Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 bardak limonlu su 1incir ve hurma ceviz
sabah 2 yumurta peynir 5 zeytin marul ceviz
ikindi 1bardak süt 2 mısır gevreği biraz çerez
akşam tavuk izgara salata 2bardak ayran
bir meyve
yeşil çay 2litre su 15 dk k.bisiklet

Birdy cim senide cok merak ediyorum.
Sen naptin sigara durumunu..
Ilaç cok midemi bulandırdı ve cok sersemlettirdi..ama yariyola geldim.
Bahçe evi için tesekkurederim..allah isteyenlere nasip etsin inşallah..

Eviniz hayırlı olsun canım , sigarayı bıraktığın için de çok tebrik ederim

Son düzenleme:
Kizlarinizi tebrik ederim..allah başarılarını daim etsin.
Anne olarak sizin bu başarılarda rolünüz nedir..
Kızlarımız kaçıncı sınıfta bu arada.
Benim kizimda bugün sınava girdi..

Meleksin ilk hafta kilom hiç değişmedi sonra kaçmaklar oldu ben de bu iş olmayacak dedim, ...Yani gruba dürüst olmak gerekir diye düşündüm kilo bildirimine de giremedim dolayısı ile ama ara ara sizi takip edicem bu diyeti beynime kazıdım şu an devam ediyorum sersum listeye almaz değil mi geç oldu sanırım

Allah korusun canım, iyi ki bıraktın hapı, benim eşimde sigarayı bıraktı, ilaç da kullanmadı, sen de ilaçsız bırakırsın canım

Kızlar ben kaçıyorum.Hepinize iyi haftalar.Öptümmmm

İyi geceler

Ficans cok tesekkurederim..ama daha bıraktım kelimesini kullanamiyorum..

Canım inşallah o kelimeyi de kullanırsın Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
Ramaskacım benim durum iyi gidiyor şimdilik.. Motivasyonum yüksek:) ilk hedefim 69 U sonrada 65 i görmek :)

Kahvaltı kaşarlı omlet
4 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
Form çayı

Ara
Türk kahvesi

Akşam

Yumurtalı bulgurlu köfte
Ayran
Az browni kek
Kahve

canım benim ya,kocişin ne kaa canını sıkıyo böyle senininşallah en kısa zamanda herşey hallolur da rahatlarsın bebişim

Sağolun var olun kızlar.Bugün Halim yok , yarına inşallah bol bol dertleşiriz

Canım önce bir alışma süresi yaşarsın bu doğal.Ama inan bana daha sonradan öyle bir alışıyorsun ki bu diyet senin yaşam şeklin haline dönüşüyor.Hele de kiloverdiğimi görünce insan çok keyifli oluyor Sakın kendini sıkma .Kaçamak yaptım diye de vazgeçme.Doğal şeyler , arada tabi ki canımız birşeyler çekiyor veya gittiğimiz misafirliklerde reddemediğimiz durumlar oluyor.Sen yinede her zaman kaldığın yerden devam et.Hergün menü bildirimini yap ( kaçamakta olsa ) listeye girersin

Ayy ne guzel...benim icin de yuruyun sersumum

Canım benim yerime de yürü, ben de çok severim kar altında yürümeyi
hepiciğiniz için yürüdüm canlarımm
Kizlarinizi tebrik ederim..allah başarılarını daim etsin.
Anne olarak sizin bu başarılarda rolünüz nedir..
Kızlarımız kaçıncı sınıfta bu arada.
Benim kizimda bugün sınava girdi..
amin canım kızlarımız 7.sınıf Allah hepimizin evlatlarında göstersin bu başarıları ve nicelerini inşallah

Selam hanımlar hepinize merhaba..
Sersum ve iyiniyetli kızlarınızı tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim..
Ders calısmaya gitmemle benim karatay infilak oldu...
Bugün batırdım resmen..
Patates yemegi..bir bardak kola..azcık ekmek..

Eve geldim biraz önce de mercimek çorbası yesil olandan...

bol salata.yoğurt.

Bi kaşık ucu puding tadı kötüydü..

Günü bitirdim inşallah..
Sigara bırakanları tebrik eder bırakma girişiminde bulunanlara sabır dilerim..

Eve gelirken bu arada 2 kilometre yoktur sanırım ama yürüyerek geldim topuklularla hahahah

Beynim 37 konumunda şuan

hepiciğiniz için yürüdüm canlarımm

amin canım kızlarımız 7.sınıf Allah hepimizin evlatlarında göstersin bu başarıları ve nicelerini inşallah

Kızlar , kızlarınızı tebrik ederimBaşarıları daim olsun inşallah .Benimkinin düzeni bozuldu malum.Sabahtan beri ağlıyor, ben Nerde ders yapacağım diye ( anneannesinin evi 2 salon ,3 oda , 1 odası zaten her daim bizim için özel döşenmiş) çocuk işte odasından ayrıldı ya psikolojisi sarsıldı.( benimde doğal olarak ) Bu hafta sınav haftası .Dualarınızı beklerim teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…