Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz var ya;Allah o cümlelerin yolunu açık etsin..

Son düzenleme:
Canııım nerdesin sen yaaa , misafir mi var gene yoksa
Bugün dünün acısını çıkartmaca , hiçbişey yapmamaca , yarın için enerji toplamaca ve ben de seni çok sevmeye devam etmece

aynen canım sık sık yokluyolar sersumum antı mısafır secretıne ıhtıyac var duyurulur

bırdy ve butun kıslar gunadın

canım yaptın mı cıgerı nasıl oldu google yazsaydın ordan belkı bulabılırdın fırında yapılma seklını

Günaydıııın, 2 hafta sınavlarım var ve ben koşturuyorum, fazladan spor hehehehehe Sabah kahvaltım 1 avuç badem,fındık

Diyetime bugun başladım arkadaşlar sizlere menü mü yazayım yorumlarını bekliyorum.
Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı ceviz
1 adet orta boy domates
avuc içi kadar yarım yağlı beyaz peynir
8 adet zeytin
2-3 yaprak marul

saat11.00
bı kupa sekersiz çay

nasıl sizce ilk baslangıc için cok mu olmus acaba yada neler önerirsiniz

afiyet olsun canımyediklerin çok değil,hatta idealama peynirin yarım yağlı değil tam yağlı olmalı

herkese iyi haftalar diliyorum kızlar
kahvaltım
tereyağlı yumurta
pastırma
zeytin
peynir
1 portakal
fıstık
omega 3

ben kaçar,işlerin yarısı duruyo

ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol bol leptinler olsun:79::79:yarın görüşürüz,öpüldünüüüüüzzzzzzz

süpersin iyiniyetlim
sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicim
Süpeyyyyy Yarın erken kalkabilir ve biraz ders çalışabilirsem leslie yapabilirim inşallah..
inş. canım sağol öğrenciş misin?
Günaydın kızlar diycem ama kimsecikler yok..
Su an muhteşem k.k.yapıyorum..
Birazdan temizliğe girisicem..perdelerde yikansiin..
Öğlene ne yiycem bilmiyorum..görüşürüz canlar..
tünaydın canımcım ancak gelebildim öğrencilerle ilgileniyordum papişim misafirlerinden gelemiyo sanırım
bırdy ve butun kıslar gunadın

canım yaptın mı cıgerı nasıl oldu google yazsaydın ordan belkı bulabılırdın fırında yapılma seklını
hah gelmiş canımcım tünaydınlar

Leylakımın dediği gibi tam yağlı gıdalarla besleniyoruz canım diyet ürünler yasak bir de cevizin 1 çay bardağı olmalı başlarda acıkırsın yoksa kolay gelsin

Günaydın,

Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. Yalnız kuruyemiş yemedim. Canım istemedi.

Bugün akşamdan kalma gibi başım ağrıyor. Akşam büyük oğlana çok sinirlendim. Galiba güzel uyuyamadım. Rüyamda bile kavga etmeye devam ettim. Uykumda da dinlenemedim sanırım. Bu herif beni sinir hastası edecek yav... Allahın avnisi!

Neyse... 1 litre de su içtim. Bu hafta da yürüyüş yapmaya niyetim yok. Haftaya duruma bakıcam.

Leylakım belli oldu mu tayininiz belli olur olmaz bize yaz olur mu canımcım

[sıze=3][ı]
afiyet olsun canımyediklerin çok değil,hatta idealama peynirin yarım yağlı değil tam yağlı olmalı
[/ı][/sıze]

sağol leylakcım tamam peynirimi de ona göre ayarlıyorum. Ozaman da öğle yemeği sıkıntım var sanki benim çalıştığım için işyerindeki yemekten yiyemem sanırım evden getirme yöntemini yapmayı düşünüyorum neler yapılabilir sizler neler yapıyorsuuz calısan arkadaşlar

birde canan hoca kitapta keten tohumundan cok bahsediyor onu kullanan arkadaşlar var mı

İyiyim canım. Sen nasılsın?

İyiniyetlim, sonra konuşuruz yine. Ben gidip küçüğüme banyo yaptırayım. Sana kolay gelsin.

Oyam sayfa açık cevap yazarken veli ya da öğrenciler gelince kapatmaya fırsatta olmuyor cevap yazamıyorum dimek kusura bakma canımcım yeni gördüm
iyiyim çalışıyorum hastalığımı çok hafif atlattım arada sırada öksürüyorum

canım küçüğüm misler gibi kokar şimdi benim için

sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicim

bu soğukta en iyisi leslie yada plates zaten iyiniyetlim..sen seviyosun da platesi,havalar ısınana kadar devam
Leylakım belli oldu mu tayininiz belli olur olmaz bize yaz olur mu canımcım

daha belli olmadı iyiniyetlim..iyi ya da kötü belli olduğunda hemen buraya yazıcam canım:112::112:

ben çalışmıyorum canım ama yoğurt,kuruyemiş,süt ve muz olabilir öğle yemeği alternatifi.bunları götürmek daha kolay

ben de bugün başladım diyete..
benim de vermem gereken 5 kilo var

2 doğum yaptım..al kilo ver kilo ..sarktım ben birde biraz..göbek sarktı..onlar için egzersiz yapmaya çalışıyorum ..yere yatıp birşeyler yapmaya çalışıyorum..ama her zaman olmuyor..
bir de benim yanaklarımda sarkma var hafiften
bunun için çok canım sıkılıyor..
sabah 2 haslanmış yumurta.
peynir kalmamış evde..bugün alacağım..peynir yiyemedim..
7 zeytin..
4 bardak da bitki çayı ..(açık)
ceviz yine bugün alacağım..çocuklara da yedirirrim..kırılmış alacağım..geçenlerde aldım kırılmamış..hala duruyor..kabuğu çok sert ve kabuğundan ceviz ayrılmıyor.:26:
öğlen bol turşu..karnıbahar yemeği 1 tabak..
1 portakal
1 mandalina
simdide 1 koca kupa adaçayı içiyorum..
iyi mi yediklerim
akşama da etli patates ,roka salata ve yoğurt var..bunlardan da az az yerim
bu şekilde verirmiyim ki kilo kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…