Selam kızlar, günaydın kaneelcim
Leylakım Dr sonuçlarını ben de bekliyorum, benim de bu ara dengem iyice bozuldu, Cumartesi ve pazar kabızlık çektim, dün de tam tersi, muz , pirinç lapası falan yedim, bugün devam etmez inşallah, sabah gene bir muz yedim, karın ağrım hafiflemekle beraber devam ediyor, ne yiyeceğimi de şaşırdım
kızlar 6 gündür karatay diyeti yapıyorum 300gram vermişim sadece bu normalmi mesele dünki menumude paylaşayım bana bir yorum yapın nerde hata yapıyorum
1.5 muz 1incir 1hurma biraz peynir 5 zeytin ceviz 1 mısır gevreği
ikindi 1 mısır gevreği 1bonfile tavuk salata yoğurt
1incir biraz ceviz yeşil çay
2litre su 30dk k.bisiklet
leylakcim ins.doktorda sonuclar iyi cikar hersey yolundadir...
merhaba. bende aranıza katılabilir miyim? :18:
yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım, ve epeyce araştırdıktan sonra karatay diyetine başlamaya karar verdim. az ve sık öğün yiyerek kilo verebilen biri değilim çünkü. 3 öğün ama sağlam yemek bana daha iyi geliyor. ayrıca çalışıyorum, diğer diyetlerdeki gibi 6 öğün beslenme şansım ta yok. şuan 72 kiloyum. boyum 1.62. hedefim 60 kg olmak.
gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş yediklerini yazıyor, bende sabah ki menümü yazayım:
1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta
bunların hepsini ufak ufak doğradım(gözüme çok görünsün diye,zaten koca bir kase yaptı) üzerine kekik ve yanına bir büyük bardak kuşburnu çayı
60 kilo olmayı çooook istiyorum, çok hevesliyim inş. azimle devam ederim
keçi boynuzuna bayılırım çok yararlı diye yiyorum ve acıktırmıyor..
bende karatay diyetine yeni başladımliste yapıyorum buzdolabının üzerine bir çizelge yaptım hergün ne yediysem 67 kiloydum 1 hafta içinde 65 kilo oldum hedefim 52 kilo olmak
dün
sabah
1 kase süt ve 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi(sabah erken saatte işe gittiğim için böyle yapıyorum yoksa yumurta ,peynir, zeytin ... yemek isterim)
ara
3 ceviz,2 keçi boynuzu
öğle
brokili haşlaması,1 dilim buğday ekmeği,1 kayısı kurusu
akşam
tavuk çorbası, bol salata,brokili ve yarım kase yoğurt
birazdan yazıcam ficanscım..sana da geçmiş olsun
bi kere mısır gevreği yasak,ki sen bir de 2 öğün yemişsinkahvaltında yumurta yok ve de kuru ya da yaş meyveyi azaltmalısın.bundan da kg veremiyo olabilirisin
sağol bebeğem
aramıza hoşgeldin canımkahvaltın çok iyi en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Papişim sivasın gülü ficansım şekerkız günaydın günaydınnn
Dışarıda kar yağıyor yerler buzlu kış kendini iyice hissettiriyor. Burası böyleyse doğuyu düşünemiyorum bile:26:
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
fındık ceviz
çay
üzerine kahvemi de içtimsizlere de afiyetler olsun
TEŞEKKÜRLER CANIM.
NEYSE KIZLAR BEN KAÇAR.. bUGÜNKÜ SINAV MARATONU SAAT 6 DA BAŞLADI KAHVALTI YAPTIM AMA ONU YAZMAYA ZAMANIM YOK ŞUAN DERS ÇALIŞMALIYIM. AKŞAMA BİLDİRİRİM HEPSİNİ ÖPTÜM SİZİ. dUA EDİN BANA GEÇEYİM ŞU DERSLERİ OFF OFF.
kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınızz bende yarın başlicam allahtan bişi omazsa tanışmak istiyorum sizlerle
çok teşekkür ederim canım, bu kadar sıcak karşılanmak beni çok mutlu etti doğrusu
bu arada anladığım kadarıyla 25.5 kg vermişsin tebrik ederim, süper bir başarınasıl başardın? ne kadar sürdü bu süreç?
Saol canım insallah geldikleri gibi gideceklerAfiyet olsun kaneelcim, artıları da dert etme geldikleri gibi giderler
leylekım hosgeldınhaberler nasıl?
hoşbulduk bebeğem,yazdım az önce bebişim
birazdan yazıcam ficanscım..sana da geçmiş olsun
bi kere mısır gevreği yasak,ki sen bir de 2 öğün yemişsinkahvaltında yumurta yok ve de kuru ya da yaş meyveyi azaltmalısın.bundan da kg veremiyo olabilirisin
sağol bebeğem
aramıza hoşgeldin canımkahvaltın çok iyi en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Aramıza bir çok yeni katılım var HOŞGELDİNiZ kızlar .. Şen olan topiğimizi daha da şenlerdirdiniz
Hasta olan arkadaşlara en acilinden ŞiFALAR
canım benım cok gecmıs olsunnacızane onerım kortızonluysa ılacın tuzu baya bı azalt hatta bırak kg alımını bıraz olsun engeller komsumun kızından bılıyorum..nasılsa zeytınde peynırde sebzelerde tuz var zaten
topiğimiz böyledir,burda kaldıkça herkesi tanıdıkça daha da seveceğine eminim
evet canım,aslında 60 kg a düşmüştüm ama alerji ilaçlarından dolayı 7-8 kg aldım.sanırım 10 ayda falan verdim hepsini...karatayda hiç zor olmadı vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?