Canııım nerdesin sen yaaa , misafir mi var gene yoksa
Bugün dünün acısını çıkartmaca , hiçbişey yapmamaca , yarın için enerji toplamaca ve ben de seni çok sevmeye devam etmece
Diyetime bugun başladım arkadaşlar sizlere menü mü yazayım yorumlarını bekliyorum.
Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı ceviz
1 adet orta boy domates
avuc içi kadar yarım yağlı beyaz peynir
8 adet zeytin
2-3 yaprak marul
saat11.00
bı kupa sekersiz çay
nasıl sizce ilk baslangıc için cok mu olmus acaba yada neler önerirsiniz
ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol bol leptinler olsun:79::79:yarın görüşürüz,öpüldünüüüüüzzzzzzz
sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicimsüpersin iyiniyetlim
inş. canım sağol öğrenciş misin?SüpeyyyyyYarın erken kalkabilir ve biraz ders çalışabilirsem leslie yapabilirim inşallah..
tünaydın canımcım ancak gelebildim öğrencilerle ilgileniyordum papişim misafirlerinden gelemiyo sanırımGünaydın kızlar diycem ama kimsecikler yok..
Su an muhteşem k.k.yapıyorum..
Birazdan temizliğe girisicem..perdelerde yikansiin..
Öğlene ne yiycem bilmiyorum..görüşürüz canlar..
hah gelmiş canımcım tünaydınlarbırdy ve butun kıslar gunadın
canım yaptın mı cıgerı nasıl oldu google yazsaydın ordan belkı bulabılırdın fırında yapılma seklını
Diyetime bugun başladım arkadaşlar sizlere menü mü yazayım yorumlarını bekliyorum.
Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı ceviz
1 adet orta boy domates
avuc içi kadar yarım yağlı beyaz peynir
8 adet zeytin
2-3 yaprak marul
saat11.00
bı kupa sekersiz çay
nasıl sizce ilk baslangıc için cok mu olmus acaba yada neler önerirsiniz
bu hafta içi belli olacak canıminşallah olur yoksa bu kaa ümitlenmişken depresyona girmem an meselesi
balık mı:120::120:zaten sevmem,üstelik daha dün yemişken hiç de canım çekmedişaka bi yana size afiyet olsun bebeğem brokoliye bayılırım ama hatta 1 tabak yedim az önce
Oyam naber canım nasılsın
[sıze=3][ı]
afiyet olsun canımyediklerin çok değil,hatta ideal ama peynirin yarım yağlı değil tam yağlı olmalı[/ı][/sıze]
İyiyim canım. Sen nasılsın?
İyiniyetlim, sonra konuşuruz yine. Ben gidip küçüğüme banyo yaptırayım. Sana kolay gelsin.
sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicim
Leylakım belli oldu mu tayininiz belli olur olmaz bize yaz olur mu canımcım
sağol leylakcım tamam peynirimi de ona göre ayarlıyorum. Ozaman da öğle yemeği sıkıntım var sanki benim çalıştığım için işyerindeki yemekten yiyemem sanırım evden getirme yöntemini yapmayı düşünüyorum neler yapılabilir sizler neler yapıyorsuuz calısan arkadaşlar
birde canan hoca kitapta keten tohumundan cok bahsediyor onu kullanan arkadaşlar var mı
sağol Leylakımmm yürüyemedim dün çok soğuktu hafşf göbek de çıktı bişeyler yapmam lazım evde platese devam edicim
inş. canım sağol öğrenciş misin?
tünaydın canımcım ancak gelebildim öğrencilerle ilgileniyordum papişim misafirlerinden gelemiyo sanırım
hah gelmiş canımcım tünaydınlar
Leylakımın dediği gibi tam yağlı gıdalarla besleniyoruz canım diyet ürünler yasak bir de cevizin 1 çay bardağı olmalı başlarda acıkırsın yoksa kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?