Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hosgeldın canım ınsaallah kalıcı olursun..bu sekılde ıstedıgın kg ya kolayca ınebılırsın.cevız bıraz fazla gıbı 5 tanede aynı işi görür bencekolay gelsın hepımıze

canim oncelikle yeni baslamissin.misir gevregi yasak.sabahlari muz tamam ama 2 incir ve hurma yemissin.ilk baslarda muz haric meyve tuketmiyoruz.meyvede seker var cunku.ayrica sabah tok tutmasi icin sut icebilirsin.

sinemaksungur hosgeldin canim.ins.hedefine ulasirsin.bugunku yediklerin guzel.sormak istediklerin varsa sorabilirsin.2 hafta duzenli yediklerini paylasirsan listeye girebilirsin.burada yediklerimizi yazip birbirimize yardimci oluyoruz eksiklerini ve fazlalari soyluyoruz.

kolay gelsin.bebeginide allah bagislasin.

kizlar gunaydin.....

sadece askim bugun erkencisin galiba sinavlar nasil gidiyor.

Evet canım bugün böyle mecburen gece ders çalışmaya enerjim yoktu. Sınavlar dün ilk sınavı olduk. Valla ne iyi ne kötü yaptım ama emin değilim hiç birinden. Bugün iki tane var işte.. Dünkünü de 50 alabilirsem geçerim. Bakalim hocanın insafı

Hoşgeldiniz.İstedikten sonra niye girmeyesiniz..Hergün menü bildirimi yapıyoruz. Muhabbet falan güzel yani bende 2 haftayı geçti burası ile tanışalı..Kolay gelsin. Azim ve irade hepsi bu

mısır gevreği20 kalori peki siz bu diyette haftada kaç kilo verdiniz

ben başlayalı 2 haftayı geçti 1.5 -2 kiloya yakın verdim. Mısır gevriginin kolorisi değil işlenmiş gıda olması sorun cnm.

Günaydın arkadaşlar dün tam bildirim yapamadım...

Sabah bir avuç badem, fındık
Ara: Bir bitter madlen
Öğle: Bir Portakal
Akşam: tereyağlı bol peynirli yumurta, badem,fındık, biraz salatalık turşusu. Dün eve zor ulaştım o yüzden akşam yemeğimi 20:10 gibi yedim yemeseydim açlıktan ölürdüm zannımca :)

Bu sabah da form çay eşliğinde badem, fındık ile güne başladım...

canim onemli olan kalorisi degil islenmis gida olmasi....herkesin kilo vermesi farkli ama 4 kilo rahat veriliyor.

çok teşekkür ediyorum tavsiyleriniz için inş daha dikkat etmeye çalışacam yoksa bu diyetten vazgeçecektim çünkü 15 gün 6 öğün diyet yaparak 3 kilo vermiştim

Günaydın canım sınavlarında başarılar

Günaydın canım, bilmiyorum bişey mi dokundu, farklı bişey de yemedim , belki de üşüttüm

Aramıza hoşgeldin

mısır gevreği20 kalori peki siz bu diyette haftada kaç kilo verdiniz

Canım kalori hesabı yapmıyoruz, yasak olmayan glisemik indeksi düşük gıdalardan doyuncaya kadar yiyoruz

gunaydın kızlar..ramaskacım nasılsın canım

Sana da günaydın canım

Sabah. 8 tane zeytin, 5 tane ceviz, 1 yks peynir, 3 siyah kaysi.
# cay bardagi cay. 1 bardak su.

Son düzenleme:
Papişim sivasın gülü ficansım şekerkız günaydın günaydınnn

Dışarıda kar yağıyor yerler buzlu kış kendini iyice hissettiriyor. Burası böyleyse doğuyu düşünemiyorum bile:26:

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
fındık ceviz
çay
üzerine kahvemi de içtim sizlere de afiyetler olsun

canim iyiyim cok sagol.sen nasilsin.bu sira misafir yok insallah.canim sen daha once protein yapmayi dusundunmu.belki metabolizmani sasirtirdin.sersum kaneel faydasini goruyorlar.

olmaz olurmu ramaskacım dun aksam yemege geldıler allahtan kalmadılar
canım bende 2 gun proteın yaptım fakat karatay gıbısı yok gercekten
ben bu metabolızmamı bırak sasırtmayı aklını alacamda sabredıyorum ıste

afıyet olsun bebısım
burdada kar var ve okullar tatıl oglus pek bır memnun bu durumdan

Günaydın

Dün siteye üye oldum 1,70 boyum var diyete başlamadan önce 70 kilo idim (6 ay önce doğum yaptım dünyalar güzeli bi kızım var halen emziriyorum ) şimdi 66,5 kiloyum hedef 58 umarım ulaşabilirim (diyete başlayalı 1 ay oldu)

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
çok az peynir ve hasta olduğumdan 2 çay kaşığı pelmez (tamamen boğazlarım için )

hosgeldın canım ınsaallah kalıcı olursun..bu sekılde ıstedıgın kg ya kolayca ınebılırsın.cevız bıraz fazla gıbı 5 tanede aynı işi görür bencekolay gelsın hepımıze

teşekkür ederim canım. inşallah istediğimiz kiloya indiğimiz günleri görürüz hep beraber. evet cevizi biraz abartmışım

Sersumcum doğumgününmüş bugün hayatım Doğmak için niye bu kadar soğuk ve karlı bi havayı seçtin be yawww
Çok çok mutlu bir yaş diliyorum sana.Herşey çok güzel olsun , herşey çok kolay olsun , nice nice yaşlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…