemi yi unutturdu bu çarpıntı...
Sersum, sen nasıl oldun canım? Aksilik olacak ya, kaloriferde yanmıyormuş. Klima yetiyor mu bari?
Meleksin ilk hafta kilom hiç değişmedi sonra kaçmaklar oldu ben de bu iş olmayacak dedim, ...Yani gruba dürüst olmak gerekir diye düşündüm kilo bildirimine de giremedim dolayısı ile ama ara ara sizi takip edicem bu diyeti beynime kazıdım şu an devam ediyorum sersum listeye almaz değil mi geç oldu sanırım
Ayy ne guzel...benim icin de yuruyun sersumum
hepiciğiniz için yürüdüm canlarımmCanım benim yerime de yürü, ben de çok severim kar altında yürümeyi
amin canım kızlarımız 7.sınıf Allah hepimizin evlatlarında göstersin bu başarıları ve nicelerini inşallahKizlarinizi tebrik ederim..allah başarılarını daim etsin.
Anne olarak sizin bu başarılarda rolünüz nedir..
Kızlarımız kaçıncı sınıfta bu arada.
Benim kizimda bugün sınava girdi..
hepiciğiniz için yürüdüm canlarımm
amin canım kızlarımız 7.sınıf Allah hepimizin evlatlarında göstersin bu başarıları ve nicelerini inşallah
Sağolun var olun kızlar.Bugün Halim yok , yarına inşallah bol bol dertleşiriz
Eki Görüntüle 597251 Eki Görüntüle 597250 Eki Görüntüle 597252 Eki Görüntüle 597253
fotoğraf makinesi yok tel.le çektim idare edin garii
Eki Görüntüle 597251 Eki Görüntüle 597250 Eki Görüntüle 597252 Eki Görüntüle 597253
fotoğraf makinesi yok tel.le çektim idare edin garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?